Şimdi Ara

Sabancı Vs Bilkent (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
241
Cevap
2
Favori
16.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kariyer kulüpleri genelde senede 2 büyük sempozyum düzünler. Ted konuşması gibi düşün ama konu bussiness. Sene içerisinde de farklı şirketleri okula davet eder ve tanıtım yapar bu şirketler. Ek olarak case yarışmaları da düzenler. @orbilkent ve @bilkentmec en büyükleri bizim okulda. Boğaziçinde büyak aktif. İnstagram sayfalarına bakabilirsin.

@bilkentcinema bizim instagram hesabımız. Geçen yıl yaptığımız film gösterimlerine bakabilirsin. Bu sene etkinleri çeşitlendirmeyi ve workshoplar yapmayı da düşünüyoruz. Vizyona girmemiş yarı indie filmleri gösteriyoruz genelde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir_bosnak E kullanıcısına yanıt
    Açık hava film gösterimleri ve öğrenci filmleri yarışmasını da planlıyoruz bu dönem. Bilkent’e gelirsen oryantasyonda detaylıca konuşuruz!
    Sabancı Vs Bilkent

• Wubba Lubba Dub Dub kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. Sonuçlar açıklandıktan sonra belki daha detaylı konuşuruz. Netlerim biraz sınırda geecek gibi gözüküyor ama bakalım artık nasıl gelecek.

• Wubba Lubba Dub Dub kullanıcısına yanıt
    Konu sabancı vs bilkent. Sabancı’nın sinema topluluğunu da paylaşalım

Sabancı Vs Bilkent

• Bu tytayt2k19 denen 72 tyt ile ilk 800 yapan arkadaşın sabancıyla alıp veremediği ne ben anlayamadım ki :D

Ben de 650-700 civarı bekliyorum geçen seneye göre sanırım Sabancı olacak sanırım. Malzeme okumak istediğim için çok da üzülmüyorum, ee istesem bilkent olmadığı için üzülürdüm gerçekten.
  • Konuda her şeyi okudum sanırım. Ara ara kızışmalar olsa da oldukça bilgilendirici şeyler yazılmış hem Bilkentspor hem Sabancıspor tarafından . "yinemimezunakaldım" nickli forumdaşımızı önceki cümlenin dışında tutuyorum. Maalesef kendisini herhangi bir konuda ne zaman görsem açıklayıcı olmadan, dışarıdan bakınca "kör bir sevda"ya benzeyen abartılı bir Sabancı taraftarlığı yapıyor :/.

Konunun başında Bilkent'ten yanaydım, sonunda hala Bilkent'ten yanayım. ODTÜ'yü kafamdan silmiştim ama BOUN hala minik bir soru işareti olarak duruyordu. BOUN'u da sildim diyeceğim ama ne zaman silmek istesem @The Killing Road'un mesajları beni durduruyor . Hocam neden yapıyorsunuz bunu, neden ne zaman ağzınızdan o "cs" kısaltması dökülse Bilkent'e burun kıvırıp BOUN'u öne çıkarıyorsunuz . Bana sanki gitgide Boğaziçi isminden, sıralamasından ve kampüsünden ibaret bir kurummuş gibi gelmeye başladı ama siz hep kafamın arkasında duruyorsunuz :p.

• Vedddddddd V kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Bilkentciyim nasil bouna donduruyorum sizi
    Kampus guzel valla tercih sebebi olcak kadar simdi. Tabi ben beton ankaramdan vazgecmicem o kadar istanbul istanbul diye 4 yil tutturdugum icin

• Bilkent >boun hahahahah benim gibi bilkentçiler toplanmış konusun sonuna

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • The Killing Road kullanıcısına yanıt
    quote:

Boun cs ve ie, cok cok belkili bilkent cs ve koc ie de olabilir.

Hocam Bilkentci olduğunuzu biliyorum tabi ama cs için ne zaman konusu açılsa şöyle yazıyorsunuz .

Biraz düşününce ve "tercih sebebi olcak kadar" deyince anladım gibi geldi: Siz zaten pek CS istemiyorsunuz yani öncelikli tercihiniz değil en azından. BOUN'un kampüsü vs. ile birleşince CS çekilir hale geliyor o yüzden BOUN CS yazıyorsunuz her yere . Ama Bilkent için cs'yi göze almak işinize gelmiyor o yüzden hep belkiler koyuyorsunuz. Çözdüm mü ki acaba, mantıklı geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedddddddd -- 27 Temmuz 2020; 0:12:41 >

Bingo
    Bounda ee filan okunmaz bence. Cs de cok ilgimi cekmiyor ama bounda endustri harici tek secim kalıyor cs.
    Benim idealim boun ie de para yetiremem ben istanbulda kendimi taniyorum

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Birkaç hafta sürdü ama ne düşündüğünüzü nihayet çözdüm çok şükür . Çok mantıklıymış aslında :p.

Edit: Bu arada şahsi görüşüm bu durumda CS yönünde gitmemeniz. İdeallerinizden fazla sapmanızı istemem seçim elinizde olursa :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vedddddddd -- 27 Temmuz 2020; 0:44:13 >
    Yok hocam 2 parmaktan fazla klavye kullanamadigimi gorunce cs i sildim zaten
    Hedef intel, umarim ulasiriz.

• Daha eline puanı almadan burda sabancı ne ki diyen arkadaşların sabancı hakkında bilgi isteme dramını izleyeceğimiz belli old
  • Sabancı Vs Bilkent 

• Dövüş kulübünün ilk kuralı: Sabancı, İstanbulda değildir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Acaba buraya yazanlar şimdi ne düşünüyordur, fikrini değiştiren olmuş mudur? Sabancı Vs Bilkent 

Sosyal bilimler açısından Sabancı'nın sistemi bana çok daha mantıklı geliyor. Bu bilim dalları arasında keskin ayrımlar yok, interdisipliner çalışma için oldukça verimli alanlar. Bu sebeple çap ve yan dal gibi olanakların fazla olması yararlı. Ayrıca Sabancı'da gördüğüm kadarıyla kültürel çalışmalar çapı ve toplumsal cinsiyet yan dalı da var, ilgilisi için güzel olanaklar. Bilkent'te bu ikisi yok mesela.

• sabancı kocelinde aw

• Sabancı’da 4. ayımmm konuşmam böyle aşkoooo sugender,pride, nonbinary fln yhaa <3. Bu aradda cinsiyet ataması yapmazsaaak sevnirim.

İşin şakası, herkesin üst düzey duyar kastığı; senin özgürlük alanına zarar veren bir şey olsa bile, linç ve duyar kaygısıyla bastırıldığın aşko kuşko yer.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt

Doğru Sabancı Vs Bilkent 

• dAmgezer D kullanıcısına yanıt

Kedi, köpek vs. her hayvan ve cinsiyetsiz tuvalet kawgası mı? EN SEVDİĞİM Sabancı Vs Bilkent 

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.