Şimdi Ara

SABA CO-38P2C DVD PLAYER 109 ytl (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
23.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sayın yetkili teknik adı SABA CO-38P2C olan divx player cihaza sahibim. Kullanıcı olarak bu cihazın alt yazı fontunun küçük ve ince olmasından şikayetçiyim ve bu nedenle altyazılı divx film izleyemiyorum. Kutu içinden teknik desteğin tarafınızdan yapılacağı yazılmakta olup tüketici olarak sorunumun bir an önce giderilmesini istiyorum. İyi çalışmalar.

mdestek@profilo-elektronik.com.tr

Orjinalden alıntı: fenerbesto

Sayın yetkili teknik adı SABA CO-38P2C olan divx player cihaza sahibim. Kullanıcı olarak bu cihazın alt yazı fontunun küçük ve ince olmasından şikayetçiyim ve bu nedenle altyazılı divx film izleyemiyorum. Kutu içinden teknik desteğin tarafınızdan yapılacağı yazılmakta olup tüketici olarak sorunumun bir an önce giderilmesini istiyorum. İyi çalışmalar.

mdestek@profilo-elektronik.com.tr

teşekkürler hocam.arkadaşlar herkez göndersin.kaç tane maili varsa göndersin.

Bu arada bilmiyorum bu konu Firmware güncellemesi ile düzeltilebilir mi ama MP4 görüntü dosyalarına "DESTEKLEMİYOR" dedi ve yıkıldım.
  • 2 tae mail adresimle gönderdim.hadi arkadaşalr.şu altyazı sorununa bi çare.

Orjinalden alıntı: gansh

Ewet arkadaşlar şimdi okudum ve hemen gönderdim. Lütfen herkes bu konuda bir girişimde bulunsun.

Bu arada bilmiyorum bu konu Firmware güncellemesi ile düzeltilebilir mi ama MP4 görüntü dosyalarına "DESTEKLEMİYOR" dedi ve yıkıldım.

Evet desteklemiyor ve yazılımla düzeleceğini sanmıyorum ama çok az makina bunu destekliyor zaten ben total video converter kullanarak avi yapıp izliyorum. mp4 ler bildiğim kadarıyla avuç içi playerlar ve bazı cep telefonları için dolayısıyla ben avi yaptım ama ekranın ortasında çok küçük biryerde görüntü var oynatsa bile mp4 izlemesi çok zevkli değil.

Ayrıca arkadaşlar başka şikayetleriniz varsa onlarıda ekleyin mail atmadan önce...

Hekese selamlar...

• yuhhhhh profiloya.insan bi maile cvp yazar.kaçıncı mail bu.

Orjinalden alıntı: fenerbesto

Evet aynen katılıyorum yuh yani bu kadar olur eğer bu sorunu olmasın bir bu kadar daha satacak kalitede bir aygıt ama illaki bi kıllık yapacaklar.

haklısın tek sorunu altyazı buda çok rahatdüzeltilebilecek bir sorun.ama paşalara zor geliyor galiba.şeytan diyor kır parçala.

Sesim oradan duyuluyorsa, birçok forum ve arkadaş çevremizde hattahttp://www.sikayetvar.com da hakkınızda iyi(!) söylentiler duymak istemiyorsanız İŞİNİZİ YAPIN!!!

FOR ENGLISH PRESS NINE

JUST DO YOUR JOB (Update) WHICH IS a piece of cake!!!

SABA CO-38P2C DVD PLAYER 109 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gansh -- 13 Haziran 2007; 22:22:14 >

• ya arkadaslar bu kablo bulunur mu piyasada bu HDD yi nasıl baglayacaz bende kutudan USB kablosu felan çıkmadı

SABA CO-38P3CH HDMI DVD/DivX Player (USB Girişi & Kart Slotu)

MPEG4 / DivX / DVD / DVD+/-RW / MP3 / VCD / SVCD / HDCD / CD/ CD-R / CD-RW / JPEG Oynatabilme
    USB Girişi
    SD Kart Slotu (SD/MS/MMC)
    Dolby Prologic Desteği
    Dahili Dolby Dijital 5.1 Dekoder
    Progressive Tarama
    Türkçe Menü
    Türkçe Altyazı Desteği
    Zoom Fonksiyonu
    HDMI Çıkışı
    Optik Dijital ve Scart Çıkışları
    Video RCA / S-Video / Komponent Video (YUV) Çıkışları
    Çoklu Açı Desteği
    Aksesuarlar: Tam Fonksiyonlu Uzaktan KUmanda, AV ve USB Bağlantı Kablosu
    HDMI Kablo

Bu cihazı aldım. 149 + 6taksit

GMC video'ları açılmadı diyor ama açıyor ekran ağır ilerliyor ses normal.
    Birde HDrip lerde desteklenmeyen çözünürlük diyor.
    Altyazı seçme olanağı yok birçok divxplayer'da olduğu gibi. Ama altyazı isimleri aynıysa sorunsuz ve biraz küçük gözüksede idare eder bence sorunsuz çalıştırıyor. Birsürü divx denedim bir iki garip durum var acaba Firmware'si var mıdır güncelleyip aşabilirmiyiz bu sorunları?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Varg -- 21 Ağustos 2007; 0:06:04 >

• usb yi okumadı sizce sebebi nedir? (fat32 formatlı)
  • Her yol `ucuz mal alacak kadar zengin olma` sozune cikiyor galiba.

Orjinalden alıntı: Varg

Arkadaşlar bende geçenlerde :

SABA CO-38P3CH HDMI DVD/DivX Player (USB Girişi & Kart Slotu)

MPEG4 / DivX / DVD / DVD+/-RW / MP3 / VCD / SVCD / HDCD / CD/ CD-R / CD-RW / JPEG Oynatabilme
    USB Girişi
    SD Kart Slotu (SD/MS/MMC)
    Dolby Prologic Desteği
    Dahili Dolby Dijital 5.1 Dekoder
    Progressive Tarama
    Türkçe Menü
    Türkçe Altyazı Desteği
    Zoom Fonksiyonu
    HDMI Çıkışı
    Optik Dijital ve Scart Çıkışları
    Video RCA / S-Video / Komponent Video (YUV) Çıkışları
    Çoklu Açı Desteği
    Aksesuarlar: Tam Fonksiyonlu Uzaktan KUmanda, AV ve USB Bağlantı Kablosu
    HDMI Kablo

Bu cihazı aldım. 149 + 6taksit

GMC video'ları açılmadı diyor ama açıyor ekran ağır ilerliyor ses normal.
    Birde HDrip lerde desteklenmeyen çözünürlük diyor.
    Altyazı seçme olanağı yok birçok divxplayer'da olduğu gibi. Ama altyazı isimleri aynıysa sorunsuz ve biraz küçük gözüksede idare eder bence sorunsuz çalıştırıyor. Birsürü divx denedim bir iki garip durum var acaba Firmware'si var mıdır güncelleyip aşabilirmiyiz bu sorunları?

HDrip'leri açmama sebebi TV HD destekli olmadığından olabilir. Firmware bekliyoruz ya nasıl olacak bu iş. Menüleri firmware edilebilen divxlerin türünden bir ara okumuştum böyle bir divx'e sahipseniz çipi şudur ve firmware edilebilir diyordu. Yokmudur bir bilen duyan firmware hakkında

• Bizim komşuda da var bu alet.Multisession olarak yazdığım bir dvdyi denedim sorunsuz okudu.3 tane divx vardı içinde hepsini oynattı.MS Pro denedim usb deneyemedim ama hafıza kartını da açtı.Tek sorunu divx altyazısı sanırım.Onu da hallederlerse çok iyi bir alet olur.Pek dandik bir görüntüsü yok playerın ayrıca.
  • Geçenlerde SABA CO-38P3CH aldım kipadan.Orada görüdğüm bir arkadaşın tavsiyesi etkili oldu kararımda.Piyasada bu şekilde USb ve kart üzerinden okuma yapan başka bir DVD player de yok sanırsam.Eve getirdim hemen denedim.DVD ve VCdlerde tabii ki sorunsuz.Dijital video kasetten kendi hazırladığım DVdler de gayet güzel.Hatta küçük videolarımı VCD yerine xlisoft video converter ile Xvid ya da Divx yapmıştım.Onlarda gayet başarılı.USB flash disk ve memortystick den okuması ayrı bir güzellik.Özellikle hemen seyredilip silinebilecek kısa filmler falan için USB desteği harika bir şey.Genel olarak hoşuma giden bu cihazın tek beğenmediğim yönü Divx ve Xvid videolardaki altyazı oldu.

Bu ne kardeşim bu kadar küçük altyazı mı olu yahu...Alışmışım bilgisayarda kocaman altyazı harflerine göürünce şok oldum.Televizyonda seyredilecek bir de bu uzaktan.Yuh yani.

Tabii ki hemen forumumuzda arama yaptım ve buraya ulaştım.Benim gibi pek çok arkadaş da aynı şeyden muzdarip.Bu altyazı sorunu aslnda öyle ahım şahım bir şey değil ve düzenlenmesi son derece kolay bir şey olmalı.Nihayetinde cihazın çalışma prensibi değişmeyecek olsa olsa sadece bir kaç satır kod düzenleyecekler.Bu kadar sorumsuz mu olur bir firma yahu.Yanında bir de kart vermişler güncelleme desteği için adres yazıyor.hemen bir ümitle açtım.Ama ne gezeeer fiyasko.Bizim cihazla ilgili hiç bir şey yok.

Aslında genel olarak hoşuma gitti.Özellikle USB desteği bana çok lazım.Zira sık sık kasetten video aktarımı ve ufak klipler faln hazırlıyorum kendi halimde.Her seferinde CD ya da DVD harcamak iyi olmuyordu.Videoları divx yapıp izleyivermek çok güzel.

Açamadıım video yok demeyin.Artık çok yaygın olan bir video converter yazılımı ile videoyu divx ya da xvide convert edin.ço güzel oynatıyor.Başarılı.
    Bu bakımdan çok kullanışlı.Süper.

Şu altyazı olayının peşini bırakmayalım arkadaşlar.eğer bu çözülebilirse yeme yanında yat bir makine olacak bu!!!

• Herkese selamlar arkadaşlar bende hangi dvd-divix player alacağıma karar veremedim. Ve bu yüzden her zaman ki gibi foruma bir göz atmak istedim. Anladığım saba divix alt yazılar haricinde güzel bir makina ben philips-yada samsung almaya niyetlendin 109 lira teknosada ama bu cihazın usb ve memory stick olması daha avantajlı kılıyor benim bir sorum olacak ben pek divix kullanmıyorum sadece dvd izlemek istiyorum Dvd izlerkende yazılar divixde ki gibi küçükmü? Ama usb alırsam arkadaslardan hazır divix alabilirim diye düşünüyorum başka markadalarda sunny gibi güncelleme yapmışlardı umarım bu cihazada en kısa zamanda yaparlar yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.

Ya forum.donanım olmasaydı
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.