Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (67. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (4 Mobil) - 1 Masaüstü4 Mobil
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1cm cok az benim bjle 4 ayda 9 cm oldu birde ara makas sac uzayinca kotu goruntu olusturur cunku bi kisim dipten daha yeni uzuyor diger kisimlar ise cok uzun oldugundan sahsen pek tavsiye etmiyorum duzlestirici urunleri cidden kaliteli olmali yoksa saclariniz yanabilirde bi isvicre markasinin urunari cok iyi su an adi aklima gelmiyor ama siz yinede mumkun oldugu kadar kaliteli urun kullanin ve bazi bakim urunleri satan yerlerden saci besleyecek urunler alin cunku daha saglam ve kalin olmasi acisindan iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • düz saçı model olarak nasıl kestirmeliyim. . .kat kat olsun istiyorum. . .
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozuyuk32

15 Aylık saçım var ,kestirmeyi düşüyorum ancak nasıl bir şekil vermeliyim,önlerden aldıracağım sınavda gözümün önüne geliyor ,yarın ss atarım

Sakın kestirme.Toplayamazsın önleri jölelerle falan yapıştırmak zorunda kalırsın veya kulak arkasına atarsın kaşındırır seni rüzgarda mahvolur.

Taç tak en güzeli odur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

quote:

15 Aylık saçım var ,kestirmeyi düşüyorum ancak nasıl bir şekil vermeliyim,önlerden aldıracağım sınavda gözümün önüne geliyor ,yarın ss atarım

Sakın kestirme.Toplayamazsın önleri jölelerle falan yapıştırmak zorunda kalırsın veya kulak arkasına atarsın kaşındırır seni rüzgarda mahvolur.

Taç tak en güzeli odur.

Toplamıyorum hocam,taçta takmıyorum,toplayınca suratım ortaya çıkıyor,suratta sakal olmadığı için güzel olmuyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Port Valdez

quote:

Taç tak en güzeli odur.

Toplamıyorum hocam,taçta takmıyorum,toplayınca suratım ortaya çıkıyor,suratta sakal olmadığı için güzel olmuyor

O zaman önlerden katlı kesim yapabilirsin.Ama sakalsız da saç kötü durmaz emin ol ben de sakalsız kullandım.
  • Saçı hızlı uzatmak isteyen varsa b12 vitamini falan alsın işe yarıyor hem besliyor hemde hızlandırıyor

Birde yılan yağı kürü yapın.Hem besler hemde uzatılan saç mutlaka döküldüğünden onları yeni dökülmüşse geri çıkarır

Ben 2.5 yıldır uzatıyordum yeni kestirdim arkaya atmak için hemde kırık fazlaydı bi süre sonra bakılmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Port Valdez P kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim. sıfırdan değil tam. 3 numaradan biraz daha uzundu başladığımda. sen de keşke kesmeseymişsin çok iyiymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evandro roncatto -- 8 Şubat 2014; 4:08:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far Beyond Driven

quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

Buda en son hali saclarimin..
    SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

daha önceki attığınız fotoğraflara göre en iyi hali bu bu hale getirmek için ne yaptınız yani krem falan olarak demiyordumda berberde hangi işlemleri gördü saçınız :)

sadece uclardan 1-2 cm kırık aldırdım
    uzunluğa göre kat verdirdim...
  • edit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artles -- 9 Şubat 2021; 1:56:8 >
  • Haziran ayın da saçımı 2 ye vurdurup uzatmayı düşünüyorum. Saçı uzatırken kaç ayda 1 faulleri kestirmeliyiz.
  • Tresan mı ne şampuan bana yaramadı saçlarımı şimdi yıkasam sabaha yağlanıyor var mı şampuan tavsiyesi

• İnce telli, seyrek, dalgalı saçlarm var. Saçlarınıza nasıl bakıyorsunuz arkadaşlar? Nasıl şekil veriyorsunuz?
  • Güzel Anlatım Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CNDMN

quote:

Orijinalden alıntı: mystic.River

quote:

Orijinalden alıntı: RealKiss

Upp! Arkadaşlar saçlar ne durumda, benimkiler çok yavaş uzuyoz Artık kabarmasın diye yıkadıktan sonra havlu ile kurutup bere takıyorum bir süre. İş görüyor. Birde sekilde tutmak için yıkadıktan sonra nemliyken şekillendirip sprey kullanıyorum.

Bu yaklaşık üç hafta önce ki hali;

Hocam saçını yıkadıktan sonra fön makinası ile kurutup bere takarsan birbirine yapışır resimde de görüldüğü üzere (:

Yıkadıktan sonra biraz saçı irdeleyerek havlu ile alıştığı yöne doğru kurulayın, daha iyi görünüm elde edersiniz.

Hocam hertürlü berbat saçlara sahibim Birkaç saat önce yıkadım, fönsüz vs. sadece havlu ile dediğiniz şekilde yaptığımda bu resimdeki gibi bir şekil alıyor, koymaya çekiniyorum açıkcası

En nefret ettiğim şeydir, kendi kendimi çekmek. Mecburiyet işte

Mesajı Hortlatayım dedim gayet yakışmış hocam
  • Ben 1 sene kadar uzatmıştım, konuda fotoğrafım olması lazım.Bu yazın sonuna doğru kestirdim.O zaman da dökülme vardı.Yakın zamanda çok uzun olmamasına rağmen banyo yaparken avuçlarım saçla doluyordu.Yanlarda da açılma var zaten.Bioksin kullanmaya başladım 2-3 gün önce, evde makine de vardı.Açıkçası tırsmaya başladım kel kalacağım diye aldım makineyi en uzun numarayla(40) kestim, dökülme azalsın diye.Çok etki ettiği söylenemez.Bu saç dökülmesi canımı sıkmaya başladı, ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _alpoza_

Ben 1 sene kadar uzatmıştım, konuda fotoğrafım olması lazım.Bu yazın sonuna doğru kestirdim.O zaman da dökülme vardı.Yakın zamanda çok uzun olmamasına rağmen banyo yaparken avuçlarım saçla doluyordu.Yanlarda da açılma var zaten.Bioksin kullanmaya başladım 2-3 gün önce, evde makine de vardı.Açıkçası tırsmaya başladım kel kalacağım diye aldım makineyi en uzun numarayla(40) kestim, dökülme azalsın diye.Çok etki ettiği söylenemez.Bu saç dökülmesi canımı sıkmaya başladı, ne yapabilirim?

hocam sac dokulmesinin pek cok sebebi olabilir.
    mesela kansizlik, demir eksikligi yada guatr sac dokulmesi yapabilir.

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Doktora gidip test yaptırsam sebebi belli olur mu?

• Yav şükür gayet güzel güb gür saçlarımız varda bir model bulamadım ki arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: _alpoza_

Doktora gidip test yaptırsam sebebi belli olur mu?

Valla hocam ben kendi açımdan konuşayım. Bende kansızlık ve guatr var. Saçlarımda dökülüyor. Duş aldığımda banyo giderinde biriken saçlarımı görünce üzülüyorum.
    Ama kan vermekten çekindiğim daha doğrusu korktuğum için gitmiyorum hastaneye. Siz gidin. Bir zararı olmaz. En azından kan değerlerinizi vs. öğrenmiş olursunuz. Belki sizde de vardır. Belirtilerine bakıp ona göre de gidebilirsiniz.
    Dediğim gibi saç dökülmesinin pek çok sebebi olabilir. Sebebi illa da budur diye bir şey demek imkansız bence.
  • yeni okulumda yasak yokmuş uzatmaya başlamıştım tabi hiç bir özen göstermiyorum mağara adamı olma yolunda ilerliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.