Şimdi Ara

Sabah kalkınca şarj yüzdesi bazen %100 bazen %98,%97

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
10.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iphone 5 (6.1.4).Geceleri saat 1-2 gibi %100 de iken şarjdan çekiyorum ve dokunmadan öylece bırakıyorum.sabahları 9-10 gibi kalktığımda bazen %100 bazen ise %98,%97 oluyor.ayarlar her seferinde aynı.neden böyle değişik oluyor.wifi,edge,3g,konum servisleri,mail servisleri,bluthoot herşey kapalı vaziyette.restore de yaptım.

• Bende de ayni sorun mevcut iphone 5 kullanicisiyim.Dun sabah sarjdan cektim %100 du bugun cektim %99

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanim suresi sabah kalkinca kac dakika gorunuyor ona bir bakin jb var mi ayrica?

• Bu kadar takintili olmayin sarj %100 olduktan sonra beklediginiz sure de onemli

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjınızı tamamen bitirip pil kalibrasyonu yapın bence. Tamamen bitirip 15 dk arayla açmaya çalışın. Ve sonra şarja takıp tamamen dolmasını bekleyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

Şarjınızı tamamen bitirip pil kalibrasyonu yapın bence. Tamamen bitirip 15 dk arayla açmaya çalışın. Ve sonra şarja takıp tamamen dolmasını bekleyin.

Lityum pillerde boyle birseye gerek olmamasi lazim. Hatta tamamen bosaltmak cok da onerilmeyen birsey

• quote:

Orijinalden alıntı: insa_c

quote:

Orijinalden alıntı: ConCarnage

Şarjınızı tamamen bitirip pil kalibrasyonu yapın bence. Tamamen bitirip 15 dk arayla açmaya çalışın. Ve sonra şarja takıp tamamen dolmasını bekleyin.

Lityum pillerde boyle birseye gerek olmamasi lazim. Hatta tamamen bosaltmak cok da onerilmeyen birsey

evet önerilmiyor fakat kalibrasyon için bu gerekli. bende ip5 i aldığım zamanlarda şarjı çok çabuk bitiyordu ve kalibre ettikten sonra 2 saat daha fazla kullanım süresine eriştim. ilk aldığımda 3 saat kullanımda bitiyordu. kalibre ettikten sonra 5-6 saatleri görmeye başladım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç 80'den sonra titriyor
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu sabah bekleme 8 saatten biraz fazlaydı.yüzde 97 idi..bazen aynı bekleme süresiyle yüzde 100 oluyor..
  • onu 3 gün önce kadar yaptım..
  • olur bnde 95 oluyo bazen jbli
  • Aynı sorun bendede var maalesef.

• Sorununuz cozumu bnde... Her defasinda yapiyorum %100 oluyor sarj...
    Demin geceden taktigim sarjdan telefonu cektigim an yaklasik 8 saat sarjda kaldi yuzde 99 dustu hemen aslina olmamasi lasim..cozumu basit tabi bu durum sizin icinde gecerli telefonu arkadaki uygulamalari tamamen kapayin ve telefonu kapayin 10 dk bekleyin sonra acin cihazi sarj %100 oldugunu goruceksiniz en azindan bnim boyle oluyor deneyip yazin sonucu..boyle olmasinin sebebi bnce telefon acik sarj olma handikabi ...

• quote:

Orijinalden alıntı: oskis

Sorununuz cozumu bnde... Her defasinda yapiyorum %100 oluyor sarj...
    Demin geceden taktigim sarjdan telefonu cektigim an yaklasik 8 saat sarjda kaldi yuzde 99 dustu hemen aslina olmamasi lasim..cozumu basit tabi bu durum sizin icinde gecerli telefonu arkadaki uygulamalari tamamen kapayin ve telefonu kapayin 10 dk bekleyin sonra acin cihazi sarj %100 oldugunu goruceksiniz en azindan bnim boyle oluyor deneyip yazin sonucu..boyle olmasinin sebebi bnce telefon acik sarj olma handikabi ...

Oluyor dogru.. Ama neden boyle acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: UpTheIrons

quote:

Orijinalden alıntı: oskis

Sorununuz cozumu bnde... Her defasinda yapiyorum %100 oluyor sarj...

Oluyor dogru.. Ama neden boyle acaba?

Bnde cozemedim durum byle muhtemelen cihaz acik sarj oluyor diye

• Aynı sorun bendede var. Gece yatarken takarım sabahta uyanır 8 gibi fişten çekerim. Bu saatlerde de işe gitmek için kalkıyorum. Baktığımda %97 %98 takılıyor kafasına göre. Bazen %100 oluyor öğlen 12'ye kadar götürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Masdera

Aynı sorun bendede var. Gece yatarken takarım sabahta uyanır 8 gibi fişten çekerim. Bu saatlerde de işe gitmek için kalkıyorum. Baktığımda %97 %98 takılıyor kafasına göre. Bazen %100 oluyor öğlen 12'ye kadar götürüyor.

Dedigimi yapin duzelir

• Sınırlamalardan siriyi kapatmayı dener mısın çözüm olacaktır :)

• şebeke sinyallerinden dolayı. sinyal azaldığı zaman telefon daha iyi sinyal yakalabilmek için güç harcıyor. örneğin 3G açıksa ve az çekiyorsa daha fazla güç harcar. Edge de de aynı şey geçerli, yani tamamen şebeke sinyallerinden dolayı.

Örneğin; Türkcell kullananların şarj süresi diğer operatörlerden daha fazla gider. Nedeni ise sinyal kalitesinin ülke genelinde daha iyi olması ve telfonun daha az güç harcaması. vs..vs.. diye uzar gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This is it -- 16 Mayıs 2013; 11:23:16 >
  • Benim cihaz da. Akşam % 100 den çekiyorum, sabah %20 oluyor. Yoktu böyle bir şey. Pil sağlığı %86

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.