Şimdi Ara

Saç Beyazlaması ve Stop Grey !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
2
Favori
92.199
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 20 yaşındayım ve saçlarımda çok fazla beyaz var. Hepsi bir yerde değil dağnık dağnık ama göze çarpıyor... Stop Grey isminde saçların eski rengini almasını sağlayan ve eczanelerde satılan bir ilaç var. Saçlara sürülerek uygulanıyor... Bu ilacı veya buna benzer başka bir ilaç yada doğal bitki kullanan arkadaşalr varmı... Varsa önerilerini tecrübelerini paylaşsınlar çok ihtiyacım var... Teşekkürler



  • quote:

    Orjinalden alıntı: Aywa

    Arkadaşlar 20 yaşındayım ve saçlarımda çok fazla beyaz var. Hepsi bir yerde değil dağnık dağnık ama göze çarpıyor... Stop Grey isminde saçların eski rengini almasını sağlayan ve eczanelerde satılan bir ilaç var. Saçlara sürülerek uygulanıyor... Bu ilacı veya buna benzer başka bir ilaç yada doğal bitki kullanan arkadaşalr varmı... Varsa önerilerini tecrübelerini paylaşsınlar çok ihtiyacım var... Teşekkürler

    20 yaşında saçlarda beyazlık olur mu yahu.
  • oluyo işte abicim :D... Babamın ve Dededimnde saçları genç yaşta beyazlamaya başlamış ama bukadar erken değil 25 de başlamıs onlarda... Genetik sanırım....
  • valla oluyor işteeee bende yenı nısanlandım sıkıntı dert tasa vallaha beyazladı zaten ıkı tel secım var
  • yafds beyazlaşmayı önleyen bi ilaç çıktı mı ki???


    Kullanan ve memnun olan var mı??
  • Sitenin birinden Ürün yorumlarııı:))))




    uğur : mrb lar , ürünün siparişini 1 dk önce verdim :)olumsuz yorum yapar arkadaşlar kısa sürelide olsa bir karamsarlık oluşturrdu. Ama diğer olumlu sonuç alan arkadaşlarımın yorumlarınıda okudum bir nebzede olsa içimi rahatlattı bakalım ya hayırlısı şöle bakmak gerekir boyadan iidir sanrım :)) boyanın geliştirirlmiş veersiyonu sanırım :) zaman göstercek .Umaraım olumlu sonuçlar alırım yorumlarımda olumlu olur :) (28/01/2009 19:31)

    esra : saçıma boya uygulayalı bir ay oldu. yeniden boyatmadan stop gery iuygulamayabilir miyim (28/01/2009 10:01)

    mahmutt : ürünü uzun zamandır kullanıyorum gerçekten fayda sağlıyor ama saçlar kesilince yine ortaya beyazlar çıkıyor bu yönü kötü birde eğer saçınız çok koyu ise beyazlar yinede belli oluyor ama alıp kullanmanızı öneririm her saç tipi farklı çünkü yinede saç boyalarından çok çok iyi (22/01/2009 22:10)

    İsmail : Tüm yorumları okudum. Anladığım kadarıyla tarifine uygun kullanıldığında etkisini gösterebiliyor. Ben de denemek istiyorum (21/01/2009 17:36)

    ercan : ürününüzü 3 haftadır kullanıyorum, beyazlar belirgin bir şekilde kayboldu. ilerleyen süreçte dahada koyulaşacağına inanıyorum. (31/12/2008 12:06)

    des : Biz iki arkadaş bu ürünü aldık. 6 haftadır kullanıyoruz. Üzülerek belirtiyorum ki ikimizde de HİÇBİR DEĞİŞİKLİK YOK. Birinci kutu bittiğinde etkisini daha yeni gösterecektir belki diyerek moralimizi bozmadan 2. kutuyu aldık. İkincisi de bitmek üzere. Kullanım talimatlarına tümüyle uyduk. Artık ürüne olan güvenimizi kaybetmek üzereyiz. İlk aldığımızda mucize beklemişiz sanırım.Bu kutu da bittikten sonra bir daha almayı düşünemeyiz. Bu ürünü kullanıp sonuç alan birisini gözümle görmedikten sonra kendi adıma belirtmeliyim ki asla inanmayacağım.Gerekirse kullananların sitede resimleri, yorumları yayınlansın. Biz bu insanlara ulaşabilelim. Aksi takdirde kimseye de tavsiye edemiyorum. Üzülerek itiraf ediyorum. Sadece paramızı çöpe atmış olduğumu düşünüyorum. (29/12/2008 01:51)

    mesut : düzenli kullandım fakat hiç etki yapmadı. (25/12/2008 17:43)

    serkann : ya bende 2 kutu kullandım bitti biraz kahverengileşme oldu ama benim saçlar cok gür ve de kıvırcık.etkisi biraz gec olacak sanırsam... (16/12/2008 01:14)

    Ziya Taşkent : Daha önce yorum yazmıştım. Ben bu ürünü kullanan Halil arkadaşımdan öneri alarak kullanmaya başladım. Memnuniyetimi ve kullanma şeklimi yazmıştım. Şimdi arkadaşım S.Ş. ve Hasbi M. abi de bu üründen sipariş verdi. Çünkü onlar benim saçımdaki değişikliğin daha çok farkına varan insanlar. Memnun olmayan veya sonuç alamayanlara önerim. Ürünü kullanmadan önce iyice çalkalıyor musunuz. Temiz ve kuru saçınıza uygulamaya dikkat ediniz. Ben önceleri fönle kurutmayı düşünmemiştim. Nedeni de fönle buharlaşır saçıma yararı olmaz diye idi. Artık saçımda istediğim rengi elde ettiğim için şimdi haftada 2 kez koruma amaçlı kullanıyor ve fönleyerek kurutuyorum. Başka tonik jel briyantin falan kullanmıyorum. Bazı arkadaşlar yıkarken simsiyah su akıyor diyor evet doğru. Saçımızı her yıkadığımızda bu maddenin simsiyah aktığını biz de görüyoruz. "doğanay" arkadaş sanırım yüzeysel olarak saçına uyguluyor. Oysa sacınıza firiksiyon yaparak her telinin diplere kadar ıslanmasını sağlamalısınız. Üstlerde koyulaşma var alt kısımlarda yoksa oraya ulaşmıyor demek ki. Hele saç kesilince altta beyaz var diyorsan arkadaşım sen yüzeysel sürüyorsun sanki jöle sürer gibi. Memnun kullanıcılar ne yapıyor nasıl yapıyora cevap diye yazıyorum. İsterdim ki bu forumu yöneten bir moderatör olsa da bu olumsuzluklara firma adına cevap verse. Ben sipariş için siteye girdim ama cevap vermeden de edemedim. Kısacası 45 yaşında bembeyaz saçlı birisi gitti 30 yaşıma geri döndüm. Mutluyum. (26/11/2008 01:30)

    bayram karadaş : sanki su gibi bir şey yeni aldım 1 haftadır kullanıyorum ama bimiyorum sonuç ne olur.inşallah söylendiği gibi saçlara uygun renk ve görünümünü verir. saygılarımla. yozgat /merkez (22/11/2008 15:08)

    etkili bir losyon : yaklaşık 4 ay kadar önce reklamlarda görüp satın aldım ilk kutu bittikten sonra saçımda beyaz saç kalmamıştı, saha sonra 2. kutuyu satın aldım ve haftada 2 kez kullanıyorum. saçlarım yeniden beyazlamadı. acaba saçlarının rengi dönmeyen arkadaşlar tam talimatına göre uygulamıyor mu.. ben memnunum herkesede tavsiye ederim. (22/11/2008 14:54)

    sahin : kesinlikle etkili ilk başta sonuç yok diye düşünmüştüm ama 4. haftadan sonra hızla saçlar renklendi ve sonuç mükemmel. (19/11/2008 23:53)

    gökhan : ürünü 3 haftadır kullanıyorum ama bi sonuç elde edemedim diyebilirim sadece bazı saç tellerinde kahverengileşme söz konusu (19/11/2008 17:29)

    hakan kat : bu stop grey kullandıktan sonra ne kadar gidiyor.yani ikinci ürünü ne zaman alırız.bütcemizi ne kadar etkileyecek??? (18/11/2008 21:00)

    manken45 : Arkadaşlar ürünü yeni sipariş ettim.sabırsızlıkla beklıyorum. (12/11/2008 10:35)

    mehmet endirce : merhaba arkadaşlar ben bu ürünü yeni aldım.sonuç alan arkadaşlar detaylı bir şekilde nasıls kullanaılacağını yazarsa çok sevinirim.birde sabun şampuan vs kullanmamak mı gerekiyor bu süreçte.bikgilendiriseniz çok sevinirim (11/11/2008 13:17)

    tolga : Kullanan arkdaşlara soruyorum, acaba StopGrey´i saça uyguladıktan sonra saç şekillendirici ürünler (jöle, köpük vs.) kullanılabiliyor mu ve saç dökülmesine neden olabiliyor mu? (10/11/2008 11:19)

    emel : sacımda su an boya var dıpler cıkıyo artık 1 ay önce boyamıstım urunu almak ıstıyorum sacımın su halıyle urunu kullanabılırmıyım lutfen cevap (08/11/2008 21:40)

    Serdar : İlk günlerde iyi bir sonuç görememenin hayal kırıklığıa uğramıştım, ama sabrımı ve tüm vakarımı seferber ederek dördüncü haftaya kadar kullandım şuan sonuç mükemmel şaka gibi ama tek beyaz saç teli kalmadı başımda. Tüm aile ve arkadaş çevreme şiddetle öneriyorum. Diğer bir husus sabahları temiz ve kuru saça uygulamak lazım. Gece uygulayan arkadaşlarım hızlı sonuç alamadılar. Beni ürünle tanıştıran Men´s Health dergisine buradan teşekkürlerimi arzederim. (04/11/2008 13:36)

    musti : Acaba Bu ürün Eczanelerde satılıyormu? (03/11/2008 15:08)

    şerif : istediğim sonucu elde edemedim. belki hergün düzenli kullanamadım o nedenledir. sonuç almayı isterdim. (03/11/2008 10:30)

    Ziya Taşkent : İsmime bakıp beni rahmetli sanatçımızla karıştırmayın. Ben hayatta ve 45 yaşındayım. Yıllardır boya harici her ürünü denedim sonuç alamadığım gibi kokusundan da nefret ettim. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Stopgrey kullandım. Önce tepede seyrelen saçlarım eski rengine döndü. Şakaklarım ve ensemin daha geç koyulaştığını şimdi görüyorum. Her sabah Ürünü tarifi gibi kullandım ve kendi halinde kurumasını sağladım. (Fön ile kurutursam buharlaşır uçar etkisi azalır sandım) Her gece yatarken saçımı yıkadım. Kullanmaya başlayalı 1 ay ancak oluyor. 4. hafta sonunda günlük kürlere son verecem galiba. Saçım tam istediğim 30´lu yaşlarımın rengine döndü. Eşimin yanına şimdi kendimi daha çok yakıştırıyorum. Bana bu ürünü tavsiye eden Halil Gür arkadaşıma minnettarım. (30/10/2008 02:19)

    umut : Arkadaşlar bu ürünü kullanıp memnun kalanlar nasıl kullanıldığının detaylı açıklamasını yazarmısınız lütfen 1.saçta boya varken kullanabilirmiyiz 2.bu ürün saçın kökündenmi renklendirmeye başlıyor 3.saçımızı hergün yıkayıp öylemi kullanacağız 4.benim saçlarımın hepsi beyaz etki edermi acil memnun olan arkadaşlar yazsın lütfen (19/10/2008 10:56)

    Halil : arkadaşlar kesinlikle muhteşem birşey ya, tek beyazım yok şuanda. şiddetle tavsiye ediyorum. (16/10/2008 23:37)

    İsmail : işe yarayan arkadaslar nsl kullandıgını anlatabilrmi ?? Miktar olarak ne kadar sürüosunuz avucunuza ? hangi aralıklarla sürüoyosunuz ?? baska yapılması gereken seler var mı ?? yanıt bekliorz.. (15/10/2008 18:29)

    Fatih Samet : doktor arkadaşımın önerisi sonucu sitenizden sipariş ettim, 5. haftadan sonra grileşmiş saçlar renk aldı. ilk başlarda etki etmiyor diye huylandım. ama sonuç gerçekten mükemmel. (12/10/2008 09:54)

    Hüseyin : 6 haftadır kullanıyorum işe yaramadı acaba biseyleri yanlısmı yapıorm.. Her sabah mı kullanmak gerekio.. Bide nsl sürdügünüzü ögrenebilirmiyim (12/10/2008 03:23)

    Aydın : Saçımın neredeyse yarısına yakını beyazdı ama şuan tek bir tane kalmadı. ilk önce sarardı sonra kahvrengileşti sonrada siyahlaştı.kokusuda güzel. cansel arkadaşım ben ürünü almadan önce iyice araştırdım. ferrara üniversitesince etkinlik ve güvenilirlik testleri var. bence muhteşem bir ürün sende başla biran önce. (11/10/2008 15:00)

    cem : arkadaşlar bu urünü şu an saçımız boyalıyken kullana bilirmiyim kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim saygılar. (11/10/2008 00:44)

    cansel : denemeyi düşünüyorum ama yan etkileri varmı diye korkuyorum kullananlardan rica ediyorum olumsuz bir etkisi oldumu olduysa ne gibi bir etki bırakıyor kalıcımı teşekkürler (09/10/2008 01:06)

    gamze : valla arkadaşlar bende 4 hafta bu ürünü kullandım ama inanın saçımda hiçbir değişiklik olmadı . hayır bunun bilmediğimiz veya atladığımız bi yeri varsa rica etsem birisi söyleyebilirmi ya (05/10/2008 19:20)

    elveda.. : saçımda şuan boya var..bu boyanın saçımdan akmasınımı bekliycem ben bu ürünü kullanmak için..? yoksa boyavarkende kullanabilirmiyim..? bilmiyorum bu konuda yazarsanız çok sevinirim..teşekkürler şimdiden.. (04/10/2008 23:51)

    Ayhan : stopgreyi ilk 2 hafta kullandım bir değişiklik göremedim diye sinir oldum ısrarla kullanmaya devam ettim 4. haftanın ortalarında beyaz saçların kalmadığını görünce şimdi çok mutluyum herkes 10 yaş genç göründüğümü söylüyor (26/09/2008 02:53)

    aslı : mrb gülşen hanım eğer stop gerey kullanıyorsanız asla kimyasal katkılı boya vs kullanamazsınız bu ürünün saçınıza olan etkisini tamamen yok ediyormuş bence kullanmayın boya (25/09/2008 15:41)

    gülşen ilğaz : ben bir şey sormak istiyorum kullanan arkadaşlara.acaba saçımızı boyayabilirmiyiz bu ürünü kullanırken.çünkü benim beyazlarım dipeten hemen çıkıyorda.sorumu kullanan bayanlar cevaplarsa sevinirim. (14/09/2008 16:56)

    ŞEREF AYDAN / ANKARA : Kamu kurumunda çalışıyorum. Saçlarımda yağlanma problemi başlamıştı. Bu nedenle kurumun doktoruna gittim, yağlanma sorunu için dengeleyici bir şampuan ve saçımdaki beyazları görünce stopgrey diye bir üründen bahsetti doktor. Sonra araştırarak sizin sitenizde buldum. Yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Beyaz saçım kalmadı. Kendimi daha genç, daha mutlu, daha dinamik hissediyorum. Ayrıca bir çok arkadaşıma daha tavsiye ettim ve onlarda memnun kaldılar. Ürün dediğini yapıyor. (27/07/2008 09:55)

    Özgür Güngör : Ben 2 haftadır kullanıyorum, saçalarımda renklenme gözlemliyorum. Hızla koyulaşma sürecine girdiğine eminim. 4-5 haftaki sonuçları size aktaracağım. Benim arkadaşım 3 haftada tamamen beyazları kapattı. Diğer arkadaşım 6 haftada. Bunun nedenini doktora sorduk, saç kalın ve az gözenekliyse zaman uzuyor, saç ince ve çok göznekliyse 2 hafta bile yetiyor dedi. Kullanalım gençleşelim. (17/07/2008 00:06)

    pm : sabahları evden çıkarken saçıma uygulayıp sonra saçımı tarayıp çıkıyorum. ilk önce sarardı sonra kahverengileşti şimdi iyice koyulaşıyor 3. haftadayım. (20/06/2008 09:48)

    kerem : arkadaşlar benim 3. haftam şöyle kullanıyorum. sabah kalkıyorum duşumu alıyorum güzelce sonra saçımı iyice kurutuyorum sonra stopgrey losyonunu saçıma yedirerek az miktarda sürüyorum. sonra saçımı saç kurutma makinasıyla tarayıp şekil verip evden çıkıyorum. sonuç 3 haftada yüzde 80 civarında beyazlar kapandı, her geçen günde iyice kapanıyor ana rengine dönüyor. (19/06/2008 16:45)

    ismail hakkı : bende bu ürünü 5 haftadır kullanıyorum.elde ettiğim sonuç ERHAN arkadaşımınkiyle aynı. herhalde biryerlerde yanlış yapıyorum. olumlu sonuçalan arkadaşlardan şunu öğrenmek istiyorum. temiz saçlara uygulanması lazım derken saçımızı hergün yıkayıp kuruladıktan sonramı kullanmalıyız veya saçımızı 2 veya 3 gün araylamı kullanmalıyız. lütfen tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum. (18/06/2008 19:20)

    ferhat : acaba bu ürün eczanelerde satılıyomu (18/06/2008 12:08)

    pilot : erhan bey ürünü kesinlikle yanlış uyguluyorsunuz, saçlarınıza friksiyon yaparak yedirirseniz alt taraflarda renklenir. siz aşırı bir şekilde üst kısma döküp bırakıyorsunuz, ilk zmaanlar bende öyle kullandım sonra doktorum doğru kullanımını tarif etti bana, bende size tarif edeyim her sabah kuru ve temiz saça yeterli miktarda losyonu avucunuza döküp saça yedirerek sürünüz daha sonra saç kurutma makinası kullanarak saçınıza şekil verip tarayınız. saçlar orjinal rengine gelinceye kadar hergün, istediğiniz renk tonunu elde ettikten sonra sonuçları korumak için haftada iki kez kullanacaksınız. umarım tavsiyemi okursunuz. (16/06/2008 23:35)

    Mustafa : 5 hafta hergün kullandıktan istediğim renge geldi. şimdi haftada iki kez kullanıyorum. çevremdeki insanlar şaşıyorlar. teşekkür ediyorum. (16/06/2008 13:13)

    erhan : stop grey aldım kullanıyorum beyaz saçlarım sararmaya başladı yaklaşık 6 haftalık kullanım sonucunda ama sadece üst kısımlar altları yine beyaz bence pek fayda sağlamıyor gibi umarım yanılmışımdır zamanla siyahlar ama benim pek umudum kalmadı birde sanki boya yapmış gibi yıkandığı zaman simsiyah akıyor (15/06/2008 19:29)

    ergün : bende bıktım usandım bu beyaz saçlardan yahu inşallah fayda sağar (02/06/2008 10:34)

    mehmet korkmaz : saçlar boyalı iken de kullanmaya başlayabilirmiyiz (01/06/2008 16:53)

    FUAT : forumdaki arkadaşlara merhaba benim düşündüğüm acaba bu ürünü kullandıktan sonra saçlarım mın rengi geri geldi,diyelim.bundan sonra kullanmaya devam edeceğizmi.saygılar (01/06/2008 15:21)

    Nurten : ahmet selim arkadaş 3-4 hafta süreyle sabahları kuru ve temiz saça uygulamak yeterli. renk dönüşümü sağlandıktan sonrada pigmetleri korumak için haftada 2 kullanım yeterli. bayan ve saçımın uzun olmasına rağmen 3 haftada dönüşümü sağladı. boyalar zararlı olduğu için ayrıca doğal görünümü sağladığı için benimde tercihim stopgrey oldu. memnunum ve çok mutluyum (30/05/2008 13:25)

    ahmet selim : bu üründen fayda gören arkadaşlardan bir ricam var. bu ürünü kullanırken saçı ne kadar sıklıkta yıkamalıyız ve ne ile yıkamalıyız. iyi bir sonuç alabilmek için nelere dikkat etmeliyiz. bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum (30/05/2008 10:37)

    yakışıklı : artık genç olmanın inanılmaz hazzını yaşıyorum.tek bir tane beyaz saç kalmadı. çok teşekkür ediyorum (30/05/2008 00:22)

    müdür : Özel bir finans kuruluşunda müdürlük yapıyorum.Kırkbir yaşındayım.Eşimin vefatından sonra üzüntüden saçlarım bembeyaz bir kar oldu.Eski saçlarıma kavuşmak için başka ürünlerde kullandım ama kurşun içerdiği için pis kokusundan dolayı etrafımdaki insanlar burunlarını tutuyorlardı.Avrupalı Yeni Stopgrey´de kurşun olmadığını öğrendğimde çok sevindim ve üç haftada artık saçlarımın beyazlarını hiç kimse farketmiyor.Çok tertemiz ve hoş bir kokuya sahip olan stopgreyi çok beğendim. kullanmanızı tavsiye ediyorum. (23/05/2008 18:15)

    bulut : ürünü nasıl alabiliriz .adres verebilirmisiniz (12/05/2008 11:47)

    ramazan : kardeşler bu ürünü nasıl alabilirim adres tarif edebilirmisiniz .nerde satılıyor .yardımcı olmanızı rica ederim (12/05/2008 11:36)

    ibrahim : tülay güler adındaki yorumcunun sorusunun cevabı ürünün özelliklerinin sononda belirtilmiş. şöyleki: EVET STOPGREY'İ BEYAZ SAÇLARINDAN KURTULMAK İSTEYEN BAYANLARDA KURTULABİLİR. GENELLİKLE BAYANLAR SAÇLARINI BOYAMAK GİBİ RADİKAL RENK DEĞİŞİMİNİ TERCİH EDERLER.DOĞAL GÖRÜNÜMÜ SEVEN BAYANLAR RAHATLIKLA KULLANABİLİRLER" (10/05/2008 17:11)

    derin : yaklaşık 15 gün oldu kullanmaya başladı beyaz saçlarım kahvrengileşti her geçen gün daha koyulaşıyor. böyle bir ürünü bizlerde tanıştırdığınız için teşekkür ediyorum. çevremdeki herkese de tavsiye ediyorum. (08/05/2008 15:14)

    tülay güler : bayanlar kullanabiliyormu acaba??? (06/05/2008 23:28)

    Hakkı : Saç ağarması büyük bir problem. Bende siparişimi geçtim. Kullanıp eski saçlarımıza kavuşalım bakalım. (20/04/2008 10:17)

    sabır : ürünün türkiye'ye gireceğinden 2 ay önce haberim oldu ve sabırla bekledim şuan itibariyle ilk uygulamayı yapmış bulunmaktayım. artık kimse saçın ağarmış diyemeyecek bıktım usandım ya, öyle demeyin kızlı bir ortamda ilk kızların dikkatini çeken saçlarımdaki beyazlık oluyordu. (19/04/2008 15:32)

    kerem : stopgrey'i sipariş verdim, kullanmayı ve sonuçlarını zevkle bekliyorum. kurşun içermeyen bir teknolojiyle üretilmesi çok sevindirici ve sağlık açısından çok önemli. farklı ürünleride inceledim stopgrey hariç hepsinde kurşun var. (17/04/2008 13:32)
  • kullnanan yoh miii
  • .....................................
  • bu yaşta beyaz saçlı dolaşırsan cok fena dalga gecerler senle boya bişi yap
  • 3 ihlas bir elhamm kesin çözümmm
  • narses o siteyi nerden buldun ya..sadece o siteye takılanlar kullanıyormuş zannena kapıldım birden :) reklam olmaması için özelden gönderebilirmsin o siteyi
  • İnternette PABA veya H1 vitamini şeklinde aratın. Beyazlamalara çözüm oluyor diyorlar. Detaylı bilgi için buraya ve buraya bakabilirsiniz.
  • bu konuyu bulmam iyi oldu benim de yaş 25 20 yaşda bayazlamaya başladı. bu ürünü alacam kafaya koydum
  • ........................



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narsess -- 8 Ekim 2009; 22:52:22 >
  • arkadaşlar bu ürünü nerden kaca alıyoruz gercekten bi etkisi varmı yan etkileri varmı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: GULSEREN23

    arkadaşlar bu ürünü nerden kaca alıyoruz gercekten bi etkisi varmı yan etkileri varmı



    hepsiburada.com yda gittigidiyor.com gibi sitelerde yada eczanelerin çogunda var. Denedikten sonra görüşlerini yazarsan memnun oluruz.Genelde bu tür ürünler 1-2 kişi tarafından masabaşında yazılırda senin görüşlerin daha fazla önem arzediyor
  • arkadaşlar 16 yaşındayım ama ne yazıkki saçımda belirgin şekilde beyazlar var
    bu stopgreyi denemeyi düşünüorum ancak merak ettiğim birşey var acaba saçın rengi eski haline dönünce daha sonra bu ilacı kullanmaya devam edecek miyiz etmezsek tekrar beyazlaşır mı ve de saçta dökülmeye felan yoL açmaz demi eğer bir bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin
  • REKLAM KOKAN HAREKETLER SEZİYORUM BURDA
  • KENDİNİZLE BARIŞIK OLUN BOŞVERIN YA BENDE 40 YASINDAYIM VE SACLARIM ÇOK ERKEN BEYAZLAMAYA BAŞLADI AMA ŞİMDİ SAÇLARIM VE BEN ÇOK MUTLUYUZ
  • Ben 23 yaşındayım.Doğuştan beyaz bir kısım vardı saçımda.Şimdiyse saçımın 5 de 1'i beyaz.Uzayınca boyuyorum sorun yok
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.