Şimdi Ara

Saç Dökülmesine 100% Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
1
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    bu ürünle 3 yıl önce tanıştım ve kullanmaya başladığım günden bu yana ne saç dökülmesi nede seyreklik olmuştur 33 yaşındayım ve hala saçlarım varsa bu ürüne borçluyum bu ilanı sadece para kazanmak adına değil yardım amaçlada düşünebilirsinizki benim kazandığım 5 tl dir ürün size kargo dahil 35 tl ye gelecektir saçınızın durumuna göre 1 yıl gider kendi arkadaşlarım dahil ailem dahil tanıdığım bir sürü kişiye verdim sonuç mükemmel iddaa ediyorum forumda bir kişi kullansın gerisi çorap söküğü gibi gelecektir . açıklamayı iyi okuyun

Saç Yağı %100 doğal bileşenler ihtiva eden bir saç bakım ürünüdür. Saç tellerini kalınlaştırır ve daha cılız olan saç tellerini de sağlıklı bir saç teli haline getirir. Böylece saçlariniz daha dolgunlaşarak gür bir görünüm kazanır. Bitkisel Saç Yağımızın en büyük özelliği ise deri altında ölmemis saç hücrelerini bularak yeniden saç çıkartmasıdır.

Kullanılışı: Saçınızın durumuna göre 5-7 damla kadar miktarı elinizle saç diplerine iyice yediriniz. Geniş tırnaklı bir tarakla yukaridan aşağı aşağıdan yukarı tarayınız. 1,5-2 saat kadar bekletip Ek olarak Bitkisel Saç Yağı ne kadar uzun süreyle kafanizda kalirsa o kadar etkili olacağını da belirtmek isteriz. Saçınızın eskisinden daha gür ve parlak görünüm almasına yardımcı olur.ürün 100ml dir . 1988 DEN BU YANA SAĞLIK BAKANLIĞI ONAYLIDIR ..

İçindekiler: Isırgan Tohumu Yağı, Ardıç Yağı, Mersin Yağı, Entele Ekstrası, biberiye Yağı, Kekik Yağı, Nane Yağı, Çam Yağı, Selvi Kozalağı Yağı, Dul Avratotu Yağı, Portakal Nergisi Yağı, Kudret Narı Yağı, Kantaron Yağı, Gönen Ekstrası, Badem Yağı, Çörekotu Yağı, Adaçayı Yağı, Susam Yağı, Papatya Yağı, Lavanta Yağı, Hint Yağı, Üzüm Çekirdeği Yağı, Karabaş Otu Yağı.
     Saç Dökülmesine 100% Çözüm
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HercuL -- 15 Aralık 2014; 15:21:05 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.