Şimdi Ara

Saç uzatıp ense bırakmamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir saçlarım uzuyor, berbere gideceğim fakat bir sıkıntı var ben ön ve yanlardan memnunum; ense kısmını sevmiyorum. Önler ve yanlar uzun kalsa, enseyi kestirsem olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• küt saç yapacaksan olur
  • konusu varken bende bir şey sorayım. saçları şu still uzatmak için berbere uğrayıp falan ne demek lazım? veya direk salsak bu şekle gelir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bladeGny

konusu varken bende bir şey sorayım. saçları şu still uzatmak için berbere uğrayıp falan ne demek lazım? veya direk salsak bu şekle gelir mi?

Saçlarının şu anki durumunu at pm den yardımcı olayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

konusu varken bende bir şey sorayım. saçları şu still uzatmak için berbere uğrayıp falan ne demek lazım? veya direk salsak bu şekle gelir mi?

Berber misin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

quote:

hocam saçımın üstü 5cm falan, arka ile yanlar daha kısa

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Uzun süredir saçlarım uzuyor, berbere gideceğim fakat bir sıkıntı var ben ön ve yanlardan memnunum; ense kısmını sevmiyorum. Önler ve yanlar uzun kalsa, enseyi kestirsem olur mu?

Sen geçen sene intihar etmicek miydin ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun saç için bere
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Berberden çıktığında "lanet olsun bu hayat" diyebilirsin yalnız.
  • Saçının ne kadar uzun olduğuna bağlı.Eğer 3-4 cm bişeyse rampa saç falan yapıyosun kestir gitsin.Ama uzun süredir uzatıyorum diyorsun tahminimce ön taraf ağıza kadar gelmiştir.Öyleyse kötü durur.Ama ense saça göre uzun kalıyorsa saçla orantılı şekilde kesebilirsin(tecrübeli bi berber olması gerektiğini söylememe gerek yok heralde).Sonra sal gitsin nasıl olsa ense fazla uzamıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Berbere gidip her 20 gunde bir ara makas attiracaksin 6-7 aya aynisi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Uzun süredir saçlarım uzuyor, berbere gideceğim fakat bir sıkıntı var ben ön ve yanlardan memnunum; ense kısmını sevmiyorum. Önler ve yanlar uzun kalsa, enseyi kestirsem olur mu?

Hocam bence deneme kotu durur onleride kestirmek zorunda kalirsin hepsi ayni hizada uzasin bence

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafayi komple kes daha yakisikli olursun

• 1 sene rahat uzaticaksin arada 1 yada 2 cm kestiriceksin o boya geldiginde paraya kiyip iyi bi berbere gidicen bak mahalle berberi degil sonra aynisi olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silent Guardian kullanıcısına yanıt
    @Silent Guardian

Yok hocam değilim, saç uzatıyorum bende berberler ne yapar ne eder alışkınım yani ondan ,

@bladeGny

Bi süre sal, 6 ay falan kestirme 2 ayda bir ucundan çok az kestir kırıkları aldır (Kırıkları al diyince saçın yarısını kesen berberler var dikkat et), 1 yıl içinde buna benzer olur, uzatırken çok kabarır ama 6 ay içinde 2 defa aramakas attır.
  • quote:

Kaliteli olduğundan emin olduğun bi kuaföre git bu resmi göster ne yapacağını bilir. Mahalle kenarındaki üç numaracı berberlere gitme ! Ben de bu stili yapmayı düşünüyorum yarısı uzunluğunda 5-6 aya bundan bile uzun olur sanırım.

• Ya berbere gittim geldim, adam bir fön çekti bayağı güzel durdu. Berberden çıkarken Schweinsteiger gibi selamladım milleti. Ama duş aldım aynı fönü tutturamıyorum ne yapacağız dostlar
  • Kardes fonle ilgili sormussun gerci simdi baya uzamistir senin saclar ben de nette adamin enselere bakmak icin girdim bu adami model alan bi ben degilmisim anlasilan ense bende de sıkıntı oldu bugun herzaman gitttigim kuafore gidip soracam . Zaten saclari dagitamam cok cunku calisacagim bir yerde . O yuzden ya arkada toplarim ya da enseyle yanlar toparlanir herhalde ama bu stilden de cikmamak kaydiyla bunlardan birini yapacagim tabiki insallah...
    Fon olayi tamamen berberi inceledikten sonra tecrubeyle alakali. Bir de ben insana kendi fon cekmesiyle baskasinin cekmesi farkli diye dusunuyorum ama gene de cok fark yok hatta neredeyse hic yok ugrasa ugrasa iberbere baka baka inceleye inceleyenyani ogreneceksin insallah genelde kime sorsan bu tarz seyler soylerler
  • quote:

3 e vur diyecen.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.