Şimdi Ara

Izmir-Istanbul hangi otobus firmasi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygun fiyatli hangi firmayi onerirsiniz? Yarin gitmem gerekiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dükkanıma bakmadan geçmeyin mutlaka işinize yarar bişey çıkar :) Ücretsiz kargo, uygun fiyat, adınıza faturalı.
  • metro öneririm ebediyete yolculuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etmxz

Türk hava yolları, Pegasus...

Valide ucaga binemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Gigabyte B450M S2H | AMD Ryzen 5 5600G | XPG 8GB*2 3000MHZ DDR4 GAMMIX D10 | Sapphire Radeon RX5500 XT PULSE OC 4GB | SanDisk 500GB Ultra 3D SSD | Western Digital 1TB Blue 7200RPM | SilverStone Strider Essential 600W | Zalman N3 Mid Tower | Samsung Odssey G3 24" | Microsoft Wired Desktop 600 | Gigabyte Aorus M2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anadolu , Kamil koç , Yani bu ikisine de gidemiyorsan en son ulusoy'u seç derim. Ben yaklaşık 15 sene otobüs yolculuğu yaptım her sene en az 3 yada 4 defa küçüklüğümden beri kamil koç işle seyehat ederim , sonrasından anadolu ile etmeye başladım. Kamil koç'un Şöförleri Çok kaliteli ve tecrubeli , arkasından anadolu geliyor gözümde. En azından otobüste rahat uyuyabiliyorum bu iki firmada. Anadolu 2. planda olsun çünkü başka bir firmayla ortaklık kurdu büyük olasılık şöförleri değiştirmiş olabilirler o bakımdan ilk çnceliğiniz kamil koç olsun . Ayrıca son 3 senedir Otobüse binmiyorum genelde hava yolunu ya da özel taşıtımı kullanıyorum.
    Intel i7 9700K 3.6GHz // Gigabyte Z390 AORUS MASTER 4266MHz // Corsair 16GB (2x8)Vengeance Pro White RGB 3000MHz // MSI Gaming Z 2060 RTX // 3TB Seagate Backup Plus HDD // 3TB WD My Book HDD // Sandisk 120GB SSD Ext. // XigmaTek Tauro 600W //x MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS // MSI 24'' Curved 144HZ 1 MS Logitech G910 Keyboard // Logitech G933 Headset White // Logitech G9x MW3 Edition Mouse // Logitech C920 Webcam // Corsair MM300 Mouse Pad // Windows 7 Ultimate // Pioneer Ev sinema sistemi 5+1 VSX-D511 // Apple Iphone 13 pro max // Ps5 Slim
  • Metro turizm
    Şöförle muavinle karı kız muhabbeti dahi yaparsın canın sıkılmaz. Buram buram kalite kokuyor yani

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.