Valla bu konuya dair net bir bilgim yok hocam, yurt binası karma olabiliyo ama oda karma oluyor mu bilmiyorum, denk gelmedim. |
Sabancı CS Soru-Cevap (4. sayfa)

-
-
Olm valla çok değişik geldim karşı odamda kız kalıyor dedim noluyor
-
Updullah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
he ya değişikmiş.
hocam sen araştırma stajını nasıl buldun, beni de alırlar mı öyle bir şeye?
-
Ücretler belli oldu, up
alırlar transkriptim sağlam. cs'ten bi birkaç hoca ile konuştum. bi tanesi olumlu konuştu da AI/ML çalışıyor adam ilgim yok.
-
Makarasina yazdiydim
hocam bunlar iyice sapıttı 40 bin dolar okul mu olur yahu
-
quote:
Orijinalden alıntı: Codewakehocam bunlar iyice sapıttı 40 bin dolar okul mu olur yahu
Burssuz okumazdım açıkçası, net değmez bu paraya (bence). Bu paraya değecek tek bölüm tıp olabilir, o da devlet gelmiyorsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 26 Temmuz 2025; 19:0:23 >
Parası olan okusun, aynı sıralamayla burssuz Sabancı yerine Sakarya'da Karamba ile mühendislik okursunuz yoksa
-
Yav parası olan avrupaya gitsin, veya dümenden bir bölüme girsin, zaten parası varsa çok da önem arz etmiyor okuduğu üniversite, patron olur
-
Asıl parası varsa üniversiteyi prestij için kullanması daha mantıklı olur. Yurt dışı seçeneğine katılıyorum, ama bunların müşteri profili bellidir artık; keyfini bozup avrupaya gidemeyecek, zora gelemeyen zengin çocukları.
Almanya'da bir okulda daha ucuza okurlar belkiü, ama aynı rahatı bulamazlar, okul da daha çok zorlar.
Yoksa maddi olarak, TR'de ilk 300'e giremeyen okullara 40 bin dolar vermek çok mantıklı değil. En azından sabancı yabancıya da aynı fiyatı koymuş, diğer okulları izleyelim şimdi Türk öğrenciye 30 bin dolar olacak, yabancıya 10 bin dolar fiyatları. Sabancı'ya 36 bin dolardan kaç yabancı öğrenci gelecek merak ediyorum
-
Normalde yazmayacaktım, ama foruma sırf bu konuyu canlandırmak için giriyorum. Up, sorusu olanlar yazabilir, objektif bir şekilde cevaplayacağım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egon_Krenz -- 31 Temmuz 2025; 18:40:36 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X