Şimdi Ara

SABA CO-38P2C DVD PLAYER 109 ytl (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
23.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    öncelikle güle güle kullan aynı duyguları paylaşıyoruz.kaç kere mail attım firmaya ama tenezzül edip cvp dahi alamadım.bir arkadaş yanılmıyorsam aramıştı.ürünün altyazısının çok kötü olduğunu güncellem yapılmazsa geri iade edeceğini falan sölemiş oradaki yetkili arkadaşda geri iade edin diye cvp vermiş.bu gerçekten büyük sorumsuzluk.ürünü ben çok beğendim ama şu altyazı olayını neden düzeltmezler.eminim çok basit bir sorun onlar için bu.ama yazıklar olsun ki ilgilenmiyorlar bile.

"Teknosa'dan almış olduğum SABA DVD PLAYER CO-38P3CH'dan öncelikle memnun olduğumu söylemeliyim. Özellikle USB girişinin olması çok işime yarıyor.

Yalnız küçük bir sorun var aşağıdaki sitedende izleyebileceğiniz gibi hemen herkesin ortak sorunu küçük alt yazı

http://forum.donanimhaber.com/m_8583423/mpage_1/key_saba%2Cdivx/tm.htm

Sizlerden en büyük isteğimiz bir güncelleme ile bu sorunları gidermeniz.

İyi çalışmalar.
    "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saffari30 -- 8 Ekim 2007; 23:29:04 >

Orjinalden alıntı: saffari30

Bende mail attım hala cevap yok

"Teknosa'dan almış olduğum SABA DVD PLAYER CO-38P3CH'dan öncelikle memnun olduğumu söylemeliyim. Özellikle USB girişinin olması çok işime yarıyor.

Yalnız küçük bir sorun var aşağıdaki sitedende izleyebileceğiniz gibi hemen herkesin ortak sorunu küçük alt yazı

http://forum.donanimhaber.com/m_8583423/mpage_1/key_saba%2Cdivx/tm.htm

Sizlerden en büyük isteğimiz bir güncelleme ile bu sorunları gidermeniz.

İyi çalışmalar.
    "

çok güzel ama adamlar bizi ciddiye almıyorlar.işinize gelirse diye bir tavırları varki çok nahoş bir durum.

• Hiç divx filmlere ait altyazıların fontunu bilgisayarda değiştirip izleyen oldumu arkadaşlar. Neticede DVD izlerken bu aletin altyazıda font büyüklüğü yada karakteri ile ilgili sorunu yok. Bende SABA DV 5309 var. Divx altyazıları nın fontu hem çok kötü hemde karakter puntosu çok küçük. Yani altyazıyı okumanız için dürbün lazım. Acaba diyorum, srt yada txt uzantılı divx filmlerin altyazılarının fontunu bilgisayarda değiştirip, bunuda usb belleğe atıp denesek sonuç değişirmi acaba. Bunu deneyen arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim. Ben bu akşam debeyeceğim. Sonuç olumlu yada olumsuz olursa yazarım buraya saygılar.
  • HDMI kablosuyla bağla 1080 e kadar çıkıyor görüntü çözünürlüğü ki çoğu tv ler desteklemiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Clive

altyazı ile ilgili bir gelişme var mı ben de aldım 149 liraya patlamasın bir yerimizde sonra :(

hayır yok. olmayacakta böle giderse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

Allah tan elimdeki izlemediğim dvd leri tüketiyorum.. Bir divx izleyeyim dedim rezil bir altyazı var sarı ve ufak..Şimdi netten araştırıp onları halletmeye çalışıyorum çözebilirsem yazarım..

valla hocam halledersen bizede yaz.zira altyazı yüzünden makineyi gördükçe kırasım geliyor.

saat 00.45 itibariyle yaptığım işlemleri bitirdim ve nihayet küçük ve sarı altyazı sorununu aşmayı başardımAçıkçası benim için küçük ama siz sevgili SABA kullanıcıları için büyük bir adım oldu

Büyük çileler çektiğim bu süreçte sadece bu işlem için 11 program indirip çeşitli makaleler kullandım..

Ancak hala kusursuz olmuş değil, şöyleki; altyazı rengi beyaz oldu ve boyutu normal hale geldi ancak yaptığım ufak bir hatadan dolayı filmin kalitesi biraz düştü ve altyazı ile filmin senkronize sorunu var..Ancak yapılanların yanında bunlar hiçbirşey değil..Onu da hallederiz

Nasıl yaptığımı anlatacağım..

• mdestek@profilo-elektronik.com.tr
    eposta adresine sorunlarla ilgili mesajları gönderelim lütfen.
    Özellikle de alt yazı ve yazılım güncellemeyle ilgili isteklerde bulunalım.
    Ne kadar fazla mesaj giderse o kadar iyi olur.

Orjinalden alıntı: berkerdogan66

mdestek@profilo-elektronik.com.tr
    eposta adresine sorunlarla ilgili mesajları gönderelim lütfen.
    Özellikle de alt yazı ve yazılım güncellemeyle ilgili isteklerde bulunalım.
    Ne kadar fazla mesaj giderse o kadar iyi olur.

adamlar takmıyor bile hocam.geri verin gibi şeyler bile söleyebiliyorlar.
  • Profilonun ürettiği Saba.. gibi Voxline diye bir markası daha var bildiğiniz gibi.. bu cihazda alt yazı sorunu yok... Ayrıca video ile alt yazıyı da görüyorsunuz.. Örneğin altyazı 3 tane olsa (Türkçe-almanca-fransızca) dilediğiniz alt yazıyı seçebiliyorsunuz... Niye bu Saba'da bu özellik yok.. Profilo'nun bunu yeni bir firmware ile düzeltmesi şart!!!
  • Arkadaşlar, cihaz daha önce de şikayet ettiğim gibi divx izlemek için hiç de uygun değil; altyazıları fontunu seçen deha(!) saolsun...

Ancak DVD,VCD,mpeg vs izlerken gayet güzel. Okuyamadığı dvd/cd 'ye henüz rastlamadım (Maşallah) . Ayrıca USB girişini ve kart okuyucusunu da denedim onlarda da sonuç çok güzel. Ayrıca USB girişi küçük diyen arkadaşım için açıklayayım; kutunun içinden gerekli tüm kablolar çıkıyor ki buna o küçük yuvası büyüğe dönüştüren de dahil. Ha eğer yok diyorsn muhtemelen aldığın yerde kutusundan birileri aşırmıştır. Aynı durumla ben de karşılaşmıştım; hiçbir kablo çıkmamıştı. Geri götürüp yeni bir kutuyla değiştim ve ondan tüm kablolar çıktı. Bilgine...

Bu arada, altyazı için firmware güncellemesini unutun. Ben umudu kestim bile...

• ben usb kablosunu kaybettim,elimdeki kaliteli bir usb uzatma kablosunu açtım cihazın içine lehimledim,15 cm kadar arka kısımdan dışarıya verdim cirlop gibi oldu.ama ilk denememde ne olur ne olmaz diye kötü bir usb bellekle denem yaptım....sizde yapın yemişim garantisini hepi topu 4 tane kablo lehimleyeceğiniz....neden böyle bir işlem yapmaya cesaret ettim,çünkü aletin alt yazısı o kadar kötüki gözden çıkarttım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenfat10 -- 9 Ocak 2008; 14:53:08 >

Orjinalden alıntı: kenfat10

ben usb kablosunu kaybettim,elimdeki kaliteli bir usb uzatma kablosunu açtım cihazın içine lehimledim,15 cm kadar arka kısımdan dışarıya verdim cirlop gibi oldu.ama ilk denememde ne olur ne olmaz diye kötü bir usb bellekle denem yaptım....sizde yapın yemişim garantisini hepi topu 4 tane kablo lehimleyeceğiniz....neden böyle bir işlem yapmaya cesaret ettim,çünkü aletin alt yazısı o kadar kötüki gözden çıkarttım

iyi deneme
  • Arkadaşlar ben bu aleti 6 ay önce almıştım.Altyazı olayında hiç ümitlenmeyin adamlar tınmıyor bile.Aldım alalı 10 kez film ya izledim ya izlemedim bunda.Çünkü soğudum bu aletten.Sorunumu şöyle hallettim.Gittim 3-4 ytl gibi bir fiyata s-video kablosu aldım.Laptop'un sarı renkli s-video girişine taktım.Televizyonda Allah'tan s-video destekliyor.Şimdi canavar gibi divx izliyorum.Saba beş para etmez.Ha bu arada ürünü aldıktan 2 ay sonra bozuldu hiç kullanmadığım halde optik gözü bozulmuş.Servise gitti parça değişti.Ayrıca usb hızı 1.1 yani hızı düşük.Filmleri usb'den izlemeye kalktım hızlı hareketli sahnelerde görüntü donma atlama yapıyor.Yani rezalet bir ürün.Ben şikayetvar.com'a yazmayı düşünüyorum bunları.
  • Merhaba arkadaşlar.Bende saba 5309 modeli var.Divx filmleri aynı klasör içerisinde aynı isimle olsa dahi izleyemiyorum.Bilgisayardan veri diski olarak yazdırdım kopya cdleri.El medet!!!!
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.