Şimdi Ara

saçı usturaya vurdurucam ama çıkmayan yerlerden çıkarmı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
12.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar çoğu erkek gibi bende saç dökülmesi yaşıyorum. yaşım 15 16 ma girmeme 169 gün var . saçlar yandan açılmaya başladı fakat sarışın bi tipim çoğu kişi normaldir diyor ama ben dökülmesini istemiyorum yani kel olmak istemiyorum :S küçükken usturaya bi kaçkere vurmuştum faydasıda olmuştu.benim sorum '' dökülen saçların( yani tam dökülme yok o bölgelerde gene saç var ama tüy şeklinde ) olduğu yerde geri saç çıkarmı usturaya vursam'' çevremdekiler kesin çıkar diyorlar ama bi sizede sorayım dedim. bilgilerinizi ve önerilerinizi bekliorum lütfen yardım edinnn!!!!!!!!!!!!!!

lütfennnn yardımm edinnn !!!!!!

• çıkmaz var olanlar sertleşir diye biliom
  • aynı şeyi aynı sebebten dolayı geçen aylarda yaptım saç çıkması filan yaşanmıyor ama 0 'a vurdurunca pisikolojik olarak rahatlıyorsun neden çünkü saçın dökülmüyor ve 0'a vurduruncada bu stresten kurtulmuş oluyorsun streste saç dökülmesinin en önemli nedenlerinden olduğu için saçın uzayınca eskisi kadar fazla dökülmüyor yani 0'a vur seni çok rahatlatacak ama yeni saçlar çıkmasını bekleme zaten 0'a vurduktan sonra çokta sorun etmessin çıkmamasını ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıldag

çıkmaz var olanlar sertleşir diye biliom

ama tam dökülme değil kardeş saç var fakat tüy gibi dediğinde doğru anca sertleşir ve gür olur sana katılıorum fakar bende tam açılma değil hafif seyrelme var sadece geç olmadan ustura yaparsam kurtarırım gibi geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Im-sory-kid-göry

aynı şeyi aynı sebebten dolayı geçen aylarda yaptım saç çıkması filan yaşanmıyor ama 0 'a vurdurunca pisikolojik olarak rahatlıyorsun neden çünkü saçın dökülmüyor ve 0'a vurduruncada bu stresten kurtulmuş oluyorsun streste saç dökülmesinin en önemli nedenlerinden olduğu için saçın uzayınca eskisi kadar fazla dökülmüyor yani 0'a vur seni çok rahatlatacak ama yeni saçlar çıkmasını bekleme zaten 0'a vurduktan sonra çokta sorun etmessin çıkmamasını ...

ben küçükken yapmıştım eğer yapmasaydım şimdi kel olmuştum fakat deniyen arkadaşlarım war zaten onlar önerdi arkadaşın saçı kıvırcık ve seyrek ustura wurdurdu hem düz oldu saçları hemde saçı çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: halil273563

quote:

aynı şeyi aynı sebebten dolayı geçen aylarda yaptım saç çıkması filan yaşanmıyor ama 0 'a vurdurunca pisikolojik olarak rahatlıyorsun neden çünkü saçın dökülmüyor ve 0'a vurduruncada bu stresten kurtulmuş oluyorsun streste saç dökülmesinin en önemli nedenlerinden olduğu için saçın uzayınca eskisi kadar fazla dökülmüyor yani 0'a vur seni çok rahatlatacak ama yeni saçlar çıkmasını bekleme zaten 0'a vurduktan sonra çokta sorun etmessin çıkmamasını ...

ben küçükken yapmıştım eğer yapmasaydım şimdi kel olmuştum fakat deniyen arkadaşlarım war zaten onlar önerdi arkadaşın saçı kıvırcık ve seyrek ustura wurdurdu hem düz oldu saçları hemde saçı çıktı

o yaşta nasıl kel oluyorsun sana öyle geliyor bende 0'a vururken bu hayali düşlüyordum ama çıkmıyor her usturaya vuruşta saç çıksaydı sürekli usturaya vuranların saçı nolurdu sence ? Eğer öyle olsaydı kimse kel kalmazdı saçın çok vurursan sadece sertleşir o kadar onun dışında değişme olmaz ha bide saç farklı çıkabiliyor benim hafif başka yöne doğru çıkmaya başladı o kadar yani çoğalmaz ama sen 0'a vur yinede...

• quote:

quote:

quote:

o yaşta nasıl kel oluyorsun sana öyle geliyor bende 0'a vururken bu hayali düşlüyordum ama çıkmıyor her usturaya vuruşta saç çıksaydı sürekli usturaya vuranların saçı nolurdu sence ? Eğer öyle olsaydı kimse kel kalmazdı saçın çok vurursan sadece sertleşir o kadar onun dışında değişme olmaz ha bide saç farklı çıkabiliyor benim hafif başka yöne doğru çıkmaya başladı o kadar yani çoğalmaz ama sen 0'a vur yinede...

yani küçüklükten açılmaya başlamıştı saçlarım ozaman wurmuştum açılma kapanmıştı. şimdi geri açılmaya başladı o yüzden bir daha wurmayı düşünüorum.doğru diorsun kimse kel kalmazdı ama bende sonuçta kökü var o yüzden diyorum kökü olmasa haklısın çıkmazdı aynı yerden ama yanlar hafif seyrek benim işte :S :S bi ümidüm var işte belki çıkar tüy var diye :S

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

yani küçüklükten açılmaya başlamıştı saçlarım ozaman wurmuştum açılma kapanmıştı. şimdi geri açılmaya başladı o yüzden bir daha wurmayı düşünüorum.doğru diorsun kimse kel kalmazdı ama bende sonuçta kökü var o yüzden diyorum kökü olmasa haklısın çıkmazdı aynı yerden ama yanlar hafif seyrek benim işte :S :S bi ümidüm var işte belki çıkar tüy var diye :S

iyi şansını dene o zaman

• eyw saolasın cevapların için başka arkadaşlar yokmu bi bilgi verecekkk kimse yardım bekliorummm !!!!!!!!!!!!!
  • o yaşlarda saç dökülmesi genetik olmaz o yüzden kalıcıda değildir vitamin eksikliği filan vardır 19-20 yaşlarda dökülmeye başlarsa o zaman istediğin kadar ustra vur bi işe yaramaz
  • hımm örneğin ne olabilir vitamin eksikliği yani saçı döken eksik olan vitamin nedir acaba ona göre takviye yaparım ???
  • arkadaşlar bilgilerinizi bekliyorum lütfen yardımm edinnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Saçlarını sıfır değil de; 1 numara kestirip, minoxidil %5 saç spreyi kullanman gerekli..
    Yanlız dikkat et güvenilir biyük bie eczaneden satın almalısın.. Piyasada çok sahtesi var..

Açıklama:
    Minoxidil androgenetik kellik sebebi ile büzüşen kıl köklerini genişleterek ve uzatarak etki gösterir.Saç tellerinin büyüyebilme fazını uzatarak, belli bir uzunluğa ulaşmadan dökülmemelerini de sağlamaktadır.
    Minoxidil kullanımının fayda göstermeye başlaması için ilacın en az 4 ay kullanması gerekir. Tedavinin nihai sonuçlarıysa minoxidilin aralıksız uygulanması şartı ile, bir seneden önce ortaya çıkmaz.
    Minoxidil saç dökülmesi sorunu yaşanan bölgede saç derisine günde iki kez 20 damla şeklinde uygulanması gereken topikal bir ilaçtır.Amerikan ilaç Denetleme ve Onay Kurumu olan (FDA) tarafından belirlenen Good Manufacturing Pratices (GMP) şartlarına uygunlugu onaylanmıştır.
    Kelliği önleyen ve saçların yeniden çıkmasını sağlayan 5% minoxidil formülü içerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 4 Nisan 2011; 0:57:10 >

• ''frux'' teşekkürler ama ilaç kulanmayı düşünmüyorum :(
  • arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfennnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • bende saç dökülmesi çok fazla değil ama benim saçlarım çok cansız.usturaya vurdursam bir etkisi olur mu?
  • lütfennn yardımmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Saçları kazıtmanın saç miktarına herhangi bir etkisi yoktur. Kısa süreli bir yanılgıdır sadece. Saçlar köklerinden daha kalın çıkacağı için sana gürleşmiş gibi gelir aslında hiç bir fark yoktur. O tüylerin de gürleşmesini bekleme kazıtarak. Büyük ihtimalle senin saç dökülmen vitamin eksikliğinden ya da mevsim değişikliğinden.(özellikle bazı insanların mevsim geçişlerinde aşırı saçı dökülür) Genetik dökülme bile olsa bir şekilde ilaçla falan en azından dökülme durdurulabilir.

Benim tavsiyem bir saç bakım merkezine gitmen. Büyük ihtimal sana saç mezoterapisi önereceklerdir. Bu sayede tüy dediğin canlılığını yitirmek üzere olan saç kökleri canlanır ve tekrar sağlıklı saçlara kavuşursun.
  • quote:

merhaba arkadaşlar çoğu erkek gibi bende saç dökülmesi yaşıyorum. yaşım 15 16 ma girmeme 169 gün var . saçlar yandan açılmaya başladı fakat sarışın bi tipim çoğu kişi normaldir diyor ama ben dökülmesini istemiyorum yani kel olmak istemiyorum :S küçükken usturaya bi kaçkere vurmuştum faydasıda olmuştu.benim sorum '' dökülen saçların( yani tam dökülme yok o bölgelerde gene saç var ama tüy şeklinde ) olduğu yerde geri saç çıkarmı usturaya vursam'' çevremdekiler kesin çıkar diyorlar ama bi sizede sorayım dedim. bilgilerinizi ve önerilerinizi bekliorum lütfen yardım edinnn!!!!!!!!!!!!!!

lütfennnn yardımm edinnn !!!!!!

ne gibi mesela?

• Çıkmaz dostum. Saç dökülmesi olduğunda saçlar kökünü kaybeder. Böylelikle bir daha çıkma şansı bulunmaz. Fakat saçlarının yandan dökülmesi ilginç. Bir deri sorunu falan olabilir mi? Saç kıran mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seven of Spades -- 6 Nisan 2011; 21:20:48 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.