Şimdi Ara

Sabrinin Orta Sahada Oynatılması Futbola ihanettir (Sitemim Sabri ye DeğiL Hidink e)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatih Terim her zaman olduğu gibi müthiş bir taktik anlayışı ile ısrarla denedi denedi baktı olmuyor o bile vazgeçti şimdi de başımıza hiddink belası çıktı 90 dk sahada kaldı adam inanamıyorum o bölgenin oyuncusu değil gökhan sakatsa koyarsın beke oynar gökhan sağlamken sabrinin sahada işi yok hele ki ilk 11 de hiç yok.

Bu akşam resmen kahrolduk yav, yazıklar olsun oynatılan futbola oynayacak bir ton adam var kurulan takıma bak selçuk şahin den kurtulduk dedik şimdide sabrinin orta saha da ilk onbir çıkması, aurelio nun 90 dk sahada kalması selçuğun oyundan alınması bu hiddink neyin peşinde hiddinki savunan arkadaşlara soruyorum, gerçekten soruyorum ama, bende bu hiddinki severdim ama şu saatten sonra insanda futbol sevgisi bırakmadı, ayrıca servet içinde parantez açmak lazım ama işten geçti neyi konuşacaksın ki daha...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AntonioMontana -- 8 Ekim 2011; 1:21:30 >

• sabri bir ara gelip defanstan top alıyordu hatta
  • Bu sizin iddianız...
    Benim iddiam: Sabri'nin futbolcu diye herhangi bir takımda oynatilmasi yanlış
    Bin tane neden saymaya gerek yok, adam hakkaten boş adam, sahada arkadaşları bile dalga gecer hale gelmiş, kepazelik diz boyu ya
    Sabri ne yapsın ki, oynatiolar oynamaya calisio ama harbiden futbolla falan ilgisi yok
    Yeter artık görmek istemiyoruz ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Bu sizin iddianız...
    Bin tane neden saymaya gerek yok, adam hakkaten boş adam, sahada arkadaşları bile dalga gecer hale gelmiş, kepazelik diz boyu ya
    Sabri ne yapsın ki, oynatiolar oynamaya calisio ama harbiden futbolla falan ilgisi yok

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcool

Bu sizin iddianız...

SAbri, Tümer , Hakan Şükür,Rüştü, Nihat

Bunlar milli takımda bir başka oynayan, bize çok katkı vermiş adamlar...

Sabri Avrupa Şampiyonasında neler yapmıştı.

Bende Sabrinin kredisi vardır, saftır, hafif şapşaldır ama severim.

Dün Gökhan Gönül çıkartırlıp yerinde SAbri oynamalıydı
  • Bugün sabri görevini yerine getirdi, her zamanki gibi ortaları isabetsiz ama yapacak bir şey yok...
  • Bence de bugün sabri iyi oynadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gökhan hazır değilken oldukça iyi oynuyor Sabri. Formdan düşmese Serkan Balcı da olabilirdi.

Sabri bugün iyi oynadı ama kötü orta açtıktan sonra ancak idare eder. Gökhan İnşallah Play-Off zamanı hazır olur.

Sabri bugün iyiydi ama Gökhan 1-2 gömlek daha iyi. Milli takımda iyi oynuyor Sabri.
  • Sabri en azından koşuyor. Balta bu maçta bir kez ileri geldi mi hücüma katıldı mı?
  • sabri bekte oynasın ortada oynamasın, bazı gazeteler bugün sabriyi orta saha da oynayacağını yazmış, bu akşam umarım hidink gene aynı yanlışa düşmez, sonumuz hayrolsun.
  • Defansif orta saha oynuycak galiba . Topal sakatmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Defansif orta saha oynuycak galiba . Topal sakatmı ?

hayır sakat değil sadece hiddink bunadı :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.