Şimdi Ara

saçım dökülüyor yeşil sabuna geçeyim mi ? (sabunu aldım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
3
Favori
11.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özellikle banyoda 100 tel civarı dökülüyor her banyoda zaten akrabalarım genelde kel şu yeşil zeytinyağlı defne sabunlarına iyi diyorlar ne yapayım sizce , deneyim mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alexdesouza.10 -- 6 Ekim 2013; 17:20:48 >

• yeşil zeytinyağlı doğal sabunlardan kullanıp saçını günlük yıkamazsan saç dökülmesinin azalacağını düşünüyorum
  • açılma var mı? bende genelde her duşta 200 tele yakın dökülür ama bir değişme yok hatta bazen fazla olduğunu bile düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial93

açılma var mı? bende genelde her duşta 200 tele yakın dökülür ama bir değişme yok hatta bazen fazla olduğunu bile düşünüyorum

var hocam açılma
  • Takip
  • Hocam bu konuyla ilgili bi kaç satır inceleme yapmıştım bulunca editleyecem

Buldum.

Eğer dökülme sorunu varsa Head&Shoulders daha da kötü döküyor.

Bioblas dökmeyi azalttı.Ama durdurmadı.

BİM'deki çakma Bioblas var Biobil miydi neydi oda Bioblas gibi sadece azaltıyor.

Hatay'dan babam DEFNE sabunu almış, hayatımda kullandığım en kaliteli saç bakım ürünü diyebilirim.Kimyasal yok saç derisindeki sivilceler kayboldu, yağlı saçlarım vardı yağlanma artık yok.En önemlisi dökülme olayı; artık saçlarım dökülmüyor.

NOT: Yukarıdakilerin hepsini babam ve benim deneyimim sonucudur.

Edit:Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pi10 -- 5 Ekim 2013; 21:49:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: denixex

özellikle banyoda 100 tel civarı dökülüyor her banyoda zaten akrabalarım genelde kel şu yeşil zeytinyağlı defne sabunlarına iyi diyorlar ne yapayım sizce , deneyim mi ?

Bizim bi arkadaş vardı ona da böyle olmuştu sonra kel oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Hocam bu konuyla ilgili bi kaç satır inceleme yapmıştım bulunca editleyecem

Buldum.

BİM'deki çakma Bioblas var Biobil miydi neydi oda Bioblas gibi sadece azaltıyor.

Hatay'dan babam DEFNE sabunu almış, hayatımda kullandığım en kaliteli saç bakım ürünü diyebilirim.Kimyasal yok saç derisindeki sivilceler kayboldu, yağlı saçlarım vardı yağlanma artık yok.En önemlisi dökülme olayı; artık saçlarım dökülmüyor.

teşekkürler hocam marketlerde satılan defne sabunlarından alsam olur mu ki ?

• quote:

quote:

Buldum.

teşekkürler hocam marketlerde satılan defne sabunlarından alsam olur mu ki ?

Olur tabi hocam bileşenleri genel olarak aynı.

• geçmiş olsun... saçının durumuna göre özel şampuanlar kullan.. ya da kötü durmuyorsa paso 3 numaraya vur.. minoxsil fos fayda etme hem çok uğraştırıyor.birileri defne yaprağı sabunu mu ne var onu da öneriyordu.
  • quote:

özellikle banyoda 100 tel civarı dökülüyor her banyoda zaten akrabalarım genelde kel şu yeşil zeytinyağlı defne sabunlarına iyi diyorlar ne yapayım sizce , deneyim mi ?

ben bimden aldım defne sabunu yarım kilosu 3 lira gibi bişey şuan memnunum sadece onu kullanıyorum saçlara ek olarak hacim de veriyor değişik bir şekilde
    soruların varsa yardımcı olayım sabunun adı hatta mehmet aydın

saçım dökülüyor yeşil sabuna geçeyim mi ? (sabunu aldım)

• eğer saç dökülmesi genetikse engelleyemezsin hiçbir şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet//

eğer saç dökülmesi genetikse engelleyemezsin hiçbir şekilde.

hiç mi ?
  • Her konuda defalarca yazmaktan bıktım ama genede yazayım. Düzenli ve çeşitli şekilde beslenmiyorsan vitamin eksikliğinin olması yüksek ihtimal bu sebeplede saçlar dökülür. Vitamin takviyesi gerekir bu durumda

İkincisi düzgün bir şampuan kullan piyasadaki kimyasallar yerine. Tavsiyem prozinc.

3. olarak da ciddi şekilde dökülme varsa yağ kürü uygulamak. 9-10 adet karışımı saç derine kızartacak kadar masaj yaparak yediriyosun 3-4 saat bekletiyorsun. 2 günde 1 olacak şekilde 1.5-2 ay uyguluyorsun dökülmenin şiddetine göre.

Bunları yaptıktan sonra dökülme sıfıra inmezse ve mevcut saçların güçlenmezse bende adam değilim. :) Kökler gitmediyse yenileride çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 6 Ekim 2013; 17:17:36 >
  • teşekkürler , bugün yeşil sabundan aldım
  • quote:

Saçlarını muntazam aralıklarda kestirip kısa tutarsan ve şampuan kullanmayıp her şeyi kafaya takmazsan dökülmeyi 4 5 sene daha erteleyebilirsin.

Sülalede kellik varsa hiç boşuna zorlama. Zorladıkça daha da beter olursun...
  • 100 tel? Saydın mı la?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Buldum.

2 hafta boyunca kullandım saç dökülmesini gerçekten de azaltıyor ama saçımı çok kepeklendirdi ve yağlandırdı. Benim bildiğim saç kepeklenirse yağlanmaz yağlanırsa da kepeklenmez ama sabuna geçince ikisi birden oldu Ayrıca sabunun saç derisine geçme hızı şampuan gibi değilmiş sanırım doğal olduğu için saça işlemesi için 5 dk boyunca saçta durması gerekiyormuş siz nasıl yıkıyorsunuz saçınızı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Victor Branco

quote:

Saçlarını muntazam aralıklarda kestirip kısa tutarsan ve şampuan kullanmayıp her şeyi kafaya takmazsan dökülmeyi 4 5 sene daha erteleyebilirsin.

Sülalede kellik varsa hiç boşuna zorlama. Zorladıkça daha da beter olursun...

o zaman inceldiği yerden kopsun arkadaş zaten 5-10 sene sonraya tıp ilerler güzel bir saç ekimi falan yaptırırım artık ne yapayım

• takip
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.