Şimdi Ara

SAÇ TRAŞI İLE İLGİLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1,5 yıldır kendi saçımı kendim kesiyorum. Moser 1400 diye bir alet almıştım 55 TL ye artık sülalede birçok kişiyi traş eder oldum. Bu bağlamda size şunu sormak istiyorum arkadaşlar saçlarımın yanını ve enseleri kendi traşım için konuşuyorum nasıl yapmalıyım ne şekil tavsiye edersiniz enseyi ve kulak arkasını daha kısa alıyorum makineyle ama yinede daha güzel şeyler yapabilirim diye düşünüyorum. Buarada şaka değil yeğenimin saçlarını yanlar 0 üstler 2 şeklinde geçen gün denedim bildiğin Burak Yılmaz modeli gibi oldu hatta şey dedim iki traş arası fark birinin 50 TL olması bunun ise beleş olması felan baya gülüştük Fotoğraf makinem olsaydı SS de koyardım. Velhasıl kelam zamanla öğrenilebilecek bir olay bu herkes ufaktan ufaktan denemeli. Önce hepsi aynı uzunlukta yapın sonra yanları daha kısaltın işte kademe kademe arttırın iz kalmasın deneyin size de tavsiye ederim. Konuya dönmek gerekirse yanları ve enseleri nasıl yapmalıyım. Bana kısa saç baya yakışıyor. SS li model olursa çok makbule geçer belkide aramızda traş altyapısı olan arkadaşlar vardır onların bilgilerinden faydalanmak isterim isteriz. Problem ense ve kulak arkası en iyi sekil için sizlerin tavsiyelerini dinlemek istiyorum, çok teşekkür ederim.

• Fikri yada zikri olan yok mu yahu?
  • zor olmuyor mu kendi enseni ve yanları düzgün kesmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Erotizm

zor olmuyor mu kendi enseni ve yanları düzgün kesmek

Makinenin önünde tarak var istese de ayarladığından kısa kesemez ki
  • yanlar sıfır olacak şekilde üst modeli atıyorum hocam ben de marco reus'a bir bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranormal Erotizm

zor olmuyor mu kendi enseni ve yanları düzgün kesmek

Makine taraklarıyla hallediliyor hocam rahatlıkla sadece geçişler adım adım olmalı yani atıyorum 1 e vurdun yanların bir kısmını sonra o kısımın üstünü 3 le alırsan iz olur çirkin olur orayı 2 le alcan sonra 3 e gecıcen kademe kademe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YSOFT

yanlar sıfır olacak şekilde üst modeli atıyorum hocam ben de marco reus'a bir bakın

Kardeşim teşekkürler, başka fikri olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAÇ EKİMİ SONUÇLARI
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • meireless ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: War Lord

meireless ?

Haklısın yüzüm gözüm açılır
  • şu sıralar popüler olan saç kesimlerinden örnek alabilirsin arka kesimi eğer uzun düşünüyorsan
     SAÇ TRAŞI İLE İLGİLİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: redhawk94

şu sıralar popüler olan saç kesimlerinden örnek alabilirsin arka kesimi eğer uzun düşünüyorsan
     SAÇ TRAŞI İLE İLGİLİ

Kardeşim bunun için berber şart

• SS koyabilecek arkadaş var mı acaba?
  • Millet
  • hocam yanları sıfır veya kısa kestiriyorum ben üstleri uzun bırakıyorum gayet şık oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.