< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphair -- 3 Kasım 2023; 14:23:11 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emphair -- 3 Kasım 2023; 14:23:11 > |
Bir donanımhaberli bunu asla yemez.
|
ajaja bir de ana konuda populer sicak firsat olarak cikiyor, alta da ben yaptirdim cok memnun umcular damlamis
|
Hiç hoşlanmıyorum şu ücret bilgisi paylaşmayanlardan. Saç durumunu incelemekle ne alakası var. Greft sayısına göre ortalama bir fiyat verebilirsiniz mesela.
|
Fue Expert gibi tarakla saçları ayırdığınız, üstten yandan önden çekim yaptığınız videolarınız var mı? bir tane fotoğrafla ikna olmam ben. mesut çevik ekimi kötü bir ekim olmuş mesela. önler iyi ama arkalar ı ı.
FueExpert hastalarına operasyon öncesi ve sonrası Finasteride kullandırıyor. Oysa siz Türk hekimleri bu ilaçtan cüzzamlı gibi kaçınıyorsunuz. SAç ekimi yaptıran şöyle bir yanılgıya düşüyor; ben saç ektirdim artık saçlarım hiç dökülmeyecek. Hayır dökülecek dostum. Sadece ekim yapılanlar dökülmeyecek ama ekim anında kafandaki mevcut saçlar yavaş yavaş dökülecek çünkü bunu durduracak ilaç tedavisini uygulamıyorsun. Siz hekimler bunu hastanıza açıkça ifade ediyor musunuz? Mevcut saçların döküleceğini söylüyor musunuz? Saç ekimi kafa derisindeki DHT'yi durdurmuyor. Yeni ekilen saçlar DHT ye dayanıklı olduğu için dökülmüyor. Ama diğer mevcut saçlar DHT'ye karşı savunmasız durumda mecbur dökülecek. Edit: belki bu gizli gerçeği söylememek işinize geliyor. çünkü saçları seyrekleşmeye başlayan hasta tekrar bir ekim daha yaptırmak için size başvuruyor. Win win. Edit2: Beni ikna etmek için eklediğiniz fotoğraftaki arkadaşın saçları proteze benziyor. Pek inandırıcı durmuyor. |
emphair bey çok belli ediyorsunuz..
|
Bu mesaji yazmak icin uye olmus yazmis ve gitmis. Yaw bekleyin cidden memnun olan cikacaktir. Gidip uyelik acip kendi kendine yorum yapmak nedir? Hayir yalandan yorum oldugu o kadar belliki, bu kadar uzun yorum yapan cikmaz be dh.de...
|
Hmm...
|
O değilde adamın bu fotoda saçı 100 kat artmış . Yani mümkün değil bu kadar olmasi
Sizinle görüşmeyi düşünüyordum bu foto güven vermedi Guvenim kırıldı Maf oldu |
Saç ekim hakkında bilgi almak için görüşmeye başladım. Ektirme işlemi başladığı anda Bir youtube kanalı açıp, her evreyi paylaşacağım. Daha önce Dövme sildirme işlemi yaptırmıştım. Aynı durumu yapacağımı söyleyince bir çok klinik geri adım atmıştı. Bu sefer ektirme işlemi yapıp tüm evreleri paylaşacağım. Öyle Enis, Mesut Beylere saç ekip kanıt göstermek ile olmaz.
Ektirme işlemi başladığı zaman konu başlığı ve kulüp oluşturmayı da düşünüyorum. Bu işte cesareti olmayan, yanına arkadaş arayan var ise özelden ulaşsın, birlikte yaptıralım. Hiç olmadı bir birimize destek oluruz. Bakalım neler olacak. 10 veya 13 ay sonra bu cevap altında da re.edit yapım ekime başladığımı paylaşacağım. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qurez -- 3 Aralık 2019; 0:23:15 > |
|
|
|
|
|
|
|