Şimdi Ara

Sabır Taşı Çatladı.. (OyunÇeviri)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili oyunçeviri, shadow mordor çevirini beklemekten artık yoruldum, aylarca sitenize bir ümit ile şimdi çıktı çıkıcak diye baktım. Sizin tek dediğiniz eli kulağında arkadaşlar oldu, biraz daha sabır oldu,sürprizlerimiz yakında oldu ama üzerinden aylar geçti ve hala bekliyoruz.. Lütfen artık şu yamayı çıkartın; biliyorum yaptığınız gönüllü,sizinde günlük yaşamda işleriniz var ama shadow mordor için biz gerekli sabırı gösterdik; sıra sizde lütfen şu yamaya hız verin.. Eğer aksilikler gereğinden fazla ise,işin içinden çıkamaz halde iseniz lütfen projenin iptal olduğunu söyleyin, bizde artık ümitlenmeyelim !

• hikaye oldu artık bu adamlarda eskiden baya iyilerdi şuan milleti oyalaya oyalaya deli ediyorlar.Ocakta çıkacak dedikleri şeyler hep 3-4 ay sonra falan çıkıyor bazen daha da geç.Bide adamlar gönüllü öyle demeyin falan diyorlar da resmen hiç bişi yapmıyor ki adamlar ne demeyelim :)
  • Amanın hocam adamlar gönüllü yav. Witcher 3'ün 100'de 1'i diyaloga sahip oyunu 1 senedir çeviriyorlar sağolsunlar.
  • Arkadaşlar adamlar gönüllü çeviriyor, biraz abartmıyor muyuz?
  • Kardeşim bende gönüllü olarak çeviriyorum hatta 2-3 günde 7000 satırı tamamlayabiliyorum.Oyun çevirinin 1 yıldan da fazla sürüyor bir de bunu düşünmen lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan1216

Kardeşim bende gönüllü olarak çeviriyorum hatta 2-3 günde 7000 satırı tamamlayabiliyorum.Oyun çevirinin 1 yıldan da fazla sürüyor bir de bunu düşünmen lazım

Tabi öyle ama sonuçta maddi karşılık beklemeden yapıyorsunuz bunu bazılarında aynı motivasyon olmayabilir. Eleştirilecek nokta tarih vermeleri olur sanırım.
  • Çatlayıp patlamayı bırakında ingilizce öğrenin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıkılmadınız şöyle konulardan... Yama çıkınca utanmadan oynuyorsunuz
  • Utanılıcak ne yazdık ki ? Hakaret yok,küfür yok,saygısızlık yok !
  • Oynamaya hiç hevesim yoktu ama sırf türkçe çıkacak tüm dlc leri dahil 60 gb oyunu kurdum bekliyorum . Halada bekliyorum . Yamanın çıkmayacağı kesinleşsin direk oynamaya başlayacağım zaten . İşimizi oyun çeviriye bıraktıysak en başta yandık zaten .
  • Kimse çeviri yapmak zorunda değil ? Adamlar gönüllü anlamak çok mu zor ?
  • 2.oyun çıkmak üzere sitelerine mesaj yazıyoruz, cevap da gelmiyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özgü®

Kimse çeviri yapmak zorunda değil ? Adamlar gönüllü anlamak çok mu zor ?

Çeviriye başlanmış üzerinden yıllar geçmiş doğal olarak bir tepki ne var bunda ? Hem sana ne oluyor ! Counter dan başka oyun oynadın mı sen ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreeMaNMeliH -- 5 Mart 2017; 1:30:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

quote:

Çeviriye başlanmış üzerinden yıllar geçmiş doğal olarak bir tepki ne var bunda ? Hem sana ne oluyor ! Counter dan başka oyun oynadın mı sen ?

Counter dan başka oyun oynadın mı sen ?

Müthiş Zekana hayran kaldım şuan . Headshot yaptın mükemmelsin .

• Özgü® kullanıcısına yanıt
    kafan güzelmiş güle güle kullan.

burada kimse bir şey yapmaya mecbur değil. ancak kalkıp ben şu işi yapacağım dersen insanları beklentiye sokarsın. sonucunda da yaparsan övgü, yapamazsan küfür yersin. bu bu kadar basit. bilale anlatır gibi anlattım umarım anlamışsındır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FreeMaNMeliH

quote:

Counter dan başka oyun oynadın mı sen ?

Müthiş Zekana hayran kaldım şuan . Headshot yaptın mükemmelsin .

Steam profilinden belli, boş yorum yapıp mesaj kasmana gerek yok madalya verilmiyor... O yüzden saçma sapan gereksiz yorumlar yapma ...

• Ya hiç çevirilmeseydi? Böyle bir proje var olmasaydı ne yapacaktın? O zaman o sabır taşına ne olacaktı çok merak ediyorum
  • FreeMaNMeliH kullanıcısına yanıt
    Wow zeka ya gel sen fışkırıyor mubarek. Sadece steam kullandığımı sanıyor
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    Küfür edermiş miş...

Kafası güzel olan ben küfür ederim diyen saygısız bilallerdir akıl yaşı küçük kardeşim benim .

En iyisi blocklayayım teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Özgü® -- 5 Mart 2017; 14:11:37 >
  • Beyler kavga edicek birbirinizi kırıcak bir durum yok. Oyunceviri bircok yamayı türkçe yapmıstır. Belliki bir sorun olustu bu bircok işte olabilir. Arkadas isyanında haklı kimse kimsenin yorumuna ve düsüncesine birsey diyemez görüyorum ki herkez hemen tartısma baslatmaya calısıyor o ona laf atıyor burası tartısma yeri değildir. Herkez düsüncesini söyler kırmadan konusmanız daha iyi olur tartısmayalım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.