Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bende saçı uzatıyorum, daha yeni olduğu için 10 cm falan vardır,

saç alnıma düşünce acayip rahatsız oluyorum, bir de sıcaklar malum iyice sıkıntı veriyor cildime. dedim en iyisi taç takıp arkaya doğru atmak;
    bu seferde saçlar arkada patlıyor, taçın hemen arkasından kalkıyorlar, garip bir görüntü oluyor, tarıyorum falan ama yatmıyor. ne öneriyorsunuz bu durum için?
  • Bende sıcaklardan dolayı uzun saçımdan bayağı sıkıldım,kestireyim diyorum ama kıyamıyorum bir yandan. 1 yıl 1 ay oldu uzatmaya başlayalı..

Arka sayfada arkadaşın biri fotoğrafını koymuş denizde çekilmiş herhalde,önler aynı onun gibi ama rengi sarı kahve karışık,güneşte hele farklı bir renge dönüyor anlam veremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0blomov

beyler bende saçı uzatıyorum, daha yeni olduğu için 10 cm falan vardır,

saç alnıma düşünce acayip rahatsız oluyorum, bir de sıcaklar malum iyice sıkıntı veriyor cildime. dedim en iyisi taç takıp arkaya doğru atmak;
    bu seferde saçlar arkada patlıyor, taçın hemen arkasından kalkıyorlar, garip bir görüntü oluyor, tarıyorum falan ama yatmıyor. ne öneriyorsunuz bu durum için?

schwarzkopf taft ıslak görümlü jölesi var jel yanisu gibi onu kullan saçına istedigin şekli verebilirsin kuruduktan sonrada öncede farketmiyor 4 saat snra başka bir şekil ve elinle öle bişi ben kullanıyorum saçım 6 7 cm memlunum ama bnm farklı model olacagı için senin yapacagın şeye göre deyişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_mod

quote:

Orijinalden alıntı: efemre5059

burda hala bilinçsizce saç uzatanlar var bakıyorumda herkes bol keseden ara makasını öneriyor ve attırıyorlar ara makasını nasıl kullanılacağını biliyormusunuz peki ara makası sadece uç kısımlara uygulanır daha ilerisi o saçlarınıza yazık etmiş olursunuz sık sık atılan bir makas değildir bilinçlenin ayda 1 kez nedir ya saçı öldürmeyemi çalışıyorsunuz nasıl bi mantıktır bu yapılacaksada en az 4 yada 5 ay arasında işlem yapılmalıdır uçlardaki kırıklar alınır ve uçlara yeniden ara makası atılır ordan burdan dolma şeylere inanmayın en güzeli doğal uzatmaktadır saça kat olayına girmek istemiyorum çok sık kat iyi değildir yan taraflara atılan kısa katlar saç uzarken kulakların kepçe gibi gözükmesine neden olur ve dalgalıysa o saç hiçbir şekilde düz şekil almaz ve doğru dürüst şekil veremessiniz

haklısında katlı kesim yaptırmassam saçımın üst kısımları ve yanları uzamıyor 4 aydır uzatıyorum yrn saçlarımın yanlarını 3 numaraya vurdurcam kulagımın üstünden faullere kadar üstler oraya sarkacak görünmüyecek kısa tarafları sadece uzun görünsün diye

saçlarımı bu adamınki gibi yapcam yanları niye 3 e vurucaksın diyorsan bu adamın yanları gibi olcak izlediginizde anlarsınız
    http://www.youtube.com/watch?v=2_Cjc9iCWmI&feature=relmfu

katlı kesimden kastın nedir kısa saça katmı atılır ya o saçtan sonra hayır bekleme katlı kesim en az boyun hızasındaki saça atılır normal kesimde zaten saç katlı durur gidersin uçlarını inceltirsin bu kadar
  • quote:

quote:

quote:

burda hala bilinçsizce saç uzatanlar var bakıyorumda herkes bol keseden ara makasını öneriyor ve attırıyorlar ara makasını nasıl kullanılacağını biliyormusunuz peki ara makası sadece uç kısımlara uygulanır daha ilerisi o saçlarınıza yazık etmiş olursunuz sık sık atılan bir makas değildir bilinçlenin ayda 1 kez nedir ya saçı öldürmeyemi çalışıyorsunuz nasıl bi mantıktır bu yapılacaksada en az 4 yada 5 ay arasında işlem yapılmalıdır uçlardaki kırıklar alınır ve uçlara yeniden ara makası atılır ordan burdan dolma şeylere inanmayın en güzeli doğal uzatmaktadır saça kat olayına girmek istemiyorum çok sık kat iyi değildir yan taraflara atılan kısa katlar saç uzarken kulakların kepçe gibi gözükmesine neden olur ve dalgalıysa o saç hiçbir şekilde düz şekil almaz ve doğru dürüst şekil veremessiniz

haklısında katlı kesim yaptırmassam saçımın üst kısımları ve yanları uzamıyor 4 aydır uzatıyorum yrn saçlarımın yanlarını 3 numaraya vurdurcam kulagımın üstünden faullere kadar üstler oraya sarkacak görünmüyecek kısa tarafları sadece uzun görünsün diye

saçlarımı bu adamınki gibi yapcam yanları niye 3 e vurucaksın diyorsan bu adamın yanları gibi olcak izlediginizde anlarsınız

katlı kesimden kastın nedir kısa saça katmı atılır ya o saçtan sonra hayır bekleme katlı kesim en az boyun hızasındaki saça atılır normal kesimde zaten saç katlı durur gidersin uçlarını inceltirsin bu kadar

bn videodaki adam gibi yapcam yanları
  • quote:

quote:

quote:

quote:

zevkine karışamam ama çok kötü bi kesim ben asla yapmam
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

zevkine karışamam ama çok kötü bi kesim ben asla yapmam

yok adamın saçının aynısı gibi olcak ama sadece uzunlugu birde yanları kazıtmış alt kısımlar kadın saçı gbii kesilmiş oraları bnde beyenmedim tabiki
  • ben tamamını beyenmedim
  • arkadaşlar bende uzatmaya başlayalı 7 ay falan oldu ön taraf ağız seviyeme kadar uzadı toplama alıştırmaları yapamaya başladım ama önden bir tutam hala toplanmıyor 2-3 aya onlarda hizaye gelir herhalde.

arkadaşlar sıcaklarda bunalıpta o kadar emek verdiğiniz zahmet çektiğiniz saçlarınızı kestirirseniz sonra pişman olursunuz 2-3 ay sabredin.ben bazen rüyamda saçlarımı kestirdiğimi görüyorum kestirdikten sonra içim gidiyor sonra uyanıyorum rahatlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_pentagram

arkadaşlar bende uzatmaya başlayalı 7 ay falan oldu ön taraf ağız seviyeme kadar uzadı toplama alıştırmaları yapamaya başladım ama önden bir tutam hala toplanmıyor 2-3 aya onlarda hizaye gelir herhalde.

arkadaşlar sıcaklarda bunalıpta o kadar emek verdiğiniz zahmet çektiğiniz saçlarınızı kestirirseniz sonra pişman olursunuz 2-3 ay sabredin.ben bazen rüyamda saçlarımı kestirdiğimi görüyorum kestirdikten sonra içim gidiyor sonra uyanıyorum rahatlıyorum.

eğer hızlıca toplamak istersen uçlarına ara makası attır sadece uçlarına
  • Arkadaslar Saçlarım Cok İnce telli ve Seyrek saçlarıma fön jöle cekmedigimde birseylere benzer gibi oluyor ama şekil vermeye basladıktan 2 ay sonra saçlar cok feci görünüyor düzleştirici ve şekillendiricilerden kurtulmak için saçlarımı uzatmaya karar verdim 4 aydır uzatıyorum sorum bukadar ince telli ve seyrek saça uzatmayı önerirmisiniz saçlarımın iyi yönleri ise düz cok kolay şekil verebilmem kabarmaması ve her nekadar dökülsede kelleşmemesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

Arkadaslar Saçlarım Cok İnce telli ve Seyrek saçlarıma fön jöle cekmedigimde birseylere benzer gibi oluyor ama şekil vermeye basladıktan 2 ay sonra saçlar cok feci görünüyor düzleştirici ve şekillendiricilerden kurtulmak için saçlarımı uzatmaya karar verdim 4 aydır uzatıyorum sorum bukadar ince telli ve seyrek saça uzatmayı önerirmisiniz saçlarımın iyi yönleri ise düz cok kolay şekil verebilmem kabarmaması ve her nekadar dökülsede kelleşmemesi

seyrekliği sarımsak yağıyla halledersin ama sadece saç derinde kalsın başka bi yerine akarsa kıllanma yapar başka bir sıkıntı göremedim
  • merhaba.ince ve düz saç teline sahibim.yaklaşık 3.5-4 aydır saçımı uzatıyorum.saç uzunluğu 7-8 cm var.saçlarım çok şekilsiz duruyor.hep yatık.şekil vermeye çalışsam hemen eski haline dönüyor.yatık iken dışarıya çıktığımda ise rüzgardan ötürü saçlarım uçuşuyor ve bundan çok rahatsız oluyorum.hep saçımı düzeltme ihtiyacı hissediyorum.artık tik olmuş durumda.her 5 dakika da bir önleri ve favorileri düzeltmeye çalışırım,düzgün olsa dahi.bunlara ek olarak saçım uzun olmasına rağmen hiç uzun gibi durmuyor.kafayla bütünleşik adeta.
    sizden saçlarımı dolgun ve kuvvetli(yani ufak bir rüzgar gördüğünde hemen dağılmayasın) gösterecek krem,şampuan yada her ne ise bir ürün tavsiye etmenizi istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

merhaba.ince ve düz saç teline sahibim.yaklaşık 3.5-4 aydır saçımı uzatıyorum.saç uzunluğu 7-8 cm var.saçlarım çok şekilsiz duruyor.hep yatık.şekil vermeye çalışsam hemen eski haline dönüyor.yatık iken dışarıya çıktığımda ise rüzgardan ötürü saçlarım uçuşuyor ve bundan çok rahatsız oluyorum.hep saçımı düzeltme ihtiyacı hissediyorum.artık tik olmuş durumda.her 5 dakika da bir önleri ve favorileri düzeltmeye çalışırım,düzgün olsa dahi.bunlara ek olarak saçım uzun olmasına rağmen hiç uzun gibi durmuyor.kafayla bütünleşik adeta.
    sizden saçlarımı dolgun ve kuvvetli(yani ufak bir rüzgar gördüğünde hemen dağılmayasın) gösterecek krem,şampuan yada her ne ise bir ürün tavsiye etmenizi istiyorum.

saçlarına hacim vermek için saçlarını tersten kurut ve hacimlendiren saç serumlarından kullanbilirsin
  • 5 aydır saç uzatıyordum bugün dayanamadım çok sıcak diye gittim kestirdim ama bir sorunum var.
    SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

Saçımı şöyle kaldırmak istiyorum fakat kalkmıyor jöle falan da yaramıyor.Napabilirim ?
  • Arkadaslar ben hafif ince telli az dalgali bi sac seclina sahibim saclarim simdi 6 cm falan orta kisim kivircikmis gibi yan ve arka taraflar duz on taraflar az dalgali gibi duruyo su orta kisima neler yapabiliriz
    + kepek ve cabuk yaglanan sac tipine sahibim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çene hizasında uzatmak istiyorum saçları,yinede gidip ara makas attırayım mı?Şubattan beri uzatıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schizophrenia

Çene hizasında uzatmak istiyorum saçları,yinede gidip ara makas attırayım mı?Şubattan beri uzatıyorum

ne amaçla yapacağına bağlı ara makasını ben gerek görülmedikçe kullanılmasına karşıyım
  • uzatırken favorilerde saç ile sakalın birleştiği yerlerde saça benzer tüyler çıkıyorya onları kessek bir zararı olurmu kulağın hizasına kadar
  • saçım baya baya uzadı çok rahat topuz yapabiliyorum fakat elimi atıp saçı kaldırdığımda sağda ve solda derim çok net gözüküyor

üstlerde çok sık derim çok zor gözüküyor yanlar niye böle kestirmek istemiyorum ama ilerde saçımda dökülmesin

var mı aynı sorunu yaşayan?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.