Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (66. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berkmn

Saçlarım hacimli parlak ve uzun soruları alayım

hocam saçlarımı yaklasık 4 aydır uzatıyorum 10 güb önce ara makas attırdım çünkü çok kabarıktı saçlarım sık,kalın telli ve dalgalı acaba ne zaman sekle girer? bu asamada önereceğiniz model varmı
  • Bir yılı aşkın bir süredir saçıma makas değmedi. Bir-iki aydır da saçlarım ağzıma falan girmeye başladı. Ufaktan biraz kısaltmak gerek ama erkek kuaförüne girmeye korkuyorum. Hepsi kasap. Var mı aranızda bayan kuaförüne giden, bir sorayım dedim ?
  • Benim de 10 ay falan oldu heralde. Neredeyse tüm saçlarımı ısırabiliyorum. Günlük yıkıyorum ama sağlıksız oldu baya önümüzdeki ay kestirip baştan uzatcam. Tavsiye ederim beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horus'un Gözü

quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

Saçlarım hacimli parlak ve uzun soruları alayım

hocam saçlarımı yaklasık 4 aydır uzatıyorum 10 güb önce ara makas attırdım çünkü çok kabarıktı saçlarım sık,kalın telli ve dalgalı acaba ne zaman sekle girer? bu asamada önereceğiniz model varmı

Ben kulaktan itibaren 1-2-3-4 olarak kestirdim ilk olarak sonra bıraktım bi 4 ay sonra kat kat güzel bi model oldu, sizinde toplaması 1-2 ayı bulur diye düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • woper_93 kullanıcısına yanıt
    İyiymiş :) Rasta yaptırmak için uzatıyorum ben de saçları. Şu an 10 cm kadar falan dayanamayacağım herhalde ek rasta yaptıracağım ama o da cep yakıyor ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamancokzor

İyiymiş :) Rasta yaptırmak için uzatıyorum ben de saçları. Şu an 10 cm kadar falan dayanamayacağım herhalde ek rasta yaptıracağım ama o da cep yakıyor ...

bakımı zor onu söyleyeyim baştan 1 haftadır yıkamıyorum 3 gündür yarın yıkayacağım diyerek yatıyorum :D yarın yıkamayı düşünüyorum hala
  • kıvırcık saçı uzatması zaman alıyor gerçekten. 21. ayın sonunda bu noktaya geldi.
    SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]
  • arkadaslar bankaya gırıcemde saclarımı kes demezler ınsallah
  • Merhabalar. Till lindemann'in du hast klibinde sahip olduğu saç stili için saçımı nasıl kestirmeliyim ve ne kadar uzunlukta olmalı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

• ee nasıl gidiyor var mı uzatan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Boomcu

ee nasıl gidiyor var mı uzatan?

ben uzatıyodum avuç avuç dökülüyodu gene de uzatmaya devam edim dedim berbere gittim adam aklıma girdi saçı 3 e vurdum
  • beyler saclarimi 1 nisan 2013 te 3 numara yapmistim. o gun bu gundur makas degmedi. yani 10 ay oldu. sacim ust dudagima kadar geliyor.
    ne zaman toplayabilirim? ceneme kadar geldiginde toplanir mi yada su aydan itibaren toplayabilirsin kardesim diyebilecek cvar mi?

ayrica yikanirken banyo gideri full sac oluyor. ama bir seyrelme vs yok sacimda. sizce normal mi? ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

beyler saclarimi 1 nisan 2013 te 3 numara yapmistim. o gun bu gundur makas degmedi. yani 10 ay oldu. sacim ust dudagima kadar geliyor.
    ne zaman toplayabilirim? ceneme kadar geldiginde toplanir mi yada su aydan itibaren toplayabilirsin kardesim diyebilecek cvar mi?

ayrica yikanirken banyo gideri full sac oluyor. ama bir seyrelme vs yok sacimda. sizce normal mi? ne yapabilirim?

Dökülme normal bende de oluyor. Bende şuan 4 aydayım saçlarım gözlerime geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

quote:

Orijinalden alıntı: Boomcu

ee nasıl gidiyor var mı uzatan?

ben uzatıyodum avuç avuç dökülüyodu gene de uzatmaya devam edim dedim berbere gittim adam aklıma girdi saçı 3 e vurdum

Geçmiş olsunBen de biraz uzaticam, şuan 14-15 cm civarı ama sanki uzaması durdu gibi hiçbir ilerleme yokmuş gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Henderson -- 6 Şubat 2014; 21:28:05 >
  • Kasım 2011 de uzattığım saçı geçen sene kestim.2 sene uzattım.Tecrübeli sayılırım.Diyeceğim şu ki öbek öbek dökülüyordu ama kestirdiğimde hiç bir eksilme yoktu, yerine yenileri çıkmıştı bile.Hiç korkmayın, bakımınızı yapın.Saç kremi, saç maskesi, badem yağı, bemiks-bepanten vs belirli aralıklarla saçınıza uygulayın.Dökülme karşıtı şampuan falan almayın, saçınızın tipine uygun şampuan alın.

Kestirdiğime çok pişmanım vallahi.Saç kesinlikle bir tutku.Herkese tavsiye ederim pes etmeyin.

Soruları olan arkadaşlar varsa cevaplarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: niger21

saç uzaması için ucları kesmek niye gerekli ? bir doktor olarak gerçekten tıp bilgim bunu açıklamaya yetmiyor. saç ölü bir yapıdır. kökten uzar ayrıca alttan yeni keratin sentezi oldukça yani. ölü bir parçayı kesmek altı nasıl dürtebilir. hep kuaförlerin deli saçması uzatsan kaç ay gitmeyeceksin adama. biri öyle bir sallamışki 40 akıllı gelse çıkaramaz.

Kesinlikle öyle değil hocam.

Ben 2 senelik saçı kestim.2 ay içinde abartmıyorum 5 cm uzadı.Kestikten sonraki hafta 1 cm uzadı.Normalde ayda 1 cm civarı uzar saçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanustunbas

kıvırcık saçı uzatması zaman alıyor gerçekten. 21. ayın sonunda bu noktaya geldi.

Bir erkeğe en çok yakışan saç budur.21 ayda sıfırdan mı uzattınız?Muhteşem uzamış bence.Benim 2 yıllık saçım sıfırdan uzatmıştım ve çok hafif dalgalıydı.Kesmeden 1 ay önceki hali:

• vay be ben bile bu kadar ugrasmıyorum
  • 15 Aylık saçım var ,kestirmeyi düşüyorum ancak nasıl bir şekil vermeliyim,önlerden aldıracağım sınavda gözümün önüne geliyor ,yarın ss atarım
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.