Şimdi Ara

Saç Dökülmesi Yaşayanlar Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
2
Favori
30.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    19 yaşındayım yavaş yavaş arnım açılmaya başladı hatta ilk aşamayı geçmiş olmalıyım.
    Durum dahada kötü bir hal alırsa genç yaşımda kel olacağım.Genetik saç dökülmesine karşı etkili çözümleriniz varsa yardım ediniz.
    Arı poleni etkili bir çözümmüş mesala kullananlar varmı.
    Biz elimizden geleni yapalım takdir Allah 'ındır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Schnitter

benimde üstlerden dökülüyordu Dove şampuan kullanıyordum o döküyomuş şimdi değiştirdim şampuanımı.
    her banyodan sonra delik tıkanıyor

Orijinalden alıntı: WISDOM

her banyodan sonra delik tıkanıyor

Alıntıları Göster
    Yaş 18 saçlarım seyrek değil ama yanlar ve alnım çok açıldı. Elimi her attığımda en az 3-5 saç teli dökülüyor. Bir çok şampuan denememe rağmen dökülmesi azalmadı. 2-3 Seneye kel olacağım böyle giderse. Tavsiyeler için takip...

Orijinalden alıntı: Lego95

Yaş 18 saçlarım seyrek değil ama yanlar ve alnım çok açıldı. Elimi her attığımda en az 3-5 saç teli dökülüyor. Bir çok şampuan denememe rağmen dökülmesi azalmadı. 2-3 Seneye kel olacağım böyle giderse. Tavsiyeler için takip...

Alıntıları Göster
    Durumum tamamen aynı. Bende bir kaç şampuan denedim biraz azaldı ama kesin çözüm sunmadı.
    Arı poleni denemeyi düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: KraftMK

Durumum tamamen aynı. Bende bir kaç şampuan denedim biraz azaldı ama kesin çözüm sunmadı.

Alıntıları Göster
    hemen hemen herkes bizim gibi, takmayın

Orijinalden alıntı: KraftMK

Alıntıları Göster
    Saçları dökülenler öncelikle hangisi olursa olsun ŞAMPUAN KULLANMAYI BIRAKSINLAR sabun kullansın bir kaç ay böyle takılın aradaki farkı görüceksiniz.

Sabun derken kokulu parfümlü sabunlar değil doğal sabunları tercih edin hacı şakir yada zeytinyağlı sabunları kullanın

İlk başlarda biraz garip olur saçınnız ama 1 haftada 3 kez yıkayın alışıyor saçlar.

Ha birde sabun kepek yapabiliyor ama sorun değil kepek olsun yeterki dökülmesin.

Kendimden biliyorum 6 aydır hiç bir şampuan kullanmıyorum artık eskisi gibi dökülmüyor %70 azaldı dökülmeler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraftmk

Arkadaşlar
    19 yaşındayım yavaş yavaş arnım açılmaya başladı hatta ilk aşamayı geçmiş olmalıyım.
    Durum dahada kötü bir hal alırsa genç yaşımda kel olacağım.Genetik saç dökülmesine karşı etkili çözümleriniz varsa yardım ediniz.
    Arı poleni etkili bir çözümmüş mesala kullananlar varmı.
    Biz elimizden geleni yapalım takdir Allah 'ındır.

http://www.vova.com.tr/Zigavus/Zigavuskofre
    saç dökülmesi sorunun varsa dökülmeyi azaltacak tek ürün. forumda da bayağı kullanan var. ben de kullanıyorum. ayrıca kepek sorununuz varsa kesinlikle ilk kullanımda kepek sorununu çözüyor. bayramda tatil için memlekete gittim, şampuanımı almayı unuttum , bir hafta boyunca clear kullandım. kepekten kafam bembeyaz oldu. izmire dönünce ilk kullanımda kafamdaki şampuan tortuları kepek gitti. bence deneyin.

• quote:

Alıntıları Göster
    Kimyasal kullanımını azaltınız saçınızda şamuan kullanmayı önermiyorum.Haftada 2 kere şampuan yeterli olur.(Her gün banyo yapan birisi için söylüyorum bunu)

Orijinalden alıntı: PsiKoman

Kimyasal kullanımını azaltınız saçınızda şamuan kullanmayı önermiyorum.Haftada 2 kere şampuan yeterli olur.(Her gün banyo yapan birisi için söylüyorum bunu)

Alıntıları Göster
    Yaş 18 kafam parlıyor. Saçlarım zaten seyrekti iyice kötü oldu. Minoxil kullanıyorum ama bi yere kadar. Sabun sertleştiriyor saçları bana yaramadı daha fazla döktü. Sebamed Anti Hair-Loss Şampuan kullanıyorum.

Orijinalden alıntı: lazerboy

Yaş 18 kafam parlıyor. Saçlarım zaten seyrekti iyice kötü oldu. Minoxil kullanıyorum ama bi yere kadar. Sabun sertleştiriyor saçları bana yaramadı daha fazla döktü. Sebamed Anti Hair-Loss Şampuan kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Biomen diyorum başka bir şey demiyorum

Business Administration-2013.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

benimde üstlerden dökülüyordu Dove şampuan kullanıyordum o döküyomuş şimdi değiştirdim şampuanımı.

Dove nasıl döker hocam?

Orijinalden alıntı: Worcestershire

quote:

Orijinalden alıntı: Leonidas1903

Dove nasıl döker hocam?

Alıntıları Göster
    Şampuan döker diyorsunuzda diğer kullananların niye dökülmüyor

• quote:

Şampuan döker diyorsunuzda diğer kullananların niye dökülmüyor

Alıntıları Göster
    Bende 19 yasindayim lise 1 de benle kel olcandiyr dalga gecerlerdi hala ayniyim
    Beyler benimde seyrek genetik bişey bu annemin saçı seyrek 10 sene oncede seyrekti simdide seyrek 1 tomar sac dökülüyor ayrica benimde.

Diyrcegim oki takma benim dogdugumdan beri seyrek hiçbir donemde sıklaşmamiski simdi siklasmasini bekliyim :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geno123 -- 24 Ağustos 2013; 14:06:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: geno123

Bende 19 yasindayim lise 1 de benle kel olcandiyr dalga gecerlerdi hala ayniyim
    Beyler benimde seyrek genetik bişey bu annemin saçı seyrek 10 sene oncede seyrekti simdide seyrek 1 tomar sac dökülüyor ayrica benimde.

Diyrcegim oki takma benim dogdugumdan beri seyrek hiçbir donemde sıklaşmamiski simdi siklasmasini bekliyim :-)

Alıntıları Göster
    aynı sorun bende de var yaş 18 saçlarım bayağı sık ama özellikle son 1-2 aydır çok dökülme var.her banyo yapışımda 25-30 tel saç dökülüyor Birşeyler önerin beyler.Saçım yağlı değil,normal saç.

• quote:

Orijinalden alıntı: scapin

aynı sorun bende de var yaş 18 saçlarım bayağı sık ama özellikle son 1-2 aydır çok dökülme var.her banyo yapışımda 25-30 tel saç dökülüyor Birşeyler önerin beyler.Saçım yağlı değil,normal saç.

Alıntıları Göster
    Yaş 21 alnın yanları açılmaya başladı , peder kel , amcalarımdan biri kel , anlayacağınız genetik gibi duruyor . Tek umudum saç konusunda dayılarıma benzemek gen olarak
    En son makine ile kendim 1 numara yaptım ve bioxcin şampuan ve serum kullanıyorum , daha bir yararına görmedim ama denemekten zarar gelmez .
    İşe yararsa her ay 100 100 vermek durumunda kalacağım .
    Dertlendim yine 1 numaraya vurunca saçları yanların açıklığı iyice belli oldu

• sarımsak tüketin. yapacak fazla birşey yok.
    şampuan saç dökmez. günlük 100 telden fazla olan dökülmeler. genetik saç dökülmesidir. özellikle ince tüy gibi saçlarınız çok ise bu da genetik dökülmeye işarettir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atılgan 3 -- 24 Ağustos 2013; 14:47:02 >

Orijinalden alıntı: Atılgan 3

sarımsak tüketin. yapacak fazla birşey yok.
    şampuan saç dökmez. günlük 100 telden fazla olan dökülmeler. genetik saç dökülmesidir. özellikle ince tüy gibi saçlarınız çok ise bu da genetik dökülmeye işarettir.

hocam adamlar sarımsaklı şampuan yapmışlar işte hem de kokusuz alıp onu kullansınlar

Orijinalden alıntı: benimadimkuntakinte

quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan 3

sarımsak tüketin. yapacak fazla birşey yok.

hocam adamlar sarımsaklı şampuan yapmışlar işte hem de kokusuz alıp onu kullansınlar

saç derisinden emilim çok azdır. yutmaları daha yararlı olacaktır.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.