Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emre_mod

quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g

quote:

quote:

quote:

quote:

Okullar kapandı.Artık özgürüz.Ben de sanırım şubattan beri kestirmiyorum saçlarımı.baya uzadı.Şu an önleri yaklaşık burnumun ucuna kadar geliyor.Bildiğiniz gibi sıkıntılı dönemdeyim.Sıcaklar bir yandan, lysye hazırlık bir yandan beni çok sıktı.Bir gun nerdeyse vuruyordum makineyle 3numaraya.
    Sorunum şu hiç şekil almıyor.Kulaklarımın üst kısmı yanlardan dikleşiyor.Enseler kulak arkasından yana doğru dalgalanıyor.Önler desen hep gözümün önünde.Sıkıntılı bir durumdayım.Bu dönem ne kadar sürer sizce?Şubattan bu yana bu kadar uzadığını varsayarsak.

dogru kestirmemenin sonucu bunlar her 1 ayda uzama aşamasında çerçeve kısımlarını katlı kestircektin mahalle berberinde deyil tabikide uzman birinde o zaman problem olmazdı

iyi de oraların da uzamasına ihtiyacım yok mu?

saçının her yanı eşit kesilmiş ise ve dedigin gibiyse kendimden örnek veriyim bnm saçımda burnuma geliyo önler yanlarda kulagımı kapatacak ama jel tarzı ürünlerden yardım alıyorum fön çekiyorum ilk istedigim yöne dogru snra sürüyorum jeli jelde jöle deyil mesela gece sür yat sabah kalk elinle istedigin şekli ver tel tel oluyor öle biiş istedigim şekli veriyorum önlerim bnm de biraz rahatsız ediyor artık alıştım kızlar gibi yana elimle alıyorum

Valla hiç öyle atraksiyonlara kalkışmadım.Şimdilik koyuverdim mağara adamı gibi geziyorum.Yaz sonu gibi düzelir herhalde.Saçlarım çok sağlıklı ve gür.O yüzden her yerim saç.Geçen tokayla tutturdum tepeden.Küçük bebeklere yaparlar ya.Aynen öyle.

öle yaparsan eminim sende sevmiyeceksin .uzatmanın bir gayesi olur mesela bn çok meraklıyım okulumda bitti okuldaykende uzundu ama artık iyice uzatcam ss ekliyorum bu saçın aynısı olcak hatta boyatabilirm bile o derece gözüm döndü sarı saça bayılıyorum

önlerim bu uzunlukta bnm bu zunlukta kalcak sadece yanlar uzucak ss deki gibi ama anlayamadıgım şu o resimde çocugun faullerinn üstü kısamı çerçeve kısmı yoksa oralardamı uzun ?

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

Dediğin gibi ne olduğu pek anlaşılmıyor.

Benim de saç yapım aynı bu elemanınki gibi.Uzayınca aynısı olucak.Abim de zamanında uzatmıştı.Onun biraz daha dalgalı.Önleri bukle bukle oluyordu.Benimki biraz daha düz.

http://www.habermi.com/videoresim/seven-araniyor--fatmagul--kerim-345693.jpg
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Okullar kapandı.Artık özgürüz.Ben de sanırım şubattan beri kestirmiyorum saçlarımı.baya uzadı.Şu an önleri yaklaşık burnumun ucuna kadar geliyor.Bildiğiniz gibi sıkıntılı dönemdeyim.Sıcaklar bir yandan, lysye hazırlık bir yandan beni çok sıktı.Bir gun nerdeyse vuruyordum makineyle 3numaraya.
    Sorunum şu hiç şekil almıyor.Kulaklarımın üst kısmı yanlardan dikleşiyor.Enseler kulak arkasından yana doğru dalgalanıyor.Önler desen hep gözümün önünde.Sıkıntılı bir durumdayım.Bu dönem ne kadar sürer sizce?Şubattan bu yana bu kadar uzadığını varsayarsak.

dogru kestirmemenin sonucu bunlar her 1 ayda uzama aşamasında çerçeve kısımlarını katlı kestircektin mahalle berberinde deyil tabikide uzman birinde o zaman problem olmazdı

iyi de oraların da uzamasına ihtiyacım yok mu?

saçının her yanı eşit kesilmiş ise ve dedigin gibiyse kendimden örnek veriyim bnm saçımda burnuma geliyo önler yanlarda kulagımı kapatacak ama jel tarzı ürünlerden yardım alıyorum fön çekiyorum ilk istedigim yöne dogru snra sürüyorum jeli jelde jöle deyil mesela gece sür yat sabah kalk elinle istedigin şekli ver tel tel oluyor öle biiş istedigim şekli veriyorum önlerim bnm de biraz rahatsız ediyor artık alıştım kızlar gibi yana elimle alıyorum

Valla hiç öyle atraksiyonlara kalkışmadım.Şimdilik koyuverdim mağara adamı gibi geziyorum.Yaz sonu gibi düzelir herhalde.Saçlarım çok sağlıklı ve gür.O yüzden her yerim saç.Geçen tokayla tutturdum tepeden.Küçük bebeklere yaparlar ya.Aynen öyle.

öle yaparsan eminim sende sevmiyeceksin .uzatmanın bir gayesi olur mesela bn çok meraklıyım okulumda bitti okuldaykende uzundu ama artık iyice uzatcam ss ekliyorum bu saçın aynısı olcak hatta boyatabilirm bile o derece gözüm döndü sarı saça bayılıyorum

önlerim bu uzunlukta bnm bu zunlukta kalcak sadece yanlar uzucak ss deki gibi ama anlayamadıgım şu o resimde çocugun faullerinn üstü kısamı çerçeve kısmı yoksa oralardamı uzun ?

Dediğin gibi ne olduğu pek anlaşılmıyor.

Benim de saç yapım aynı bu elemanınki gibi.Uzayınca aynısı olucak.Abim de zamanında uzatmıştı.Onun biraz daha dalgalı.Önleri bukle bukle oluyordu.Benimki biraz daha düz.

http://www.habermi.com/videoresim/seven-araniyor--fatmagul--kerim-345693.jpg

saçım bnm bu elemanki gibi tel tel çabucak uzasada sarıya boyatsam.adam götürüyo malı

• burda hala bilinçsizce saç uzatanlar var bakıyorumda herkes bol keseden ara makasını öneriyor ve attırıyorlar ara makasını nasıl kullanılacağını biliyormusunuz peki ara makası sadece uç kısımlara uygulanır daha ilerisi o saçlarınıza yazık etmiş olursunuz sık sık atılan bir makas değildir bilinçlenin ayda 1 kez nedir ya saçı öldürmeyemi çalışıyorsunuz nasıl bi mantıktır bu yapılacaksada en az 4 yada 5 ay arasında işlem yapılmalıdır uçlardaki kırıklar alınır ve uçlara yeniden ara makası atılır ordan burdan dolma şeylere inanmayın en güzeli doğal uzatmaktadır saça kat olayına girmek istemiyorum çok sık kat iyi değildir yan taraflara atılan kısa katlar saç uzarken kulakların kepçe gibi gözükmesine neden olur ve dalgalıysa o saç hiçbir şekilde düz şekil almaz ve doğru dürüst şekil veremessiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

burda hala bilinçsizce saç uzatanlar var bakıyorumda herkes bol keseden ara makasını öneriyor ve attırıyorlar ara makasını nasıl kullanılacağını biliyormusunuz peki ara makası sadece uç kısımlara uygulanır daha ilerisi o saçlarınıza yazık etmiş olursunuz sık sık atılan bir makas değildir bilinçlenin ayda 1 kez nedir ya saçı öldürmeyemi çalışıyorsunuz nasıl bi mantıktır bu yapılacaksada en az 4 yada 5 ay arasında işlem yapılmalıdır uçlardaki kırıklar alınır ve uçlara yeniden ara makası atılır ordan burdan dolma şeylere inanmayın en güzeli doğal uzatmaktadır saça kat olayına girmek istemiyorum çok sık kat iyi değildir yan taraflara atılan kısa katlar saç uzarken kulakların kepçe gibi gözükmesine neden olur ve dalgalıysa o saç hiçbir şekilde düz şekil almaz ve doğru dürüst şekil veremessiniz

Kesinlikle haklısınız, benim saçları mahvetti ve akıllandım gittiğim berberi değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

quote:

burda hala bilinçsizce saç uzatanlar var bakıyorumda herkes bol keseden ara makasını öneriyor ve attırıyorlar ara makasını nasıl kullanılacağını biliyormusunuz peki ara makası sadece uç kısımlara uygulanır daha ilerisi o saçlarınıza yazık etmiş olursunuz sık sık atılan bir makas değildir bilinçlenin ayda 1 kez nedir ya saçı öldürmeyemi çalışıyorsunuz nasıl bi mantıktır bu yapılacaksada en az 4 yada 5 ay arasında işlem yapılmalıdır uçlardaki kırıklar alınır ve uçlara yeniden ara makası atılır ordan burdan dolma şeylere inanmayın en güzeli doğal uzatmaktadır saça kat olayına girmek istemiyorum çok sık kat iyi değildir yan taraflara atılan kısa katlar saç uzarken kulakların kepçe gibi gözükmesine neden olur ve dalgalıysa o saç hiçbir şekilde düz şekil almaz ve doğru dürüst şekil veremessiniz

Kesinlikle haklısınız, benim saçları mahvetti ve akıllandım gittiğim berberi değiştirdim.

en iyisini yapmışşınız saçınız şimdi ne durumda peki? uzuyormu
  • askerlik hariç 14 senedir saçlarım hep uzundu, halen uzun
    16 yasında uzattım, askere gideceğim gun kestirdim, geldim uzattım yaş 31 halen uzun
  • quote:

Orijinalden alıntı: heartofmine

quote:

quote:

Kıvırcık saçı omuzlara düşürmenin yöntemi nedir ya?

UZMANTV
    Erkeklerde saç düzleştirme nasıl yapılır?
    http://www.uzmantv.com/erkeklerde-sac-duzlestirme-nasil-yapilir
    sana göre birşey bu birde Maşa

Defrize yaptırdım ben 2 hafta önce. Saçlarım zenci kıvırcığı gibi falan değil hatta dalgalı kıvırcık arası sayılır ama işe belli bi derece yarıyor. Yine gitmiyor geri. Maşayı sürekli yapıyorum güzel oluyor da yaz ayı malum deniz, havuz, duş falan derken saat başı yapmak da imkansız. Saçlarımın kıvırcıklığı kalsa da biraz yatsa geri doğru düşse omuzlara falan. Saç işinden hiç anlamam ilk kez bu kadar uzun bıraktım. En ufağından merak ediyorum mesela Dave Mustaine'in saçlarının nasıl o hale gelebildiğini. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim sen dahil tabi.

Müthiş derecede iç içe geçme ve kabarma var bu arada bonus kıvamında. Belli bişey ama belirteyim dedim.

defrizeyi ben önermiyorum belirli bi zaman içerisinde saç güzel gözükebilir ama etkisi kaybolunca o saçı kestirmek durumuna bile gelebilirsiniz yapanada bağlı tabi
  • quote:

quote:

quote:

Toparlattım ve azcık kısalttırdım, uzamaya devam ediyor hala.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Toparlattım ve azcık kısalttırdım, uzamaya devam ediyor hala.

sık atılan ara makası uzamasına engel olur o yüzden sordum azda olsa varsa uzamayı durdurabilir mecbur kalmadıkça attırmayınız
  • gercektende adam gibi kuaför yok.
    100de 1 varsa ne guzel, semtten semte değişiyor.

zaten uzun saç erkek kuaförunun işi değil, %99u beceremiyor. sacı nasıl tutacagını bilemiyor.
    uzun saç eğitimi almış olmalı veya bayan kuaförlüğü olmalı.

her bayan kuaförüde iyi kesim yapamayabiliyor, çünkü bayan modellerine yatıyor elleri... erkek kesimleri genelde standart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basri Mutaf

gercektende adam gibi kuaför yok.
    100de 1 varsa ne guzel, semtten semte değişiyor.

zaten uzun saç erkek kuaförunun işi değil, %99u beceremiyor. sacı nasıl tutacagını bilemiyor.
    uzun saç eğitimi almış olmalı veya bayan kuaförlüğü olmalı.

her bayan kuaförüde iyi kesim yapamayabiliyor, çünkü bayan modellerine yatıyor elleri... erkek kesimleri genelde standart.

o yüzden bay bayanda kestireceksin daha prof oluyorlar keşke bende öyle çalışşaydım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kingdom of Salvation

quote:

Orijinalden alıntı: kayaki

quote:

Orijinalden alıntı: Kingdom_of_Salvation

ben saçı hızlı uzatmak için bir şey var mı diye bakmıştım ama normal saç ortalama ayda 1cm uzar demişsin benim saçım normalde 3ayda 10cm uzuyor ben bunu yeterli bulmuyordum.halime şükrettim hacı

abartmışsın gibi geldi bana bnm ayda 2 cm falan uzuyor.Ama daha hızlı nasıl uzatabiliriz merakta etmiyo değilim.

cidden abartmıyorum.bi ara bioxcin+çam terebentin kullanmıştım epey işe yaramıştı tekrar başlamayı düşünüyorum

yilan yagi aktarlarda bulabilirsiniz , dokulmeyi onluyor ve uzamayi hizlandiriyor diye duydum bu aralar deniyorum farklilik olursa yazarim burdan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LastShinobi

Sıcakta da çekilmiyor bu uzun saç be

deme haşlanıyor direk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Pringles

quote:

Orijinalden alıntı: Kingdom of Salvation

quote:

Orijinalden alıntı: kayaki

quote:

Orijinalden alıntı: Kingdom_of_Salvation

ben saçı hızlı uzatmak için bir şey var mı diye bakmıştım ama normal saç ortalama ayda 1cm uzar demişsin benim saçım normalde 3ayda 10cm uzuyor ben bunu yeterli bulmuyordum.halime şükrettim hacı

abartmışsın gibi geldi bana bnm ayda 2 cm falan uzuyor.Ama daha hızlı nasıl uzatabiliriz merakta etmiyo değilim.

cidden abartmıyorum.bi ara bioxcin+çam terebentin kullanmıştım epey işe yaramıştı tekrar başlamayı düşünüyorum

yilan yagi aktarlarda bulabilirsiniz , dokulmeyi onluyor ve uzamayi hizlandiriyor diye duydum bu aralar deniyorum farklilik olursa yazarim burdan

saç bazı dönemlerde uykuya geçer eğer uzamıyorsa hiç bir şekilde uyandıramassın en az 4 ay beklemelisin yılan yağı falan etki etmez
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kıvırcık saçı omuzlara düşürmenin yöntemi nedir ya?

UZMANTV
    Erkeklerde saç düzleştirme nasıl yapılır?
    http://www.uzmantv.com/erkeklerde-sac-duzlestirme-nasil-yapilir
    sana göre birşey bu birde Maşa

Defrize yaptırdım ben 2 hafta önce. Saçlarım zenci kıvırcığı gibi falan değil hatta dalgalı kıvırcık arası sayılır ama işe belli bi derece yarıyor. Yine gitmiyor geri. Maşayı sürekli yapıyorum güzel oluyor da yaz ayı malum deniz, havuz, duş falan derken saat başı yapmak da imkansız. Saçlarımın kıvırcıklığı kalsa da biraz yatsa geri doğru düşse omuzlara falan. Saç işinden hiç anlamam ilk kez bu kadar uzun bıraktım. En ufağından merak ediyorum mesela Dave Mustaine'in saçlarının nasıl o hale gelebildiğini. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim sen dahil tabi.

Müthiş derecede iç içe geçme ve kabarma var bu arada bonus kıvamında. Belli bişey ama belirteyim dedim.

defrizeyi ben önermiyorum belirli bi zaman içerisinde saç güzel gözükebilir ama etkisi kaybolunca o saçı kestirmek durumuna bile gelebilirsiniz yapanada bağlı tabi

Valla başka çare arıyorum ben de. Bonusluktan kurtulmam gerek.

defrize kadar etkili hiç bir krem yoktur ama elidorun mükemmel düz serisini bi kullan derim eğer saç düzleştiricin varsa bu kremle çok daha rahatlarsın
  • 1 yıldır uzatıyordum ben ama şu sıralar acayip rahatsız olmaya başladım. Sıcak havalarda kafada bi ton saç , rüzgar esince şekil kalmıyor zaten ince telliyim rüzgarı yiyince afroya dönüyo 2 gündür yıkanmıyormuş gibi bir görünüm. Sprey sıkmak zorunda kalıyorum oda rahatsız ediyor semsert.Uzun süre kestirmeyince kırıklarda artıyor dökülme oranı çoğalıyor gibi sanki gerçi bir uzman demişti günde 500 tel saç dökümü normal diye benim çok daha altındadır 1-2 güne kestircem sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

1 yıldır uzatıyordum ben ama şu sıralar acayip rahatsız olmaya başladım. Sıcak havalarda kafada bi ton saç , rüzgar esince şekil kalmıyor zaten ince telliyim rüzgarı yiyince afroya dönüyo 2 gündür yıkanmıyormuş gibi bir görünüm. Sprey sıkmak zorunda kalıyorum oda rahatsız ediyor semsert.Uzun süre kestirmeyince kırıklarda artıyor dökülme oranı çoğalıyor gibi sanki gerçi bir uzman demişti günde 500 tel saç dökümü normal diye benim çok daha altındadır 1-2 güne kestircem sanırım.

ben yazı ince taçla kurtarıyorum avonun bademli balsamını sürüyorum dalgalarım bukle oluyor bi dene bence taç takınca zaten toplu duruyor
  • uçlarından aldirmaya ve aramakasa gittim 5 cm kisaltti nalet herif 4-5 aylik uzunluk . olucak iş mi ya. bogazimda birleşiyordu şimdi omuzlarima ancak deyiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchangeable -- 27 Haziran 2012; 19:55:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu sıcaklarda salık olmuyor.
    enseyi pişiriyor
    ama lastik toka ile bağlıyorum, serin oluyor

• quote:

haklısında katlı kesim yaptırmassam saçımın üst kısımları ve yanları uzamıyor 4 aydır uzatıyorum yrn saçlarımın yanlarını 3 numaraya vurdurcam kulagımın üstünden faullere kadar üstler oraya sarkacak görünmüyecek kısa tarafları sadece uzun görünsün diye

saçlarımı bu adamınki gibi yapcam yanları niye 3 e vurucaksın diyorsan bu adamın yanları gibi olcak izlediginizde anlarsınız
    http://www.youtube.com/watch?v=2_Cjc9iCWmI&feature=relmfu
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.