Bildirim
Sabah kalkacağımı düşünüp üzülüyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Hadi ben uatıyorum iyi geceler sizde doldurun buraları :)))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tane kahve yapıp sabahlayın hocam. Bu arada hedef falan var mı hocam üni için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kobe Bean Bryant
Bir tane kahve yapıp sabahlayın hocam. Bu arada hedef falan var mı hocam üni için?
Eskişehir izmir istanbul falan artik hangisi gelirse😀
Knk yarın aöl kayıt yenileme yapıcam sabah 10'da kalkıp mı gideyim yoksa gece kanlı ay tutulmasını izleyip daha geç mi kalkıp gideyim ? Yoksa hiç giteyip salı mı halledeyim ? Bir de yarın halletmezsem evde oturup yağmur + kahve mi yapayım yoksa spora mı gideyim ? Çok kararsızım ya hu yardım edin =(
quote:
Orijinalden alıntı: DT Swiss
Knk yarın aöl kayıt yenileme yapıcam sabah 10'da kalkıp mı gideyim yoksa gece kanlı ay tutulmasını izleyip daha geç mi kalkıp gideyim ? Yoksa hiç giteyip salı mı halledeyim ? Bir de yarın halletmezsem evde oturup yağmur + kahve mi yapayım yoksa spora mı gideyim ? Çok kararsızım ya hu yardım edin =(
Ben olsam şimdi yatar sonra kayıt yenilemeye giderdim sonra eve gelip takıldıktan sonra aksam veya aksamustu spor salonuna akardım😀
OKULA GİTMEYİ SEVENLER +
666 illuminati
5 dk önce çıktım evden suan yyürüyorun geo ödevini 2 kez yapmayı unuttum korkuyorum :(
quote:
Orijinalden alıntı: nerde o eski dedeler
5 dk önce çıktım evden suan yyürüyorun geo ödevini 2 kez yapmayı unuttum korkuyorum :(
okul başlamadan ne ödevi
quote:
Orijinalden alıntı: Rudy Fernandez
quote:
Orijinalden alıntı: nerde o eski dedeler
okul başlamadan ne ödevi
Temel lise zamqi xd
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X