Sabancı Üniversitesi bilgisayar bilimi ve mühendisliği 3. sınıf öğrencisiyim, okula dair herhangi bir soru varsa elimden geldiği düzeyde cevaplayabilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 20 Temmuz 2025; 20:23:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sabancı CS Soru-Cevap

-
-
Bu kampüste niye yapacak hiçbir şey yok. Göl kenarında yürümekten artık sıkıldım önerin var mı?
-
Km18 -> şekerpınar sapağı -> su tekel
Veya km18 -> son durak -> m4
Kampüste yapacak pek bir şey yok, gym var ama hiç gitmedim. Varsa yoksa IC önü takılmaca. Kampüs dışına bakmak lazım, onu da iyi planlamak gerekiyor.
Söyleseydin buluşurduk hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 20 Temmuz 2025; 21:5:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sen odtude degilmisin
-
Hocam km18 ile şehre indim birkaç kere ama az sıklıkta kalkıyor, allah korusun kurtköy'de hapsolurum korkusuna kampüse hapsoldum
hala kampüste belki olur hocam buluşma
-
staj knk
-
Kampüs içi alkole laf oluyor mu
sote bir yer bulunup her türlü içilir
-
Kaç biraya gidiyon
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
8 kırmızı tuborg
-
4 kırmızıyı 2 saate yayarız gece yatmadan kendimizi kusturuo uyuruz ama kırmızı dünyanın en boktan birasıdır orası ayrı onu içeceğinize votka için dayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi randyrhoads8 -- 20 Temmuz 2025; 22:4:2 >
Evet, problem olabiliyor. Araçla kampüse giriş yaparken problem yaşayanlar olmuştu alkol taşıdıkları için. Net bir kural var mı emin değilim ama, bizzat bu tarz bir sorun yaşamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 20 Temmuz 2025; 22:7:6 >
3 taneye gitmek normal mi ilk defa ictim
Normal bence ilkse kaç kilo olduğun önemli ve içkiden içkiye değişiyo benim ginin kokusunu alınca direkt kusasım geliyo mesela. Ki çok içmenin bi flexi yok bana sorarsan bi kere bayılman iyi olmuş kızların yanında falan kendi sınırlarını bilerek içersin bundan sonra
Neyse konuyu dağıtmayalım daha fazla
zevksiz herif
-
-
Gyme git, bilardo oyna voleybol oyna. Kulüplere katılmak lazım biraz.
Önceden futbol maçlarını açardık şimdi gelen olmuyor pek.
Fazla kampüste kalmak kafayı yedirebilir ya. Shuttle da var gece geç saate kadar, çıkmak lazım arada
Karma yurt işi iyi oluyor mu? Yurdun testosteron kokmasının azalması iyi oluyordur gibi :d
Aday mühendislik vs. işler nerelerde yapılıyor? IE için istanbul büyük avantaj fakat EE için zayıflık gibi geliyor bana. CS daha eşit gibi ist ankara arası.
Kariyer olarak nasıl bir yol izliyor sabancı mezunları, ODTÜ gibi bir "default" yolları var mı?
Benzer içerikler
- 50 tyt 20 ayt kaç bin sayısal
- tyt türkçe deneme önerileri
- 85 tyt 60 ayt kaç bin
- 2020 tyt türkçe zor muydu
- 3d tyt fen deneme cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X