Şimdi Ara

SAÇ SÖKÜLMESİ ŞİMDİLİK DURDU!!! BİOXCİN MUCİZESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
0
Favori
11.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar her elimi saçıma götürdüğümde yaklaşık 30 tel saç gelirdibioxcin şampuanı ilk kullanımdan itibaren 2 yıldır çektiğim çile aniden sona erdi(maşallah).daha serumunu kullanmadım bile.gerçekten çok ilginç.bu kadar zaman niye kullanmadım diye kafamı her türlü sert cisime vurabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 6 Ocak 2008; 0:20:33 >

• her elini saçına sürdüğünde eline 30 telmi geliyordu

bendede dökülme var ama seninki kadar değil...

bioxcinde kullandım faydası olmadı gibi...döküleceği varsa dökülür kardeş...

kafaya takma..kel olupta karizma olan birçok kişi tanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghenç

her elini saçına sürdüğünde eline 30 telmi geliyordu

bendede dökülme var ama seninki kadar değil...

bioxcinde kullandım faydası olmadı gibi...döküleceği varsa dökülür kardeş...

kafaya takma..kel olupta karizma olan birçok kişi tanıyorum

dostum 1 tel bile dökülmüyor şuan.ayrıca saç tellerim kalınlaşmaya başladı.ve 2 hafta oldu daha kullanalı

• Fiyatı nekadar bi bilgi verirmisin
  • şampuan 26 ytl

serum 85 ytl
  • sadece şampuan 25 ytl bildiğim kadarıyla...kokusu biraz kötü gibi...

her kişide aynı etkiyi göstermiyor demekki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ghenç

sadece şampuan 25 ytl bildiğim kadarıyla...kokusu biraz kötü gibi...

her kişide aynı etkiyi göstermiyor demekki...

evet olabilir dostum ama gerçekten bu kadar etkili olabileceğini asla düşünmemiştim.yüzde 90 dökülmeyi durdurur diyor.bu gerçekten yüksek bir rakamgenetik bir problem olmadığı sürece etkili olacağını sanıyorum herkeste
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uzun Saç ve Dökülme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fiyatı uygunmuş

benimde saçlarım feci dökülüyodu avuç avuç elime geliyodu hele yıkadınmı saçtan gözükmüyodu ortalık her sabah kalktıgımda yastıgım saç kıllarıyla doluyodu yanlar felaket açılmıştı peki ben ne yaptım gittim saçları bi kazıttırdım dızdımbılak kaldım şimdi ne saç dökülmesi var nede başka bişe ama eninde sonunda uzuyacak sürekli kafa kel gezemem ya bende gidip şampuanını alayım en iisi bakarım ii geliyosa srumlarınıda alırım
  • Sen şampuanımı yoksa rerumu mu kullanıyorsun
  • Benim de saçlarım çok dökülüyor.Sabah kalktığımda yastığa bakıyorum kıl içinde oluyor.
    Bu bioxin'i deniyecektim ne zamandır da alamadım bakalım bende de işe yarayacak mı
  • arkadaşlar saç dökülmesi nasıl bir psikoljik bunalım yaratır çok iyi bilirim.ben sadece şampuanı kullanmama rağmen daha kulanmamın 2. gününde nerdeyse dökülmeyi bitme noktasına getirdi.bence hiç zaman kaybetmeden bioxcin kullanmaya başlayın
  • arkadaşlar ne güzel forumda saçı dökülen pek arkadaş yokmuş demekki.
  • ben şampuan kullanıodum 24 aldım en son 26 olmuş demekki yılbaşı zammı onuda mı vurdu?
  • Benim de dökülüyodu ama fazla değil sonra bi ara annem özel böyle zeytinyağlı sabun aldı güzel şu anda dökülme yok çok şükür inş olmaz
  • saçı dökülen çok kişi var ama çoğu kişi umudu kesmiş durumda..
    senin bu kadar çabuk kestiğine göre genetik değil anlaşılan. çünkü bioxcin ancak 2 kutu serum sonunda ancak etkisini gösterir diyor..
  • Ben de berberin gazına gelip onun sattığı şampuandan aldım, 5-6 aydır kullanıyorum. Önceleri normalde pek dökülmezdi de, yıkarken 15-20 saç dökülürdü. Artık o kadar da dökülmüyor. Bundan sonra da bu tip şampuan kullanmaya karar verdim. 25-30 lira ne ki? en az 6-7 ay gider bir şişe şampuan.
  • Yav benim de yanlar açıldı baya ben de almayı düşünüyodum bioxcin, fiyatı da uygunmuş hemen yarın alırım artık Sırma gibi saçlarım vardı kumral, yanlar açıldıkça açılıyo bu gidişe bir dur der inş. Yararlı konu
  • benimde vardı problemim bende bioxin şampuan ve ampüllerinden kullandım gayette memnunun tavsiye ederim
  • aynen
    bende 2 haftadır bioxcin kullanıyorum işe yarıyor gibi..
    Eskiden saçımı bi karıştırsam 30 tel geliyordu..
    Tam açacağım konuyu açmışsın..
  • herkes tavsiye ediyor bende ne zamandır almayı düşünüyordum alayım bari... Aslında benzer bi şampuan var elimde ama Bioksini çok övüyorlar... 26 ytl pahalı diye almamıştım ama alacam yakında...

aşırı dökülüyordu birden durdu ama bişey kullanmadım...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.