Şimdi Ara

SAÇ SÖKÜLMESİ ŞİMDİLİK DURDU!!! BİOXCİN MUCİZESİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
11.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar tamam bioxcin ama o kadarda abartmayın yavo kadar etkili değil çünkü,hayır boşu boşuna firma reklamı yapıyosunuz şimdi durduk yerde bioxcin satışları patlıycak firmada şaşıracak sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mit Ajanı

Saçları döküldüğü ve dökülmeyi durdurması için ilaç kullanan kişiler kendilerine güveni olmayan kişilerdir.

saç dökülmesi normal bir olay değildir.tedavisi gereklidir.sen grip olan verem olan bir insanada ilaç içme bırak gittiği gibi gitsinde dersin hiç şaşırmam yani

righteous@

dostum emin ol hiç abartılmıyor.etkisini kullanan herkes sölüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 6 Ocak 2008; 15:30:29 >
  • quote:

Saçları döküldüğü ve dökülmeyi durdurması için ilaç kullanan kişiler kendilerine güveni olmayan kişilerdir.

40 yaşında dökülmeye başlasa iyi de 20 yaşında sence normal mi ? bu gidişle 25 yaşında kel kalacaktım bioxcin durdurdu, iyi oldu.

Bir de arkadaşlar bioxcin.com.tr de okumuştum ilk araştırmalar Mısır'da başlamış ve kısır bırakılan erkeklerin saçları dökülmemiş

• quote:

Orjinalden alıntı: Supporterz

quote:

40 yaşında dökülmeye başlasa iyi de 20 yaşında sence normal mi ? bu gidişle 25 yaşında kel kalacaktım bioxcin durdurdu, iyi oldu.

Bir de arkadaşlar bioxcin.com.tr de okumuştum ilk araştırmalar Mısır'da başlamış ve kısır bırakılan erkeklerin saçları dökülmemiş

erkeklikmi saçlarmı yani

• quote:

Orjinalden alıntı: ELITTURK

annemde yaşından dolayı kadınlarda sık görülmeyen saç dökülmesi vardı arkaları açılmıştı bioxcin bayağı kapattı. kadınlarda daha etkili oluyor herhalde. giden saçlar geri geliyor mutlaka doktora gidip kullanın çok etkili oluyor.

Kadınların saçı erkeklere göre daha farklı bir yapıya sahip
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

ben ders çalışırken ..saçımı elimle kurcalayınca 4-5 tel saç dökülüyo bu normal mi ?? ama günde çok kez oluyo bu ..

Hımmm....

Hocam bildiğim kadarıyla günde 90 tel saçın dökülmesi normal.Yani endişelenmene gerek yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuRk_OyUnCu

quote:

annemde yaşından dolayı kadınlarda sık görülmeyen saç dökülmesi vardı arkaları açılmıştı bioxcin bayağı kapattı. kadınlarda daha etkili oluyor herhalde. giden saçlar geri geliyor mutlaka doktora gidip kullanın çok etkili oluyor.

yaklaşık iki kat daha güçlü bir yapıya sahip

• quote:

Orjinalden alıntı: rap_üstad

quote:

quote:

yaklaşık iki kat daha güçlü bir yapıya sahip

bülent ersoyun saçlar bu yüzden dökülmüyo demek

• saçın dökülmezse yenisi nasıl çıkacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yeraltından Notlar

saçın dökülmezse yenisi nasıl çıkacak

Tabi bu da mantıklı ne diye saçı kele vurduruyor milletdaha sağlam çıkması için...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Yeraltından Notlar

saçın dökülmezse yenisi nasıl çıkacak

Tabi bu da mantıklı ne diye saçı kele vurduruyor milletdaha sağlam çıkması için...

3-4 aylık çocuklarından saçları daha sık diye çıksın diye sıfıra vurdururlar.

neyse arkadaşlar konu sapmasın , sorunu olan arkadaşlara çare olmaya devam

• Şampuanı nasıl kullanıyorsun.
    Hergün mü mesela ?
    Nemli saça mı uygulama yapıyorsun ?
    Kim tavsiye etti ?

Başka markalar neden düşünmedin ?

Revigen felan
  • sorun saçın dökülmesi değil. döküldükten sonra yeniden çıkmaması

yoksa 30 tane dökülür 40 tane çıkar sorun değil
  • quote:

quote:

saç dökülmesi normal bir olay değildir.tedavisi gereklidir.sen grip olan verem olan bir insanada ilaç içme bırak gittiği gibi gitsinde dersin hiç şaşırmam yani

righteous@

saç dökülmesi basbaya normal bir olaydır. tedavisi de gerekli değildir, insan ölmez saçları döküldüğünden. öyle olsaydı kel diye bir terim çıkmazdı zaten.
    grip&veremle saç dökülmesini bir tuttun ya sana epidermatoloji ve kbb kitapları okumanı tavsiye ederim...

• Dökülmeye karşı şu üründe iyi gibi..Ayrıca şampuanla falanda auğraşma yok...Haftada 3 kez uyguladımı yeterli oluyor...

https://www.kesintisizticaret.com/?L=products.details&id=1908

deneyen varmı acaba?
  • Ben bioxin den daha faydalı Vichy kullandım serumlarla şampuanlı 130 ytl filan gelmişti, kullandığın süre boyunca saçların güçlenip kalınlaşıyo ama aradan 2 ay geçsin devam etmezsen eskisi kadar çok dökülmeye devam ediyo, her 3 ayda bir 130 ytl verebilcekmisiniz ömür boyunca :) bence gidip 1 milyar civarı galiba saç ektirme işiyle eşşeği sağlam kazığa bağlayın. galatasaraylı suat gibi havaalanı gibi kafanız varken bile sırma saçlara kavuşabilirsiniz
  • muhahaha "havaalanı gibi kafanız varken"
  • quote:

quote:

quote:

righteous@

saç dökülmesi basbaya normal bir olaydır. tedavisi de gerekli değildir, insan ölmez saçları döküldüğünden. öyle olsaydı kel diye bir terim çıkmazdı zaten.
    grip&veremle saç dökülmesini bir tuttun ya sana epidermatoloji ve kbb kitapları okumanı tavsiye ederim...

senin abartılı tavrına bende abartılı bir cevap verdimneyse daha fazla büyümesin , herkesin yorumuna saygı duyamaya çalışayım

• quote:

Orjinalden alıntı: ömerözkan

Şampuanı nasıl kullanıyorsun.
    Hergün mü mesela ?
    Nemli saça mı uygulama yapıyorsun ?
    Kim tavsiye etti ?

Başka markalar neden düşünmedin ?

Revigen felan

- saç diplerine parmak uçlarıyla masaj yapar gibi uyguluyorum
    -2 günde bir kullanıyorum
    -nemli saçlara uyguluyorum
    -reklamlardan sonra internette biraz araştırma yaptım.kullananların yorumlarından etkilendim.kullandım ve etkisini gördüm

dökülme rahatsızlık verici bir seviyeye ulaşmıştı.ilk adımı bioxcin ile attım

• quote:

Orjinalden alıntı: Ghenç

her elini saçına sürdüğünde eline 30 telmi geliyordu

bendede dökülme var ama seninki kadar değil...

bioxcinde kullandım faydası olmadı gibi...döküleceği varsa dökülür kardeş...

kafaya takma..kel olupta karizma olan birçok kişi tanıyorum

Gorbaçov, Süleyman Demirel

v e e e e e e e

Ben.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.