Şimdi Ara

SAÇ SÖKÜLMESİ ŞİMDİLİK DURDU!!! BİOXCİN MUCİZESİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
11.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende dökülme yok ama seyrek denesem acaba sıklaşırmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

aynen
    bende 2 haftadır bioxcin kullanıyorum işe yarıyor gibi..
    Eskiden saçımı bi karıştırsam 30 tel geliyordu..
    Tam açacağım konuyu açmışsın..

Siz sadece şampuanı mı kullanyorsunuz ? Umarım öyledir, serum merum bana pahalı geldi de
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaiMei

Siz sadece şampuanı mı kullanyorsunuz ? Umarım öyledir, serum merum bana pahalı geldi de

evet sadece şampuanı kullanıyorum..
  • arkadaşlar gördüğünüz gibi diğer kullancılarda çok memnunlar.burdanda anlaşıldığı gibi cidden etkili bir doğal karışım.artık dökülmeye dur diyebilirsiniz.umarım o yüzde doksanlık dilimin içinde olursunuz.saçı yeniden çıkmasını isteyen arkadaşlar şampuanla serumu birlikte kullansınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: REDLİNEMRE

Bende dökülme yok ama seyrek denesem acaba sıklaşırmı

sen serumlara yönel dostum
  • İyi iyi bende memnunum, bitecek yakında yeniden alacağım şampuanını, Saçların dökülmesi kesildi, keşke daha önceden alsaydım şimdi daha çok sık olurdu saçlarım :( Aşağı yukarı 3 aya yakındır da kullanıyorum, ama çok sık olmamak şartıyla düzenli yıkamakta ve saçları temiz tutmakta da yarar var tabiki.
  • sadece eczanelerde mi satılıyor bu ürün?

ayrıca her gün mü uyguluyorsunuz? güzelmiş yaw,benim de dökülmeye başlıyor,yaş 23,geçebilirim ben de,hiç değilse 1-2 sene geciktirir,sonra da serumlara geçeriz
  • ŞAMPUAN ALSAM DÖKÜLEN BİRDAHA ÇIKARMI ACABA
  • serumu damardan mı alıyoruz. Zira benim saçlara anca o fayda eder
  • annemde yaşından dolayı kadınlarda sık görülmeyen saç dökülmesi vardı arkaları açılmıştı bioxcin bayağı kapattı. kadınlarda daha etkili oluyor herhalde. giden saçlar geri geliyor mutlaka doktora gidip kullanın çok etkili oluyor.
  • arkadaşlar bu şampuan ile saç yıkarken kuafördeki gibi geriye doğru yıkamanızı tavsiye ederim daha sağlıklı çünki gözlerde aşırı yanmalar oluyormuş okuldan 2 arkadaşım kullanıyordu etkili olduğunu sölüyorlar ...
  • Saçları döküldüğü ve dökülmeyi durdurması için ilaç kullanan kişiler kendilerine güveni olmayan kişilerdir.
  • ben ders çalışırken ..saçımı elimle kurcalayınca 4-5 tel saç dökülüyo bu normal mi ?? ama günde çok kez oluyo bu ..
  • Söylemesi kolay senin de saçların dökülse sanada hergün birileri saçlar gidiyor,üstler gitmiş gibi şeyler söylese senide görürüm.
    quote:

Orjinalden alıntı: Mit Ajanı

Saçları döküldüğü ve dökülmeyi durdurması için ilaç kullanan kişiler kendilerine güveni olmayan kişilerdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

ben ders çalışırken ..saçımı elimle kurcalayınca 4-5 tel saç dökülüyo bu normal mi ?? ama günde çok kez oluyo bu ..

Gün içinde 50-100 tel saç dökülmesi normaldir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: xeptoponic

fiyatı uygunmuş

benimde saçlarım feci dökülüyodu avuç avuç elime geliyodu hele yıkadınmı saçtan gözükmüyodu ortalık her sabah kalktıgımda yastıgım saç kıllarıyla doluyodu yanlar felaket açılmıştı peki ben ne yaptım gittim saçları bi kazıttırdım DIZDIMBILAK kaldım şimdi ne saç dökülmesi var nede başka bişe ama eninde sonunda uzuyacak sürekli kafa kel gezemem ya bende gidip şampuanını alayım en iisi bakarım ii geliyosa srumlarınıda alırım

Hocam sabah sabah güldürdün beni. Hele o kullandığın ifade

• Meral Hanım saç dökülmesine karşı neler yapılması gerektiğinden bahsediyor ama bu ülkede kendisine muayeneye gidebilmek için saçlarını bilerek dökmek isteyen binlerce Türk genci olduğunu bilmiyor sanırım

• quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

Söylemesi kolay senin de saçların dökülse sanada hergün birileri saçlar gidiyor,üstler gitmiş gibi şeyler söylese senide görürüm.
    quote:

Orjinalden alıntı: Mit Ajanı

Saçları döküldüğü ve dökülmeyi durdurması için ilaç kullanan kişiler kendilerine güveni olmayan kişilerdir.

Benim de saçlarım dökülüyor, tepe açıldı , her gün olmasa da her 2 günde bir biri zaten saçlarımın gittiğini hatırlatıyor, ama öyle ilaç vs.. diyip kasan kişilere acıyorum sadece..
  • Bende bioxin in hem şampuanını hemde serumunu aldım 2 ay boyunca kullandım ama hiç bi faydasını göremedim.

Heralde ben o % 90 lığın içine girmiyorum nasıl bir insansam :S
  • arkadaşlar bu konunun arka sayfalara gitmesini engelleyim.çünkü gerçekten büyük bir çözüm var karşımızda.herkesin yararlanmasını istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.