Şimdi Ara

Saç Tipleri Ve Şekilleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
10.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Burada Saç Şekli Paylaşalım...Saç Şekillerine İhtiyacım Var Benim Hep Aynı Şekilden Sıkıldım..

• kendi haline bırak ne şekili
  •  Saç Tipleri Ve Şekilleri...
  • Benim Genelde Yaptığım Bu Fakat Sıkıldım Bu Tipten Başka Nasıl Bir Tarz Yapabilirim..

Saç Tipleri Ve Şekilleri...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PatlıcanMusakka -- 11 Aralık 2008; 15:52:24 >
  • fotonu koyda ona göre yorum yapalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben nasıl kalkıyosam öyle duruyo saclarım okulda arkadaslar fln dalga gecıolar duzeltsene falan yok orası kalkmıs burası kalkmıs dıye ama ben sevıorum
  • dik dik kirpi gib isaçım olduu için bi halta benzemiyo
  • bi ara emo stili yapıyordum . Gayette güzel oluyordu. E abartmaadan yapıyordum tabikide :) Sonra kestirdim . Şimdi holigan yapıyorum hafiften. ben memnunum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

fotonu koyda ona göre yorum yapalım

Resim Bu Bana Nasıl şekiller Yakışır Bilmem...Ama Genelde yaptığım Arka Dikik Ve Önde ya düz ya Horoz Gibi Ortadan Dikik..

http://img241.imageshack.us/my.php?image=resim0034of5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ` quaD. -- 11 Aralık 2008; 15:54:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

quote:

Resim Bu Bana Nasıl şekiller Yakışır Bilmem...Ama Genelde yaptığım Arka Dikik Ve Önde ya düz ya Horoz Gibi Ortadan Dikik..

sert ve kuru bi saçın var gibi sağlam bi fön lazım,ayrıca kulak üstlerine ara makas attır.bide horoz modeli gitmez sana.mess up tavsiye ederim

• quote:

quote:

quote:

sert ve kuru bi saçın var gibi sağlam bi fön lazım,ayrıca kulak üstlerine ara makas attır.bide horoz modeli gitmez sana.mess up tavsiye ederim

Saçım Elimle Bile Şekil Alabiliyor..Kulak Üstleri Uzadı Kulağın Yarısını Kapatabiliyor..Mess up derken biraz daha açar mısın??

herifin saçlar çok iyi ya
  • dik ve sert saça nasıl bir model önerirsiniz?
  • En iyisi bırak dağınık kalsın. Vuracan hafif Wax felan hangi şekle girdiyse öyle kalsın. İlk koyduğun fotodaki şekil apaçi tiplerine ait birazcık
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saçım Elimle Bile Şekil Alabiliyor..Kulak Üstleri Uzadı Kulağın Yarısını Kapatabiliyor..Mess up derken biraz daha açar mısın??

Resim iyiymiş ama senin konular seni küçük çocukmuşsun gibi düşünmemi sağlamıştı

• quote:

• Artizler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.