Ben bilkent denen zararli kurulusun acilen kapatilmasini ve anten uzerine calismalarin yasaklanmasinin taraftariyim artik < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sabancı Vs Bilkent (12. sayfa)

-
-
???Fenste sakalı bıyığı olup kadınlar tuvalete giren kim???
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bilemiyorum hocam okula yabancı maddeler girmiş olabilir
-
(Anten üzerine çalışmalar ne hocam
)
-
Sabancıya; özgürlük karşıtı, akademi aşığı,otoriter, holdingci, sensors duayeni, Stanford’un kurdu, Yüce senyör Abdullah Atalar ekselansları gibi bir rektör lazım.
Sabancıda gereksiz fazla özgürlük var,biraz otorite lazım, öğrenci adama bu kadar fazla özgürlük verilmemeli.
Sanırım, sabancıda kimsenin okumadığı EE alanındaki antenler…
Bildigin anten yapiyolar ya, eski telefonlardakiler gibi filan veya baz istasyonuna
İnsanlarin hayatini buna adamasi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim hayalim hep bilkent eee’ydi. 136 kişiyle kaçırdım…
Sabancı’dayım şuan. Bazen aklıma abdullah atalar,erdal-orhan arıkan gelir. Sigara yakarım .d
Bilkent gençlik akademisi ile 2018 yazında bilkentte 1 hafta kalmıştım. EEE’nin ayrı binası mest etmişti beni.
Bilka’yı bile sevmiştim :D
Atalardan ders alamadim/alamadan mezun olucam, erdal ders vermeyi bıraktı, orhandan ders almasam daha mutlu olurdum
Bilka iyiydi de bilka sigarayi kapattiklarinda bitti benim icin
76da kalmama ragmen su almak dışında uğramıyorum artık
Yazılım içinse Bilkent CTIS diyip bombayı bırakıyorum :)
-
Ne yani hocam sevgilisiyle aynı odada kalmasın mı bu insanlar?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CowardlyCobra -- 14 Ocak 2023; 17:42:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
karma yurt yok denecek kadar azaldı bence özgürlük 2000'li yılların sabancısıyla aynı değil.
-
Bilkent'te zamaninda karma yurt video'su cekmistik. Hey gidi gunler haha. Bu arada Bilkent'te resmi bir ogrenci kulubu olarak Renkli Dusun'u kuran biri olarak Turkiye'de ilkleri yapanlardanim. Ardimda oldukca iz biraktim Bilkent'te
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChangeOrBeCrushed -- 15 Ocak 2023; 1:4:36 > -
Hocam 2 kişiliklerin hepsi karma
b7 değil
-
Geliyom ziyarete
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X