Şimdi Ara

## Saçını yapmadan dışarıya çıkamayanlar... ## (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen sene baya uzundu belime yaklaşmıştı üşendiğim zaman toplayıp çıkıyordum. zaten kıvırcık bu senede omuzlarda baya kabarık oluyor 2 günde bir yıkasam yetiyo başkada ellemiyorum
  • Dağınık gezerim arada bi elimi aralarından geçiririm nasıl durursa öyle kızlar beğeneyio
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

/<flame>
    Anlatmak istediğim şu; siz insanları kendilerine olan bakımlarına göre mi sınıflandırıyorsunuz? Ya da kendine saygısı olan birisi bakımlı mı olmak zorundadır? Ben bu görüşünüze katılmıyorum. Ne alakası var veya alakasız diyorsanız bir de bu açıdan bakın. Ben yeri geliyor 2 hafta traş olmuyorum şimdi ben özsaygısını yitirmiş bir kişi mi oluyorum? Ne alakası var bende size soruyorum yani

nasıl bir bakış açısıdır seninki

ben insanları sınıflandırmam..böyle bişey benim haddime değil..benım anlatmak ıstedıgım bakım pahalı markalarla olan değil..sabah yataktan kalktıgın gıbı dısarı cıkıosan ben senı ayıplarım..bu da benım görüşüm..2 dk yüzünu yıkayım tıraş olabılırsın..sacını taraman kac dk nı alır..

ama ben magara adamı gıbı 3 haftalık sakalla dolusıcam dıosan senın bılecegın bi iş..

quote:

Orijinalden alıntı: ruby9

quote:

/<flame>
    Anlatmak istediğim şu; siz insanları kendilerine olan bakımlarına göre mi sınıflandırıyorsunuz? Ya da kendine saygısı olan birisi bakımlı mı olmak zorundadır? Ben bu görüşünüze katılmıyorum. Ne alakası var veya alakasız diyorsanız bir de bu açıdan bakın. Ben yeri geliyor 2 hafta traş olmuyorum şimdi ben özsaygısını yitirmiş bir kişi mi oluyorum? Ne alakası var bende size soruyorum yani

Daha ne kadar zorlayacaksın?

bu kadar bi cümle bile yeterlı aslında...

• Yapmadan çıkmam ama zaten yapmam 20 saniye sürüyor çabuk şekil alıyor allahtan saçım.
  • Ben tararım.
  • Her sabah kalktığımda mutlaka kalkmış oluyor.Mecbur yastığa sürtüyorum.Ama düzeltmek gerekir dışarda dolaşmicaksanız
  • ne joleye ne taramaya ihtiyacım yok olsada yapmam
  • Her gün fön çekiyorsanız o saça çok zarar vermiyor mu yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearFroMe

Her gün fön çekiyorsanız o saça çok zarar vermiyor mu yav

Ben hergun fön cekıorum sacıma..bişe olmaz..

ama düzeltici sakın kullanmayın resmen parca parca kopuo saç...
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragNstein

Her sabah kalktığımda mutlaka kalkmış oluyor.Mecbur yastığa sürtüyorum.Ama düzeltmek gerekir dışarda dolaşmicaksanız

• Çevremdeki çoğu kişi sendeki saç bende olsa gibi şeyler söylüyor.Yazın hafif uzattığımda şampuan reklamına çık diyenler var hiç dikmedim saçımı
  • Okul yıllarımda saçı felan ne düzeltirdim ne tarardım.Hocalar adımı İsyankar'a çıkarmışlardı sırf saçım yüzümden adım isyankar kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

quote:

/<flame>

ben insanları sınıflandırmam..böyle bişey benim haddime değil..benım anlatmak ıstedıgım bakım pahalı markalarla olan değil..sabah yataktan kalktıgın gıbı dısarı cıkıosan ben senı ayıplarım..bu da benım görüşüm..2 dk yüzünu yıkayım tıraş olabılırsın..sacını taraman kac dk nı alır..

ama ben magara adamı gıbı 3 haftalık sakalla dolusıcam dıosan senın bılecegın bi iş..

Kimse sabah kalktığı gibi çıkmıyor dışarı zaten. Buraya yazanların lafına kalsa pijamayla okula gidiyoruz da derler. Her türlü bakımımı da yaparım istediğim zaman. Olay tamamen kişinin canının isteyip istememesi ile ilgili bir durum. Siz hergün saçınıza fön çekebilirsiniz. Ne o kadar vaktim var ne de o kadar saçım sağlam değil. Ayrıca traş olmak kafadan yarım saatimi alır:) Onun yerine uyumayı tercih ediyorum. 5 senedir bölümden gördüğüm gerekli gereksiz arkadaşlar ya da 5 para etmez hocalar için mi süslenip püslenecem
    Çok görmüşümdür zaten bu olayı ben: Fakülteye pasparlak gelen hatun ve delikanlılar ilk 3 sene bu modda gezer son sınıflara gelince artık ortam baymaya başlar saç sakal karışır, kızlar makyaj bile yapmaz adidas eşofmanla çıkar gelir herkeste bir bıkkınlık söz konusudur Ama bi iş görüşmesine veya randevuya da öyle gidilmeyeceğini herkes bilir. Mesele şu ki bazıları kendisi için yaşar diğerleri umrunda değildir, bazıları da başlığı açan arkadaş gibi birisi bişe diyecek, birisi ters bakacak veya karşıdan gelen insan beğenmeyip içinden bir şey geçirecek paranoyası ile yaşar. Zorlama zorlamama meselesi değil. Sizin fikrinizdir eyvallah ama nacizane söyleyim geçicidir o kendine saygı mottosu da bakımlıyım parlağım mottosu da.

• Saçımı yapmazsam saçımla oynayasım gelişyor uyuz oluyorum..Sonuçta yurttaki kız arkadaşımla
    hep saçlarım dağınıkken görüştük yani saçımı kız için değil mutlu olmak kendimi rahat hissetmek
    için yaparım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: <flame>

quote:

/<flame>

Kimse sabah kalktığı gibi çıkmıyor dışarı zaten. Buraya yazanların lafına kalsa pijamayla okula gidiyoruz da derler. Her türlü bakımımı da yaparım istediğim zaman. Olay tamamen kişinin canının isteyip istememesi ile ilgili bir durum. Siz hergün saçınıza fön çekebilirsiniz. Ne o kadar vaktim var ne de o kadar saçım sağlam değil. Ayrıca traş olmak kafadan yarım saatimi alır:) Onun yerine uyumayı tercih ediyorum. 5 senedir bölümden gördüğüm gerekli gereksiz arkadaşlar ya da 5 para etmez hocalar için mi süslenip püslenecem
    Çok görmüşümdür zaten bu olayı ben: Fakülteye pasparlak gelen hatun ve delikanlılar ilk 3 sene bu modda gezer son sınıflara gelince artık ortam baymaya başlar saç sakal karışır, kızlar makyaj bile yapmaz adidas eşofmanla çıkar gelir herkeste bir bıkkınlık söz konusudur Ama bi iş görüşmesine veya randevuya da öyle gidilmeyeceğini herkes bilir. Mesele şu ki bazıları kendisi için yaşar diğerleri umrunda değildir, bazıları da başlığı açan arkadaş gibi birisi bişe diyecek, birisi ters bakacak veya karşıdan gelen insan beğenmeyip içinden bir şey geçirecek paranoyası ile yaşar. Zorlama zorlamama meselesi değil. Sizin fikrinizdir eyvallah ama nacizane söyleyim geçicidir o kendine saygı mottosu da bakımlıyım parlağım mottosu da.

neyse anlaşamıycaz bellı oldu..benim görüşlerımle senınkıler cok farklı.. 4yıl hiç bı gun esofmanla okula gıtmedım.. sen rahatına düşkunsün canın ıstedıgınde kendıne bakarsın..ben öyle diilım..amaç hocalara yada baska birine kendını begendırmek degıl.. burda cok farklı düşünuosun yada benı anlamıosun...yada ben kendımı anlatamıyorum ve ya sen anlamak istemıosun...

• Konuyu çok uzattık en iyisi güzelce tartışmayı bitirmek Ben sizi çok iyi anladım sadece sizin beni anlamadığınızı düşündüm uzun uzun yazma gereği hissettim o kadar. Herkese iyi akşamlar
  • Sadece duştan çıktıktan sonra saçımı kurutur , saçımın üst arka tarafını kaldırırım biraz. Bide evden çıkarken aynaya bakıp elimle bi düzeltirim daha dokunmam saçlarıma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

quote:

Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT

## Saçını yapmadan dışarıya çıkamayanlar... ##

çok yakışıklı çıkmışsın.

Bunu ben koymuştum

• Aynen! Benim saçımda uzun ve dalgalı.Fön çekmeyince aşırı kötü gözüküyor.
  • benimde sayılıdır yapmadan çıktığım.seviyorum ya saçlarımı yapmayı..ama güzel oluyor namussuzlar yapıncada
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.