Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (68. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen doktora gittim, cildiyeye. Kapıdan girdim "Saçımla ilgili gelmiştim, saçlarım çok dökülüyor üstler seyrekleşmeye başladı" dedim "eğil bakıyım, evet seyrekleşme başlamış, ailende var mı" dedi "evet" dedim. Bana alpacin veya benzer isimli bi şampuan ve damlasını reçete etti. Ulan bi kan tahlili iste, sor konuş. Sordu mu? yoooook. Sinirlerim tepeme çıktı. Hırgür çıkaracaktım zor tuttular. Neyse sonuç olarak böyle bi insanın reçetesine de güvenemediğim için almadım damlayı da şampuanı da.

Kansızlık ve b12 eksikliğim var. Şuan b12 eksikliğimden kurtulmuş durumdayım ama kansızlık devam ediyor muhtemelen. Küçükken doktor guatr başlangıcı var demişti. O dökülmeye sebep oluyor olabilir. Doktor bunları sordu mu? Yoook

Neyse şuan saçlarım hızla seyrelmekte. En son omuzlara kadar uzatmıştım saçları. Sonra kestirdim. Tekrar uzatmaya başladığımda saçlarım uzun süre uzamadı. Hala çok yavaş uzuyor ve inceldi iyice. Seyrek, ince telli ve dalgalı saçlara sahibim. Bunlara sahip olanlar saça şekil vermenin ne kadar zor olduğunu bilirler

Çok uzun da olmadığı için arkayı at kuyruğu yaptım (daha doğrusu fare kuyruğu gibi oldu fazla uzun olmadığından) ön tarafı da taçla topladım. idare eder bi görüntü elde ettim sanırım. Yakında fotoğrafta paylaşırım diye planlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi materyalist deli -- 20 Şubat 2014; 17:51:31 >
  • Beyler acil yardım edin ben zeytinyağı sabunu ve clear men kullanıyorum saçlarımı dökermi aynı anda kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gençler benim de bir sorum olacak. 2 yıldır saçlarımı uzatıyorum ama 4-5 aydır saçlarım tel tel olmaya başladı. Aynı zamanda çok da cansız görünüyor. Kestireyim mi napiyim? Çok canımı sıkmaya başladı
  • Merhaba, geçen senenin ocak ayından beri saçımı uzatıyorum, en son mayıs-haziran gibi hafif ara makas attırmıştım, ondan sonra kuaförün önünden bile geçmedim. Acaba bu durum zararlı mı olur? Kırıklarını aldırasım var ama güvenebileceğim bir kuaför tanımıyorum, bu yüzden çekiniyorum.

Birde kepek sorunu oluştu, önceden yoktu. Bunun için önerebileceğiniz şampuan var mı? Clear kullanıyordum, ilk yıkamadan bile etki ediyordu sıfır kepekti ama şu anda clear kullanmama rağmen çok kepek var. Ayrıca haftada kaç gün yıkanmalı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi first9 -- 20 Şubat 2014; 19:30:35 >
  • bu şekilde nasıl yapılır bakımı nasıl olmalı ?
    SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]
  • Selamlar bundan 6 7 ay önce saçımı 5 e vurmuştum o zamandan beri uzatıyorum saçım anca önlerimi çekip indirdiğimde kaşıma geliyor yanlarda anca kulağımın yarısını kapattı sizce saçlarım çok yavaşmı uzuyor 6 7 ay uzatan arkadaşım var adamın ağzına gelmiş saçları
  • beyler kat attırma işlemi nasıl oluyor , saçlarım kabarmasın diye bi yana yatırıyorum fazla kabarmıyor ama modelden pek memnun değilim justin gibi
  • Saçların ön tarafı burnumun üstüne geliyor.Bir saç stili yapmam gerek ama çok kabardığı için denediğim saç stilleri olmuyor.Bu da sinirimi bozuyor.Nasıl kabarıklığı giderebilirim.Birde hiç krem filan kullanmıyorum.Kullanmaya başlamalımıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Mechanic

Saçların ön tarafı burnumun üstüne geliyor.Bir saç stili yapmam gerek ama çok kabardığı için denediğim saç stilleri olmuyor.Bu da sinirimi bozuyor.Nasıl kabarıklığı giderebilirim.Birde hiç krem filan kullanmıyorum.Kullanmaya başlamalımıyım.

disari cikmadan once yika, hafif nemliyken bere tak. kabarikligi bir nebzede olsa azaltiyor. Ya da gece yatarken takabilirsin.

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Bugün yatarken deniycem teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiefDunklen

Selamlar bundan 6 7 ay önce saçımı 5 e vurmuştum o zamandan beri uzatıyorum saçım anca önlerimi çekip indirdiğimde kaşıma geliyor yanlarda anca kulağımın yarısını kapattı sizce saçlarım çok yavaşmı uzuyor 6 7 ay uzatan arkadaşım var adamın ağzına gelmiş saçları

Benim saçlar da yavaş uzuyor senin ki gibi bir arkadaşım var ayda 2 kere saç traşı oluyor adam
  • quote:

Selamlar bundan 6 7 ay önce saçımı 5 e vurmuştum o zamandan beri uzatıyorum saçım anca önlerimi çekip indirdiğimde kaşıma geliyor yanlarda anca kulağımın yarısını kapattı sizce saçlarım çok yavaşmı uzuyor 6 7 ay uzatan arkadaşım var adamın ağzına gelmiş saçları

benimde yavas uzuyor şuan 6. aydayım kulaklar yarım kapalı önler gözlerime anca gelir 3. ayda ara makas attırmıştım ondan sonra bıraktım uzuyor
  • Dostlar ben uzatıyorum 2 aydır,oncesınde de uzundu zaten sımdı tamamıyle bıraktım onler burun ucume kadar ınıyor yanlar kulak ustunde hafıf bı sekılde

Benım sacların on kısmı seyrek dıger yerlere gore,ınce tellı saclarım var uzayınca guzel duruyor dalgalı da hafıf faka onler canımı sıkmaya basladı sankı cok dokuluyor dusta elıme cok gelmeye basladı bu aralar,uzun sac daha cok dokuluyor galıba boyle gıderse sac kalmaz 6 aya,tırstım gıdıp makıneye vurdurasım geldı,kalıtelı sampuan kullanıyorum ama bakım yapamıyorum dogal bı onerınız var mı evde kendım hazırlayıp sac derısıne ve saca bakım yapıp bıraz toparlayıp sacları canlandırmam lazım

• Bugün gittim kan testi yaptırmaya belki vitamin eksikliğindendir diye tırnaklarımda geç uzuyor pazartesi alıcam sonuçları
  • 2 bucuk senelik saçimi dökülmelerden ve bakiminin zorluğundan dolayi kestirdim pişman değilim

• Taç takan var mı? Bazen saçın önleri rahatsız ediyor.Taksam mı acaba?
  • quote:

Bugün gittim kan testi yaptırmaya belki vitamin eksikliğindendir diye tırnaklarımda geç uzuyor pazartesi alıcam sonuçları

Sonuç ne hocam merak ettim benimde tırnaklar geç uzuyor 2 haftada bir kesiyorum işte
  • Benim saçım dalgalıyla kıvırcığın ortası gibi bişi,uzun lüleler oluşuyor baya uzayınca ama onuzlara iniyor :D uzama sürecindeyjen gintamadaki gintoki gibi oluyo köyü duruyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Mechanic

Taç takan var mı? Bazen saçın önleri rahatsız ediyor.Taksam mı acaba?

Ben evde takıyorum hocam benim de önler rahatsız ediyor ondan.Hem de güzel duruyo yani tak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unchangeable

2 bucuk senelik saçimi dökülmelerden ve bakiminin zorluğundan dolayi kestirdim pişman değilim

Dökülmenin sebebi neydi?

• 
Sayfa: önceki 6667686970
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.