Şimdi Ara

Saç Beyazlaması ve Stop Grey ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
72
Cevap
2
Favori
92.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu urunu alacaklar varsa Gittigidiyorda 38 lira kargo dahil. Her yerden 15-20 lira daha ucuz. Link vermeyeyim de Google dan stop grey gittigidiyor diye aratirsaniz bulursunuz.
  • saç olsun beyazlasın daha ne istiosun :d
  • quote:

    Orijinalden alıntı: selamivural

    Bu urunu alacaklar varsa Gittigidiyorda 38 lira kargo dahil. Her yerden 15-20 lira daha ucuz. Link vermeyeyim de Google dan stop grey gittigidiyor diye aratirsaniz bulursunuz.


    Beyler simdi baktim daha 100 taneden fazla var. GG giris sayfasinda Gunun Firsati bolumunde, fiyat piyasadan guzel.
  • ben kullandım bu ürünü bikaç sene evvel pek bi işe yaradığını görmedim.şimdi grey away adında bir ürünü kullancam bakalım. bilgi istiyenler nikimin yahoo uzantılı mail adresine atabilirler.bu siteye pek girmiyorum da ordan çabuk dönüş yaparım.(mail adresi herhalde anlaşılmıştır yasak olabilir diye yazmıyorum.)
  • Saç boyası satılLırrr
  • A M A N D İ K K A T..... Ben merakımı giderdim.Parası ve zamanı olan varsa alsın.Sonu fiyasko.4 ad. aldım aynen yazıldığı gibi kullandım.Almayın... merak etmeyin...
    Paranıza ve zamanınıza yazık olur.Çoğu forumlarda yorumları okudum, hemen hemen hepsi sonuç fiyasko yazıyor.Birkaç tane aralarda memnunum diyen
    var..! İnananlara.Ben yinede aldım ve denedim.240TL. yi boşuna vermiş oldum...
  • arkadaşlar stop grey ve gray away de kullandım sakın kanmayın bu tarz ürünlere paranıza, zamanınıza ve ayrıca en önemlisi umudunuza yazık.
  • Ben Stop Greyi kullandım gerçekten çok etkili bi ürün ilk başlarda saçımda bi değişiklik olmadı 1.hatfa sonunda daha sonra zamanla 2.hatfa renk açılması başladı 3.hafta iyice etkisini artırdı 4.haftanın sonunda saçlarım büyük bir ölçüde eski haline döndü,etrafımda ki insanların bile bakışı değişti neoldu senin saçına boyattın mı diyte soranlar oluyo onlarada stop grey mucizesini anlattım,ürünün biraz kokusu kötü ama yaptığı etkinin yanında onunda hiç bir önemi kalmıyor
  • hım ılgınccc pek ıyı yorum yapaan yoktu
  • Anti griss kullaniyorum ven de sonuclari yazarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mcraeconrad

    Anti griss kullaniyorum ven de sonuclari yazarım

    sonuc nedir beyazlar ne alemde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: narsess

    quote:

    Orijinalden alıntı: Mcraeconrad

    Anti griss kullaniyorum ven de sonuclari yazarım

    sonuc nedir beyazlar ne alemde

    yok hocam anti-girss yalan dolan çıktı.. beyazlar aynı beyaz.. bi tüp bitti zerre ilerleme yok.. ceviz kabugunu deneyeceğim bu sefer, yine haber veririm..
  • takip
  • saç beyazlamasına karşı piyasadaki hiç bir ürün fayda vermez.
    geliştirilen tek tedavi henüz piyasaya sürülmedi ve klinik aşamadadır ( topikal, ultraviolet B aktivasyonu -güneş ışığı ve PC-KUS adı verilen önkatalizörü gerektiren bir ilaç geliştirilmiştir 2013 yılında Alman ve İngiliz araştırmacılar tarafından ).

    saç beyazlaşması kabaca hücrelerdeki hidrojen peroksit seviyesinin yükselmesi ve melanin üretimini engellemesi sonucu pigment oluşmaması olarak izah edilebilir. hidrojen peroksitin organizmanın kanser hücrelerine karşı direnç geliştrdiğine , doğal bir savunma olduğuna dair çok sayıda araştırma da mevcuttur.
    H202 seviyesini düşürmek için en fazla yapabileceğiniz anti-oksidan almaktır , ancak anti-oksidan kullanımının bazı kanser türlerinde azdırıcı olduğunu hatırlatmakta fayda var.
    B vitamini ve C vitamini gibi vücutta depolanmayan , suyla atılan vitaminler kullanılabilir , ancak doktorla görüşmenizde hr dam fayda var. Zira aşırı vitamin alımı karaciğer metabolizmasını etkiler.
    Buğdayı çimlendirip yeşil kısımlarını mikserden geçirip suyunu içmek de basit bir anti-oksidan çözümdür.
    Bol taze salata , yeşil sebze yemek ve güneş ışığı almak da faydalı olacaktır.
    Rengi kafaya çok takıyorsanız ve saçı boyası kullanmak da istemiyorsanız bir miktar ceviz yaprağını veya kabuğunu suda kaynatın ve ihtiyacınız olduğunda saçınıza bir spreyle püskürtün , kurumasını müteakip durulayın.
    bir de düzenli olarak su içmeye özen gösterin , bu vücutta toksik madde birikimini önleyecektir ( tabii idrarınızı da düzenli yaparak )
    i



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarhosumgel -- 9 Mayıs 2014; 3:41:41 >




  • Ben dermoderm kullanıyorum. Fiyatı 22 tl falan. losyon şeklinde. Kullanmaya başlayalı 3 ayı geçti. Beyazlar siyahlaşmadı ama sarımsı olmaya başladı. 6 ay sonra siyahlaşır diyorlar. İnatla kullanıcam. İnce saçta çabuk etkili imiş. Benim saçlar kalın.
  • kral hermes K kullanıcısına yanıt
    İnşallah memnun kalırsın. Sonuçları yazarsın takipdeyim.
  • Beyazlar tamamen gitmedi ama bariz bir azalma var. Beyazlar sarımsıya dönüyor o da beyaz saçın belirginliğini azaltıyor. Saçlarım aşırı kalın o da etkiyi azaltıyor. Eski okul arkadaşları ile buluştuk saçın 25 yaşındakiler gibi dediler. %100 siyahlaştırmasa da diğer etkileri var. Saçlarım aşırı kepekliydi. Kepeğin ne olduğunu unutturdu. Saçlar gür ve parlak hale geldi 25 yaş saçı demeleri bundan olabilir. Diğer özellikleri için kullanmaya devam edicem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kral hermes

    Beyazlar tamamen gitmedi ama bariz bir azalma var. Beyazlar sarımsıya dönüyor o da beyaz saçın belirginliğini azaltıyor. Saçlarım aşırı kalın o da etkiyi azaltıyor. Eski okul arkadaşları ile buluştuk saçın 25 yaşındakiler gibi dediler. %100 siyahlaştırmasa da diğer etkileri var. Saçlarım aşırı kepekliydi. Kepeğin ne olduğunu unutturdu. Saçlar gür ve parlak hale geldi 25 yaş saçı demeleri bundan olabilir. Diğer özellikleri için kullanmaya devam edicem.

    Sonuç nedir hocam ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kral hermes K kullanıcısına yanıt
    sonuç nasıl oldu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.