Şimdi Ara

Saçı dalgalı olupta iyi saç modeli yapabilen var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düz saç veya kıvırcık saçın ne olduğu belli en azından bu dalgalı saç ne lanet bir şey istediğin hiç şeyi yapamıyorsun böyle elektriklenmiş gibi oluyor fön çeksen dümdüz saçın olmuyor ortaları dalgalanıyor illaha 2 ayda 100 tl bayılıp brezilya fönü yaptırcaksın anca bir şeyi benziyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eskiden sacim uzunken topluyordum. Simdi pepe nin modelini yapiyorum yalniz benimki cok dalgali degil

• kanki alttan buff tak ve bonus yap Saçı dalgalı olupta iyi saç modeli yapabilen var mı
  • Ben fönlüyorum 3 günde 1 kez. Ne tam dalgali ne de düz benimde.

• Geriye dogru tariyorum. Ve 2 ayda 1 kestiriyorum. Uzunyunca yanlaf kivriliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Authorized kullanıcısına yanıt
    Hocam benim saçlar fırça gibi.
    Biraz uzayınca çapraz veya yana taramak zorunda kalıyorum yoksa kafam 2 kat büyük gözüküyor.
  • Bonus filan yaparsam sadece tatlı olurum klasik mankenlerin düz saçları filan daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben yıllardır kısa kestiriyodum dedim nereye kadar böyle gidecek bir de uzun halini göreyim şimdi uzatıyorum 6 ay felan oldu çektiğimde burnumun ucuna geliyor toplanacak uzunluğa gelene kadar uzatıcam bakalım nasıl olacak dalgalı saç uzun olunca kendini gösteriyor bence yoksa pek bir şekle girmiyor

• Şu adam gibi saçım olsun 100.000 tl borcum olsun adamın tipi filan umrumda değil tipimden memnunum

• Kaş hizasına gelince kestiriyorum yoksa olmuyor, sprey jölede işe yarıyor.

• Bere takıyorum böylece saçım fazla görünmüyor ve dalgalı düz arası kıvamda kalıyor memnunum(saçım üst dudağıma kadar geliyor)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hmmder

Şu adam gibi saçım olsun 100.000 tl borcum olsun adamın tipi filan umrumda değil tipimden memnunum

Sanırım 100.000 lira borç da bu adama benzemek için yaptırılan estetik ameliyatı giderleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok be öylesine dedim tipimden memnunum

• Hocam benimde sacim dalgali lise 3e kadar hep 3numara kestirirdim 12.siniftan itibaren onler kaslarima geliyor(uzunlugu belirttim) bende saclarim cok sık olsugundan yukariya kaldiriyorum guzel duruyor gibi ama uzatmayida dusunuyorum

• glut diye krem var sacı 3 ay dumduz yapıyor fone gerek kalmıyor yıkasanda düz
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    O krem brezilya fönü değil mi

• benim de dalgalı brad pitt fury filmindeki gibi yapıyorum ama. Sacımı düzlestirince öyle oluyor.

Sizinki dalgalı degil kıvırcık
  • Tuyuh senin saçın güzelmiş

• Saçlarım Birkan Sokullu'nun saçlarının aynısı. 6-7 ay uzasın böyle oluyor. Bakımı çook zor

• Hmmder H kullanıcısına yanıt
    lan adamın şakak bölgesine baksana gram açılma yok, bu nasıl bi saç genetiğidir ya..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.