Şimdi Ara

Çorludan-Sabiha Gökçen Havalimanına gitmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uçak cuma günü 12de kalkcak kardeşim ile babamı bırakacağım 11 gibi orda olalım diye planlıyoruz.Sabah erkenden çıksak çok trafik olur mu?Tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum geç kalıpta uçağı kaçırmayalım.Sabah 7de çıkalım diye kararlaştırsak biz yola çıkana kadar saat 8 olur İstanbul trafiğinide hesaba katarsak daha mı erken çıkmalıyız sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Arkadaşlar uçak cuma günü 12de kalkcak kardeşim ile babamı bırakacağım 11 gibi orda olalım diye planlıyoruz.Sabah erkenden çıksak çok trafik olur mu?Tecrubeli arkadaşlardan yardım bekliyorum geç kalıpta uçağı kaçırmayalım.Sabah 7de çıkalım diye kararlaştırsak biz yola çıkana kadar saat 8 olur İstanbul trafiğinide hesaba katarsak daha mı erken çıkmalıyız sizce?

Hocam merhaba 6.30 iyidir diye düşünüyorum çünkü oranın yolu çok allaha emanet tam iş saati lanet bir trafik sizi bekliyor olacak giderken göreceksiniz zaten köprüye gelene kadar illallah edersiniz köprüyü geçtikten sonra da sultanbeyli civarı çok yoğun oluyor ondan sonrası zaten açık olur, önemli olan avcılar dan sultanbeyli ye kadar gelebilmek gerisi boş olur

• Farklı bir tavsiyede bulunayım, 05.00-05.30 gibi yola çıkın. 45 dakikada hava alanının oraya varırsınız. Kurtköy ya da Pendik'e iner bir kaç saat takılır oradan hava alanına geçersiniz.
  • @P1YADE

Hocam durum o kadar kötü mü keşke sabah erken saatlere alsaydık bileti

@goodorevil

Hocam en mantıklısı sizin dediğiniz gibi yapmak sabah erken saatlerde havaalanına alırlarsa veya arabayı çekecek ne biliyim otopark veya sessiz sakin bir yer varsa oraya çeker biraz uyurum onlar heyecandan uyuyamazlar takılsınlar bari telefonla falan napalım yapacak bir şey yok çünkü trafikte ben çok geriliyorum hiç sevmiyorum trafikte kalmayı.Hem bile bile trafiğin içine girmek aptallık olur yakıttan ve vakitten tasarruf etmiş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

@P1YADE

Hocam durum o kadar kötü mü keşke sabah erken saatlere alsaydık bileti

@goodorevil

Hocam en mantıklısı sizin dediğiniz gibi yapmak sabah erken saatlerde havaalanına alırlarsa veya arabayı çekecek ne biliyim otopark veya sessiz sakin bir yer varsa oraya çeker biraz uyurum onlar heyecandan uyuyamazlar takılsınlar bari telefonla falan napalım yapacak bir şey yok çünkü trafikte ben çok geriliyorum hiç sevmiyorum trafikte kalmayı.Hem bile bile trafiğin içine girmek aptallık olur yakıttan ve vakitten tasarruf etmiş oluruz.

Hocam Pendik'e kadar inecek olursanız (İnmesi gene bi yarım saati bulur) arabayı Telekom Müdürlüğü var oraya doğru ara sokağa çekersiniz, aşağısı sahil. Ya da otobandan Kurtköy gişelerden çıkarsanız orada Via Port var, siz arabayı otoparka çeker uyursunuz, sizinkiler Via Port'u gezer. Via Port - Hava alanı arası 10-15 dakika içinde gidilir.

• Yukarda arkadaşın dediği gibi 5 ila 5,30 gibi çıkın boş olur yollar. Bende Atatürk Havalimanından 5,30 da çıkıp yarım saate Gebze - Kocaeliye varmıştım bi yarım saat geç çıksam çok zordu bu.
  • çorlu - saw 45 dk çok zor..

boş yolda TTARENA-Şekerpınar 35 dk (90-110km)

boş yolda şekerpınar-çorlu (90-120 hızlarında) 10 kez gitmişimdir. 1 bucuk saat
    şekerpınar - saw 15 dk.

arkadaşın 1 bucuk saate yakın yolu var..

sabah 5:30 da çık 6:30 da köprüdesin, 7 yi geçerek SAW dasın trafik başlamadan
    erken gittiğin için saati 10 tl den otoparka çekmen gerek aracı - bilgin olsun
    o saatlerde çarşı pazar yada en yakın viarport kapalı olacağında yakınlarda zaman geçirme oyalanma şansın da olmayacaktır

geç çıkarsan trafiğe baglı olarak ne zaman varabileceğini kimse bilemez..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: _blaxis_

Yukarda arkadaşın dediği gibi 5 ila 5,30 gibi çıkın boş olur yollar. Bende Atatürk Havalimanından 5,30 da çıkıp yarım saate Gebze - Kocaeliye varmıştım bi yarım saat geç çıksam çok zordu bu.

yarım saate gebzeye nasıl gelebiliyorsun müdür atatürkten?
    160-180-200 fln bastın sanırım ? :)
  • Alternatif

Çatalcadan kuzeye devam edin (yassıören, tayakadın gibi yerler)
    3. köprüden geçin
    Oradan sabiha gökçene gidin.

En trafiksiz çözüm bu olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C4_1400 -- 5 Ekim 2016; 15:41:57 >
  • Havalimanına girmeden önce araçlar yolun sağına park ediyor. Yalnız kapıya yaklaşmayın. Geride bekleyin. O saatlerde de araç olur azda olsa. Bu şekilde anlarsın neresi olduğunu. Oraya çekip uyursun. 2. olarak yukarıda yazıldığı gibi viaport güzel bir seçenek. Yol kenarıında uyumayı tercih etmezdim ben. En kötü ihtimal aklında bulunsun diye dedim.

Ben ise sahile inmeyi tercih ederidm. Maltepe'de ücretli (5 liraydı herhalde), Bostancı - İdelatepe arasında da ücretsiz otoparklar var. Çekin orada uyuyun. Sahilde kahvaltıda yaparsınız. Sonra biraz yürüyüş, biraz sahil havası. Sahilden de Tuzla üzerinden havalimanına çıkış var.
  • hbasaran82 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle oldu hocam, hız tutkunu değilim 160 km ile geldim yolun çoğunu. sadece iş trafiği başlamadan işime yetişme korkusu ile bastıydım eve gelip dinlenmeye zaman bile oldu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: _blaxis_

Aynen öyle oldu hocam, hız tutkunu değilim 160 km ile geldim yolun çoğunu. sadece iş trafiği başlamadan işime yetişme korkusu ile bastıydım eve gelip dinlenmeye zaman bile oldu :D

havaalanı gebze - 93 km

bu yolu saatte 160 km ile gittiğini varsayıyorum (gebzede evinin önüne gelene kadar km 159 olmayacak!)

1 saatte 160 km mesafe giden
    yarım saatte aynı hızla 80km mesafe gider (düz mantık)
    13km kaybın var üstelik A noktasından B noktasına hiç yavaşlamadın, yavaşlarsan süre uzar.

atma, yemezler :)
  • Arkadaslar yardimlariniz icin cok tesekkur ederim sag saglim vardım suan saga cektim bekliyorum 11 gibi giricem havaalanina

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.