Şimdi Ara

SAÇ SÖKÜLMESİ ŞİMDİLİK DURDU!!! BİOXCİN MUCİZESİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
11.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • katılıyorum. ben proscar ve spectral dnc kullanıyorum. yeni saç çıkışı başladı desem yalan söylemiş olmam.
    mezoterapi yaptırmadım ama ilerde belki

quote:

Orjinalden alıntı: fishmen

nasılda inandırmışsınız kendiniz ya hayret valla geçenlerde bir ara bir şeye yaramadığı kanıtlandığı için reklamlarıda yasaklanmıştı saç konusu çok hileye açık bir şeydir insanları kullanmak isteyen firma çok saç sadece içten ve kanla beslenir dışardan hiç bir sölüsyon işe yaramaz saç derisinin emilimi 100%0.5 yani hiç yok denecek kadar deri altına gitmeyen bişiden nasıl medet umuyosunuz akıllı olun birazcık şampuanla sadece saç derisini temizlersin bu bilgileride istanbulda bu işin en iyilerinden bir doktordan aldım geçen saç mezoteropisine gittim 10 seans o zaman sormuştum doktor diyo geçen bir reklam izledim kepeklenme ve koparak dökülmeye son diyordu reklamda diyor saç dökülmüşse dökülmüştür koparak dökülme ne diyor düşünün yani ne stratejilerle milleti kandırıyorlar mevsim geçişlerinde dökülme zaten olur yenilendiği için saç ama sürekli bir döküme varsa hap öneriyo doktor fda onaylı proscar ve propecıa testeron hormonun dht dönüşmesini önlüyormuş bu dht dönüştüğü zaman zaten saç dökülüyormuş kan dolaşımı olmuyor tabi deri altında

• serumun btmesine 6-7 şişe kaldı şampuannınıda kullanıyorumm... saçımı sıfırada vurdum :)
    ama hala gozle gorunur bir etkisini gormedim...sanırımm hiç bir faydası olmayacakk..sertleştiriyor oda pek bi işe yaramıyr..
    jole sürüp sertleştirmektenn farkı yok yani :))

birde her serumunun şişesini açarken elimi derin derin kesip yarıyorumm..artık korkarak açar oldum :(
    faydasından çok zararı var suanda bana yani 100 küsür lirada cabası :)))
  • 10 aydır saçlarımı uzatıyorum bu aralar hafif bir dökülme başladı bioxcin almayı düşünüyorum serum değilde sadece şampuanından alıcam bi faydasını görürmüyüm ?
  • peki bu serim azalmaya başlayan bölgeleri gürleştiriyomu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

quote:

Orjinalden alıntı: gizemli35

Peki hocam faydasını gördün mü?bende de aynı durum var.
    quote:

Orjinalden alıntı: Calpi84

Bioxcin aldım ama bana pahalı geldi.Saçımı hergün yıkıyorum ama saçım o kadar yağlı ki 2-3 şampuanda ancak iyi köpürüyor.Bioxcinin küçük şampuan şişesi bana 2 ay dayanmaz.

Geç oldu ama kusura bakma.Bioxcinden fayda görmedim saç tellerini biraz kalınlaştırıyor o kadar.Kullanırken çok kepek yaptı dökülme durmadı sonra şampuan değil mi hepsi aynı dedim.En ucuzundan ipek şampuan aldım saçımı çok döktü.Bu olaylardan önce 2-3 yıl kadar yeşil sabun kullanmıştım onunda bir faydası olmadı.Zaten piyasada benim istediğim kalitede sabun yok.Şimdilik dove'nin onarıcı şampuanını kullanıyorum dökülmeye faydası yok ama en azından kepek yapmıyor.

benimde saçlarım yağlı..
    yağlı saçlar için şampuanı kullanmıştım nerdeyse hiç işe yaramadı...

dove falan kullanma arkadaşım..marketten değil eczaneden alın şu şampuanları

• restorex diye birşey kullandım ben 1 ayı geçkin..sanırımişe yaramıştı:)

bu şampuan ve serumdan bilgisi olan var mı?

benim bide serum uygulamam da baya zordu...saçlarım uzun çünük:(
    şuan pek takmıyorum dökülmeyi çok farkettim mi yine durdurmaya çalışırım :) çaktırmadan dökülüyor gerçi ama...
  • Bende kullanıyorum 2 aya yakın oldı tık yok

Serumu deniyecez , gene tık olmazsa, yılan yağı
  • madem ki saçlarınız dökülüyor 26 milyonluk bir şampuanın hayatınızı kurtaracağını düşünmeyin. Ben de bioxcin şampuan kullanıyorum ama dökülen saçları geri kazanırım umuduyla değil, bitkisel olduğu için. Vücuda ne kadar az kimyasal girerse o kadar iyi diye düşünmüşümdür her zaman. Kendimi bildim bileli insanlar çok yakında kel kalacağımı söylerler (ilkokulda bile berberim öyle derdi) ama hala kel olmadım (24 yaşındayım henüz erken sayılabilir tabi) vücudun heryerine olduğu gibi saça da biraz iyi bakmak lazım. Herkesin saçının kendine has bi yağ dengesi var zamanla dikkat edince anlıyosunuz bunu, ne çok yağlandırmak lazım ne de çok sık yıkamak lazım, kimyasal ürünlerden ziyade bitkisel ürünleri tercih edin. Bir de eğer stresten ötürüyse dökülme engellenebilir ancak ırsiyse örneğin benim dayılarım kel ama babam rıdvan dilmen gibi dayı tarafına çektiysem bugün olmasa da yarın kellik kaçınılmaz oluyor. Çok kafaya takmamak lazım, etrafınızda tanıdığınız kellere bakın hayat onlara zindan mı oldu kel kalınca; kimse onlarla sevişmiyor mu, onları seven yok mu, aileleri tarafından dışlanmışlar mı, kariyerlerinde başarısız mı oluyorlar sırf kel oldukları için. Sadece özgüven meselesi bu, aşarsak sorun yok. Ben de isterdim hep brad pitt gibi saçlarım olmasını ama olmadı, oturup ağlayalım mı saçlarımın sönük haliyle de yeterince karizmayım. Kel ve karizma ünlülere örnek; Jason Statham, bruce willis, vin diesel...

Sağlıklı günler diliyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

şampuan 26 ytl

serum 85 ytl

bu parayı versem kahrımdan doküler saçlarım.
  • benim şu an günde en fazla 15-20 tel dökülüyor.
    saçını korumak için bugüne kadar denemediği ilaç kalmamış bir gariban vatandaş olarak söyleyebilirim ki bioxcin hikaye.
  • Merak etme ben verdim bosuna gitti para.bi şeyede yaramadı zaten.bioxcin falanda hikaye hepsi.
    quote:

Orjinalden alıntı: astra06

quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

şampuan 26 ytl

serum 85 ytl

bu parayı versem kahrımdan doküler saçlarım.
  • beyler sacta dökülme kepeklenme yada yağlanma olanlar sunu kullanabilir..zeytin yağı,ceviz yağı,sarımsak yağı ve çam yağı...bunlar aktarlarda satılıo ve toplam da 15 ytl tutmuyor.kullanımı ise cok rahat bunların hepsini bi kaseye koyun geceleri yatmadan önce saç diplerine masaj yapar gibi sürün ve bir bone tarzında bişiyi takın yatın sabah yıkayın sacınızı..hala kepek dökülme varsa ben bişi bilmiyorum...%100 kesin sonuc budur tamamen bitkisel
  • Ben de ağustos 2008 de 2 kutu restorex aldım. Dedim ki bu dalgalar bi işe yarıyor mu gerçekten bi test yapiyim kendi kendime. kürlere başlamadan önce saçı bi güzel yıkadım , 60 saat sonra (2,5 gün) sonra bir leğenin içine suyu toplayacak şekilde saçlarımı tekrar yıkadım. suyu ince bir süzgeç ile süzüp saçları topladım kuruttum. Ve üşenmeden oturup tek tek saydım miktar 720 adet tel saç irili ufaklı. günlük ortalama 290 tane!
    3 ay sonra iki kutudaki kürleride mümkün olduğunca kurulanı uygun şampuanla beraber kullandım. Bitince saçları tekrar yıkadım. yine 2,5 gün bekledim tekrar yıkayıp süzdüm ve saydım sonuç : 370 adet tel saç irli ufaklı. günlük 150 adet ortalama. yaklaşık %50 saç dökülmesini durdurdu yeni saç çıkardımı derseniz işte onu yapmadı açık yerler yine aynı. şimdi sadece şampuanı ile devam ediyorum ilerde yine bi ölçüm yapıcam sizinle paylaşıcam.
    birde sorum olcak günlük dökülmede normal değerler nedir yaş 29

• Benimde saclarım seyrek jole felan surunce Dıblerı gorunuyo

nerdeyse zaten seyrek saca jole surdun mu hıc ıyı olmuyo Bende sadece fonle yapıyorm

ama seyreklestıgınden Sekıl werılmıyo uzamadımı bı taraf ayakta bı taraf yatmıs oluyo

sımdı 3 aydır sacımı uzatıyorum bı 5 ay daha uzatcam duz sacım oldugu ıcın ole sekıl wercem Gerek yok bıoxsıne felan dokulcegı warsa dokulur zaten Benım babada kel amcada kel zaten
  • konuyu hortlatmak istedim bende yaklaşık 3-4 yıldır kullanıyor artık döküldüğünü hiç görmüyorum ancak genede gittikçe açılıyor tamam dökülme durdu elimle çekince bile banamısın demiyor çakallar ancak genede birşekilde yavaş yavaş dökülüyorlar. herhalde doktora gidip saçımın analizini yaptırmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Capitol kullan derdin tasan kalmaz kardeş ben bi aldım sene başından sonuna kadar 2 şampuan bitti
  • Arkadaşlar sac kepek yüzünden dökülüyor. İkincisi ise mastürbasyon yapinca. Saciniza her sabah kalktiginizda diplerine masaj yapin bide gece yatmadan önce yapin dökülmenin durduğunu göreceksiniz. Sacinizi temiz tutun dibi hava aksin 2 günde bir yikayin. Bioxsin para tuzagi. Ama biotin haplari gerçekten ise yariyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimkoymayausenenadam -- 15 Mayıs 2015; 2:22:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr.dream

Arkadaşlar sac kepek yüzünden dökülüyor. İkincisi ise mastürbasyon yapinca. Saciniza her sabah kalktiginizda diplerine masaj yapin bide gece yatmadan önce yapin dökülmenin durduğunu göreceksiniz. Sacinizi temiz tutun dibi hava aksin 2 günde bir yikayin. Bioxsin para tuzagi. Ama biotin haplari gerçekten ise yariyor.

mastürbasyonun ne gibi etkisi var hocam uzmanların bu yönde bir açıklaması var mı ki
  • stam kullanıcısına yanıt
    Bi konu görmüştüm İngilizceydi testesteron hormonunu bir şeye çeviriyordu unuttum. Ondan ziyade kanimca mastürbasyon yapinca stres oluyor sac diplerine kan gitmiyor. Bilimselliği vardi ama konuyu okuyan
    Lı çok oluyor haftada bir makbul olani.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.