Evet beyler saçma gibi a101 e 10 tl ye sinbonun burun kılı kesme makinesi gelmiş ikinci bir parçası var bu parça hafif tüy gibi sakalları kesmek için herhalde öyle mi ? burun kılı parçası değil diğeri bu amaç için uygun mu yardım beyler ona göre alıcam ergen bıyıklarını ve tüylerini kesmek lazım ( yüzdeki ) cevap bekliyorum. Ürün a101 anasayfasında var.
Bugün değil miydi o? Yanındaki nasıl peki? 35 liralık olan.
Candır
quote:
Orijinalden alıntı: 377
Bugün değil miydi o? Yanındaki nasıl peki? 35 liralık olan.
tam bilmiyorum bende öğrenmeye çalışıyorum umarım ikimize de cevap gelir
quote:
Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42
Candır
şimdi bu bizim hafif tüy gibi bıyık vb. fual miydi işte onun altı aşağı tarafı yani yüzümüzde sakal cıkan basit yerleri alınca bunları bunlarla kessek daha fazla cıkmak gibi bir sorun olur mu
saolasın arkadaşım evet bugün içinmiş ama yarın gitsem de geçerli olur mu ki .?
quote:
Candır
abi bıktım jiletten ya en zahmetli alet tıraş için bugün yine aceleyle keseyim derken 5 cm çapında yarık açtım yanağımda
quote:
Orijinalden alıntı: XeeZ
quote:
Candır
abi bıktım jiletten ya en zahmetli alet tıraş için bugün yine aceleyle keseyim derken 5 cm çapında yarık açtım yanağımda
Linkini verdiğim tarz bir bıçakla yüzünde yarık açtıysan garip bi durum ama normal permatikle yarman normal. @Karakesk bilmem sanırım kalınlaştırır tüyleri ama illaki çıkacak yani sonuçta
quote:
quote:
Candır
hocam sağolasın en iyisi makine o zaman alıcam bakalım
quote:
quote:
quote:
Candır
Linkini verdiğim tarz bir bıçakla yüzünde yarık açtıysan garip bi durum ama normal permatikle yarman normal.
yok usta permatik her ne kadar katliam yapsa da vazgeçemiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: KaRaKeSk
quote:
Candır
şimdi bu bizim hafif tüy gibi bıyık vb. fual miydi işte onun altı aşağı tarafı yani yüzümüzde sakal cıkan basit yerleri alınca bunları bunlarla kessek daha fazla cıkmak gibi bir sorun olur mu