Şimdi Ara

SABA CO-38P2C DVD PLAYER 109 ytl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
23.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elinter çözdüm diyor sorunu ama banlanmış adam forumdan. kim yardımcı olacak bu konuda bize ya... Firmware olayının acil çözülmesi gerek....
  • bu konuda bende dertliyim ancak araştırdığım kadarıyla mevcut bir firmware güncellemesi şirket tarafından dahi yapılmıyor. bu durumda ya bir filmi bir film sati kadar sürede altyazı ekleyeceğiz ya da gidip değiştireceğiz ki ikinci seçenek daha güzel. bir diğer ihtimal -ki ben buna da yoğunlaştım- firmware olayına girip cihazı denek olarak kullanarak 80 ytl ye firmware yazma işine girip profilonun ****, o firmware i sokacağız !
    Peugeot 5008 2023,Citroen C3 Aircross dizel 2021
  • yok mu bi üstat yeni firmware yapabilecek?

bu nasıl bir rezillik nasıl bir terbiyesizliktir ya! bu kadar insanız tınlamıyorlar kimseyi... nasıl bir pro-market... valla anlamadım... bir klasik türk rezilliği... keriz yönetimi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dgndgndgn -- 4 Nisan 2008; 21:14:27 >
  • 5 para etmez.... adamı gıcık etmekten başka bi işe yaramıyor.. 6 aydır yatıyo evde valla tozunu bile almıyorum.... Maillere de yanıt verme zahmetinde bulunmuyorlar... Bu saatten sonra geri verme şansımız var mı acaba? Hemen götürüp vericem.... Bi daha da.... aman aman.... yanından geçmem heralde....

http://forum.donanimhaber.com/m_27771076/tm.htm
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.