Şimdi Ara

Saç Stilimi Değiştiriyorum;SS'li...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
2
Favori
14.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim saç stili bu.Resimde görüldüğü gibi düz ve ince telli.Bu stili her gün yıkayıp fön makinesi ile kurulayıp,fön tarağı ile şekillendirerek veriyorum.Çok sıkıldım bu stilden ve aşağıdaki saç kesimleri gibi kestirip,o stil yapmak istiyorum.Bugün kuaförümü gidip soracağım,ondan önce buraya konu açıp sizin yorumlarınızı alayım dedim.

Sizce beyler benim saç aşağıdaki stil gibi olur mu ? Özellikle bu stil ;

NO:1

NO:2

NO:3

NO:4

NO:5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LostCokBozdu -- 27 Mayıs 2012; 14:06:00 >

• Saçtan,modadan anlayan arkadaşlar bekliyorum yorumlarınızı.
  • Benim saç 1 yıldır böyle.
  • Dostum benim saclarda uzun ve ince o koydugun fotograflar hic yakismiyacagini dusunuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tesseract

Dostum benim saclarda uzun ve ince o koydugun fotograflar hic yakismiyacagini dusunuyorum

Yakışıyor bir kere saçları diktim.Herkes beğendi ama saçları kestirmeden dikince saçlar direk iniyo 1-2 saate.Wax felanda kullanmadım sadece spreyle kaldırdım ama uzun olduğu için iniyodu saç.Bu adamların saçları çok sık.Bizimki niye böyle değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostCokBozdu

quote:

Dostum benim saclarda uzun ve ince o koydugun fotograflar hic yakismiyacagini dusunuyorum

Yakışıyor bir kere saçları diktim.Herkes beğendi ama saçları kestirmeden dikince saçlar direk iniyo 1-2 saate.Wax felanda kullanmadım sadece spreyle kaldırdım ama uzun olduğu için iniyodu saç.Bu adamların saçları çok sık.Bizimki niye böyle değil.

Dostum uzatinca seyreliyor saclar baska care yok benim icin uzatirim sola dogru atarim saclarimi herkes te begenir uzun bir suredir boyle saclarim

• quote:

quote:

quote:

Dostum uzatinca seyreliyor saclar baska care yok benim icin uzatirim sola dogru atarim saclarimi herkes te begenir uzun bir suredir boyle saclarim

Ben deniyem hoşuma giderse yeni stille devam ederim,ama berbat felan olursa mıçtık abi.Tekrar uzamasını bekle felan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [SS'li] Vücudum Nasıl?????
    9 yıl önce açıldı
    vücudum nasıl? (ss'li)
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dostum o koydugun fotolarda dik olan modeller yani 4-5 ve ilk koydugun önden güzel ama yandan bakınca apaçi gibi durur sana söyleyeyim.

Bu resimdeki modelde bu adamda güzel durmuş ama çok ince noktası var bu saçın ayarlayamazsan çok kötü durur yüz hatların önemli. Ayrıca çokda br özelliği zorlugu yok ben kendi saçıma bu modeli 3 dakikada veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piglêt -- 17 Mayıs 2012; 14:38:02 >
  • aynı saçlar benimde böyle ama saçları ypaıncada dapılıyor arkadaş ona uyuz oluyorum yağlı olduğu zaman fıstık gibi oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piglêt

Dostum o koydugun fotolarda dik olan modeller yani 4-5 ve ilk koydugun önden güzel ama yandan bakınca apaçi gibi durur sana söyleyeyim.

Bu resimdeki modelde bu adamda güzel durmuş ama çok ince noktası var bu saçın ayarlayamazsan çok kötü durur yüz hatların önemli. Ayrıca çokda br özelliği zorlugu yok ben kendi saçıma bu modeli 3 dakikada veririm

Dostum apaci gibi takılmıyoruz ya.Giyim onu nötürler.İşte dediğim gibi o saç stili,benim saç yapımla uygunmu ? Birde Zac Efron'nun yaptığı stili 3 dk 'da yapıyorum diyorsun.Hangi wax kullanıyorsun yada ne kullanıyorsun.Bayadır wax kullanmıyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nein

aynı saçlar benimde böyle ama saçları ypaıncada dapılıyor arkadaş ona uyuz oluyorum yağlı olduğu zaman fıstık gibi oluyor

Her gün yıkadığımdan saçlarım hep yağsız.Yağsız oluncada saçlar it tüyü gibi oluyor arkadaş.Normalde çok yağlı saçlarım vardır.1.5-2 günde yağlanır acayip derecede.Napsam 3'e vurdurup kurtulsam mı diyorum.
  • Saçları dikceksen alnin küçük olmalı.

• quote:

quote:

aynı saçlar benimde böyle ama saçları ypaıncada dapılıyor arkadaş ona uyuz oluyorum yağlı olduğu zaman fıstık gibi oluyor

Her gün yıkadığımdan saçlarım hep yağsız.Yağsız oluncada saçlar it tüyü gibi oluyor arkadaş.Normalde çok yağlı saçlarım vardır.1.5-2 günde yağlanır acayip derecede.Napsam 3'e vurdurup kurtulsam mı diyorum.

oğlum yağlı saç daha iyi işte bide düz saçımız var manyak oluyor kolay şekilleniyor fıstık gibi parlak gözüküyor hatta bana bazen boyamı diyorlar saçın ben genelde dümdüz yapıyorum yanlardan kıvrıyorlıyor faulleride altını temizliyorum fıstık gibi bide babyface ooh oh boy da 190 bu arada fene oluyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahit48

Saçları dikceksen alnin küçük olmalı.

Alnım Zayn Malik'in kadar küçük değil ama,Zac Efron'un ki kadar bir şey.Anlımda pek bir sorun yok.
  • quote:

quote:

quote:

oğlum yağlı saç daha iyi işte bide düz saçımız var manyak oluyor kolay şekilleniyor fıstık gibi parlak gözüküyor hatta bana bazen boyamı diyorlar saçın ben genelde dümdüz yapıyorum yanlardan kıvrıyorlıyor faulleride altını temizliyorum fıstık gibi bide babyface ooh oh boy da 190 bu arada fene oluyor :D

Yağlı olunca kendim rahatsız oluyorum.Iyy yağlı yağlı.Ben milletle dalga geçiyordum olm Mehmet o ne sizin evin yağını senin saçlardanmı karşılıyorlar diye.

• Benim de saç uzundu hafif bi tarzım vardı. Değiştirelim dedim gittim kestirdim istediğimi yaptırdım falan ama yakışmadı şimdi uzamasını bekliyorum. Ama sen yakışacağına inanıyorsan dene tekrar uzayacak sonuçta.

• quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Benim de saç uzundu hafif bi tarzım vardı. Değiştirelim dedim gittim kestirdim istediğimi yaptırdım falan ama yakışmadı şimdi uzamasını bekliyorum. Ama sen yakışacağına inanıyorsan dene tekrar uzayacak sonuçta.

Hm.Yakışmadımı yoksa saçlar o istediğin kıvama gelmedi mi ?
  • Benimde saclarim ayni arkadas gibi bnde soyle bir sekil gordum cok hosuma gitti boyle olabilmesi mumkunmu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eldenayriyim

Benim de saç uzundu hafif bi tarzım vardı. Değiştirelim dedim gittim kestirdim istediğimi yaptırdım falan ama yakışmadı şimdi uzamasını bekliyorum. Ama sen yakışacağına inanıyorsan dene tekrar uzayacak sonuçta.

Hm.Yakışmadımı yoksa saçlar o istediğin kıvama gelmedi mi ?

Benim yüze gitmedi gibi.. Ama hiç olmazsa bu modelin yakışmadığını öğrendim ve kafamdan sildim hiç olmazsa.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.