Şimdi Ara

Klasik Yaprak Jiletle Tıraş Olan Var Mı? ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Klasik yaprak jiletle tıraş olmak istiyorum. Babam bir tarafını kesersin onlar tehlikeli vesaire şeyler söyledi bende internette araştırdım ancak nasıl kullanılacağına dair bunlar hakkında bilgi bulamadım.

Forumda klasik jiletle tıraş olan var mı? Almayı istiyorum en azından denemek istiyorum Nasıl kullanılıyor? Nelere dikkat etmek lazım? İnternette çok ayrıntılı bir şey bulamadım ancak kullananlar çok öneriyor kullanın kartuş tıraş makinalarının yüzüne bakmazsınız diyorlar.

Wilkinson Sword'un klasik makinasını almayı düşünüyorum. Watsons'da gördüm resimdekinin aynısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Atari -- 29 Kasım 2017; 16:42:18 >

• UP
  • Kullanıyorum ve gayet memnunum. Güzel yaprak jilet bulman lazım. Bu konuda Rosmann da satılan Alman malı yaprak jiletler var mesela, tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sæm -- 29 Kasım 2017; 16:45:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sæm

Kullanıyorum ve gayet memnunum. Güzel yaprak jilet bulman lazım. Bu konuda Rosmann da satılan Alman malı yaprak jiletler var mesela, tavsiye ederim.

Araştırdım iyice her açıdan tavsiye ediyorlar hatta şöyle bir site buldum razorus.com

Marka olarak Mühle, Feather, Edwin Jagger, Wilkinson, Fuji gibi markalar mevcut ancak içlerinde en çok Edwin Jagger'i tavsiye ediyorlar. Ancak makine çokta önemli değilmiş sonuçta sakalı jilet kesiyor farklı jilet markalarını deneyin diyorlar.
  • Don Atari kullanıcısına yanıt
    Evet mantık doğru, hem ekonomik olsun hem de kaliteli. Kullan at tıraş bıçaklarına nazaran daha sağlıklıdır. Yüzün bembeyaz kalır, kararma olmaz..

Benim favorim ustura tabi ki, ama biraz tehlikeli. Çizmeye gelmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makine olarak git 1 milyonculardan en ucuzunu al. Makinenin hiçbir önemi yok. Önemli olan jilet. Kaliteli jilet kullanman lazım.

Tavsiye olarak da pek bir şey yok. Yüzüne çok bastırma. Bir de açılı tut jileti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • by-ko kullanıcısına yanıt
    TAM TERSI MAKINADA COK ONEMLI.CUNKU EGER MAKINE JILETI SIKISTIRMAZSA SAKALLARI YOLAR.BENCE MAKINE JILETTEN ONEMLI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.