Herkes yazsın. Merak ettim saatleri ve aralık olarak kaç saat bıraktığınızı. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Ben çok düzensiz yiyorum. Ne zaman uyanırsam o zaman kahvaltı yani bazen sabah 9 bazen 11 gibi, gündüz dışarı çıkıyorum dışarıda fast food besleniyorum, en düzgün yemeği akşam eve gelince yiyorum. Ona rağmen fiziğim iyi. |
9 kahvaltı 12 öğlen 3 akşam Akşam 6-9 arası aparatif.9'dan sonra birşey yemiyorum. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Seninle benim öğün saatleri çok yakın. Sabah ve aperatif dışında yanı. Sizin mide barsak durumu nasıl peki sağlık olarak? Bu sistemi ne zamandan beri uyguluyorsun? Bir de yemekleri çok mu yersin, orta mı az mı? |
Düzenli, hep aynı saatlerde beslenmek çok daha sağlıklı. |
Çok ilginç. 3 saatte 1 acıkıyor musun? Yoksa azar azar mı yiyorsun? Sindirim sistemin nasıl sağlıklı mı? Yoksa sağlıksız ama güçlendirmek için mi böyle bir sistem uyguluyorsun? Bir de öğünlerde yemekleri az mı yersin, orta mı çok mu? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cross Thread -- 23 Kasım 2020; 13:42:32 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vortigon58 -- 23 Kasım 2020; 14:28:7 > |
Benim saatlerde şu şekilde idi ama birazcık değiştireceğim. Sabah erken kalkarsam 7.30 da kahvaltı 11 ara öğün 1 tane muz, 10 tane yer fıstığı Öğle 14.00 Akşam 18.00 Eskiden bu şekildeydi. Yeni sistemde öğle yemeğini 13.30 a alacağım. Diğerleri aynı. |
Kaç yıldır öğle diye bir öğünüm yok. Kahvaltı ve akşam yemeği şeklinde oluyor. |
iş günleri kahvaltı 07.30 öğlen 12.30 akşam 19.30 diğer günler kahvaltı 10-11 öğlen yemem akşam da acıkırsam ve üşenmezsem yerim |