Şimdi Ara

Saç Uzatırken Geçmek Bilmeyen Çileli Dönem (SS'li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Saç Uzatırken Geçmek Bilmeyen Çileli Dönem (SS'li)

Arkadaşlar saçlarımı uzatıyorum. En son 6 - 7 ay önce kestirmiştim. Saçlarım düz olduğu için çok fazla sorun yaşamıyorum, sadece rüzgarda gözlerime giriyor. Kırıklar da epey fazla gibi. Bir kuaföre uğramalıyım? Aranızda hiç kuaföre gitmeden saç uzatan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünen Adam -- 2 Ekim 2011; 16:45:53 >

• Kuaföre gitmeden saç mı uzatılır hocam :) Sağlıksız, çöp çöp saçlar olur. Yapan arkadaşım var, 2 yıldır kuaföre uğramıyor ama gerçekten iyi görünmüyor. Mutlaka uğra. Ayrıca taç takabilirsin, ben taç takmaya başladım

Nikon D300/\Nikkor 18-70AFS-DX/\Nikkor 50mm/\Sigma 70-300/\Cosina 100mm 1:1 Macro/\SB-800
    93" Honda Civic 1.6si---Kocaeli Üniversitesi Gazetecilik
    Huawei Ideos X5<>Nikon d80<>Fujifilm s2950<>HP dv6-3100et
    YENİ NESİL OTOMOBİL PROGRAMI YAKINDA SİZLERLE
  • _____________________________
  • taç tak rahatlarsın baya
  • Yorumunuz için teşekkürler hocam. Facebook'ta fotoğraflarınıza baktım, gerçekten iyi görünüyor. Taç takmayı denedim ama hiç yakışmadı. Bir de saçlarımı geriye yatırmak istemiyorum. Bana gerçekten yakışmıyor.

İstediğim saç uzunluğu bu:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünen Adam -- 2 Ekim 2011; 16:56:54 >

Orijinalden alıntı: Düşünen adam

Yorumunuz için teşekkürler hocam. Facebook'ta fotoğraflarınıza baktım, gerçekten iyi görünüyor. Taç takmayı denedim ama hiç yakışmadı. Bir de saçlarımı geriye yatırmak istemiyorum. Bana gerçekten yakışmıyor.

İstediğim saç modeli bu:

sende kört kobeynde durdugu gibi durmıycak biliyorsun de mi ?

• Önce düzgün bir kuaför bulmalısın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünen Adam -- 5 Aralık 2011; 10:40:54 >

Güzel görünmesini istiyorsan düzelttirmen lazım.

Orijinalden alıntı: Riqimaru

1,5 sene olmuştur heralde daha hiç kestirmedim. Saçım dalgalı(Tiny Tim gibi) gerçekten iğrenç görünüyor, ama umrumda bile değil.

Güzel görünmesini istiyorsan düzelttirmen lazım.

her gün yıllardır saçımı kestirdiğim berberle karşılaşıyorum, daha doğrusu dükkanın önünden geçerken beni izliyor. bi gün köşeye çekip zorla kesecek saçlarımı. en iyisi bir araştırma yapayım, şişli - taksim civarlarında iyi bir kuaföre gideyim. haklısınız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.