Şimdi Ara

Saç Tipleri Ve Şekilleri... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
10.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçek dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hocam?

Gerçek dedim.

Peki kardeşim

Yaşını yazmamışsın profile..
  • Ablama yaptırırım düzleştiriyor sonra spreyle ayarlıyor emo gibi değil yanlış anlaşılmasın
    önler karşıya bakar şekilde üstler parça parça dikilik arkalarda
  • Adam yerine koyuyorum demişsin bende seni şikayet ettim enes kanka
  • Turşu hocam sen kendi tipini begenmiyosan başkasına niye karışıyon ki?
  • quote:

Turşu hocam sen kendi tipini begenmiyosan başkasına niye karışıyon ki?

Yok hacım adamın resmi görünce neye benzediğini söyledik, resmi koyuyorsan yoruma da açık olacaksın budur yani... Özelden msn istemeler artistlik yapmalar falan.. Hahah böyle şeylerle gelmeyin kardeşim on tırsak gücünde oluyorum
  • İsteyen istediği saçı yapmakta özgürdür. İster kel yapar ister metrelerce uzatıp gözlerini yüzünü bile kapatır. Bu onun tercihidir. Yorumunuzu kendinize saklasanız daha iyi edersiniz bence. BaRo55 arkadaşımızın topicini dağıtmayada gerek yok. Anlayana..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turşu Paşa

quote:

Turşu hocam sen kendi tipini begenmiyosan başkasına niye karışıyon ki?

Yok hacım adamın resmi görünce neye benzediğini söyledik, resmi koyuyorsan yoruma da açık olacaksın budur yani... Özelden msn istemeler artistlik yapmalar falan.. Hahah böyle şeylerle gelmeyin kardeşim on tırsak gücünde oluyorum

özelden msnden konuşacaksın o zaman forumu sadece bu topic zannetme ne sen beni rezil et nede ben seni ban yemeyede gerek yok şikayetide geri çektim

saygısı olana saygım olur bak yukarda good charlotte de mesaj atmış insan gibi mesaj attım bende bakalım sende öyle çıkacakmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IaMChak0 -- 11 Aralık 2008; 17:49:39 >

• benim saçım sert ve sık nasıl yapabilirim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: pieceofdiamond

benim saçım sert ve sık nasıl yapabilirim?

seyreltme attır sık olmaz çabuk şekil alır o zaman
  • Saç tipin benimkine benziyor çok , kallın telli ancak iyi terbiye etmişsin orman gibi de değil.
    En önemli nokta bence saçın yüz tipine uygun olmasıdır.
    İnce , uzun sayılabilecek bir yüzün var bu nedenle bence dağınık bir model iyi gider hocam sana.
    Ve rahatça dağıtabilmek bu şekli koruyabilmek için öncelikle saçına "makina"nın m'sini yakınlaştırma.
    Ara makası kullandırt berberine , hairdax kullanmanı ve kuru da olsa dağınık bir görünüm yakalamanı tavsiye ederim
  • Tüm saç şekillerini gorebilicegimiz bi link yada bi kaç resim varmı arkadaşlar?
  • Ya beyler ben saçı uzatmak istiyorum ama fauller falan çok uzadı kötü gözüküyor kestirmem lazım.

Ben şimdi gitsem kuaföre abi ben bu saçı uzatcam bana şu kenarları kes desem abinin madem saçın uzayacak kuaförde ne arıyon demesinden korkuyorum

Birde şimdi böyle saçın orjinaline yani üstlere falan dokunmadan sadece kenarları kestirsek nasıl durur kötümü durur yaptıran varmı?
  •  Saç Tipleri Ve Şekilleri...
  • yüzüne göre model iyi, saçın kalın telli uzatırsan kötü duracaktır.
  • Yüzüme Uygun Nasıl Bir Model Yakışır Tam Olarak Resimle Gösterirseniz..
  • Birde Tartışmaya Gerek Yok İsteyen İstediği Yorumu Yazar Ama Saygıda Kusur Olmasın..
  •  Saç Tipleri Ve Şekilleri...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaRo55

Yüzüme Uygun Nasıl Bir Model Yakışır Tam Olarak Resimle Gösterirseniz..

dostum buyur bu sac yüzüne ve saç yapına uygun bence

Saç Tipleri Ve Şekilleri...

suanki sacınıda değiştir cok basit ve ucuz duruyor

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.