Yüzbaşı
31 Mayıs 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 88 (Bu ay: 0)
Gönderileri
 İSteyene bedava Hp 20 Kartuş vereyim

İşyerinde buldum kullanılmamış.Mayıs 2005 yazıyor üstlerinde.İhtiyacı olan bir rütbeliye ödemeli yollayayım..
2006 model 2.0 TDİ passat sahibi arkadaşım başka bir vesileyle iletişime geçtiği K.Maraş servisinden yapılan uyarıyla 130.000 km deki aracının enjektörlerini şu anda ücretsiz değiştiriyor.

Sitede göremedim.Konu açtım

İlgili kısma şase yazıyorsunuz:
http://www.volkswagen.de/de/servicezubehoer/VolkswagenService/rechte_marginalspalte/abfrage_rueckrufaktionen.html

passatturkiye com da ayrıntılar paylaşılmış...Googıllayın...
Teknosadan TV aldım 2 Ay deneme paketi içeren bir kart verdiler kullanmayacağım.İsteyen varsa kargoya veririm.Koduda veririm kazıyıp ama arkasında kurulumu yapana verin diyor...
Ben hiçbiryerde okuma yazma hızlarını bulamamıştım ama fiyatından dolayı zaten yüksek performans beklemiyordum.USB boot için bir belleğe ihtiyacım vardı ve bugün vatandan 4 Gb lık bir tane aldım.

708 Mb lık mkv dosyasını yaklaşık 3 dakikada 5 saniyede yazdı, 40 saniyede okudu. Widows XP de aldığım bu değerleri bu bellekle ilgilenenler için paylaşayım istedim keza küçüklüğü çok cezbediyor ilgilenenolacaktır ve bu bilgiler resmi sitesinde de yok
Az önce arkadaşım aradı.Onunda bir arkadaşı 1 yıl önce Iraktan İphone 4 32 GB almış ve 1 senedir de simkilitliymiş.Arkadaşıma bunu sat demiş 1100 lira civarına.O da telefonu son sürümle güncelle öylece satalım demiş.Çocuk telefonu vodafone hatla güncellediğinde birde bakmışki hat çekiyor.Sevinçten ağlayacakmış nerdeyse.1 saat önce arkadaşım aradı telefonu görmüş,Turkcell hat takmış onlada çalışmış.Ben kendi telefonum için ebay üzerinden unlock için para yolladım ama yinede bu akşam deneyeceğim turkcell hattımla.Vodafone hatla deneyecektim bulamadım.Unlock olan telefonun oparatörü bilinmiyor ama modeli MC603ZP.Anladığım kadarıyla honkong cihazı ve simkilisiz biliyorum onları ama arkadaşım kesinlikle simkilitliydi ve 1 senedir çocuğun elindeydi diyor.Acaba Apple baraj kapaklarını açtı ondanmı açıldı fikri olan varmı?
silinebilir
Şikayetvar.com a yolladığım mesaj aynen alttadır.Samsung kullanıcıları telefonlarını çocukların bebeklerin yaşlıların görme engellilerin eline vermesin.Ortadaki tuşa basınca pusuya yatmış sahtekarlarda bize basıyolar,kazığı.Direk wap a bağlanan tuşu olan samsunglarda ana sayfa zannederim Samsung eğlence merkezi oradanda direk mobiloyuncuya tıklanıyor tıklar tıklamazda indir yada indirme oyunun parası anında kontörlerinizden kesiliyor.Buyrun okuyun :

65 Yaşındaki annemin kullandığı Avea hattı,kamu tarifesinden 3 lira sabit ücretli terifeye geçirip fatura külfetimizi azalttığımızı düşünürken birde baktım 27 haziran 27 temmuz döneminde 44.68 fatura gelmiş. Sadece 2.52 liralık konuşma var.Gerekli olunca sınırsız tarifeden ben onu arıyordum.Müşteri hizmetleri 19 temmuzda annemin,Avea altyapısını kullanan Başarı iletişim bilmem ne firmasının Mobil oyuncu diye bir servisinden oyun indirdiğini söylediler.0555 7382977 diye bir numara verdiler sorunu ordan halletmem gerktiğini söylediler.Birkaç başarısız denemeden sonra bir temsilciye ulaştım.Eleman benzer şikayetlerden bıkmış bir ifadeyle ama saygısıyı elden bırakmadan sorularımı yanıtladı.
Annem dedim,tıpkı Recep İvedik in annesi gibi java oyunlarına çok meraklıdır,peki oyun indirmişmi diye sordum.Anladığım kadarıyle oyun indirmemiş annemle ayrı illerdeyiz telefona bakma şansım yok 2 oyun indirme girişiminde bulunmuş.Elemanın anlattığına göre bunlar tezgahı Samsung telefonların navi tuşlarının merkezinde bulunan i tuşuna basınca çıkan samsung eğlence wap sayfası üzerinden kurmuşlar.2 Defa bastınmı dümen dönmeye başlıyor önce ana sayfa sonra direk oyun indirmeye başlıyor zannımca.Bir defa dolandırılırsan tecrübedir,ama 2. kez dolandırılıp aptal olmamak için hattı wap ve internete kapattırdım.Analarının ak sütü gibi helal olsun ama unutmasınlarki tamircide kazandığı haftalığıyla kontür alan,yada makarnayla öğün geçiştiren üniversite gençleri için 40-50 lira çok para.
Telefon bayisi işleten arkadaşımı aradığımda bu Başarı Avea nın başını ağrıtır dedi.O kadar çok muzdarip varmışki.Mobil oyuncu müşteri hizmetleri abonelik olmadığını tek sefere mahsus olmadığını söylemesine rağmen annem kendim ve eşimde bulunan Avea hatlarını transfer edeceğim.Çünkü tuş kilidi açık çantada cepte gezdirdiğimiz el bombası gibi telefon ve sürpriz fatura istemiyorum.
Hiçbir hizmet verilmeden bir günlük alın terimizin karşılığına denk gelen paranın cebimizden usulca çekilmesinin adınıda bu yazıyı okuyanlar koysun..
Arkadaşlar yeni ev almam nedeniyle araştırırken böyle bir site buldum.Davlumbaz ve ocak alacaklar bir göz atsın.Evli olanlar bence hanımlarınız bu ocaklara bayılır,günlerindede hava atarlar.Fiyat bence cazip...

http://www.ankastreevi.com/cam.html

Buda Davlumbaz

http://www.ankastreevi.com/60cm/inox-davlumbaz-WDB-702.html
İşte Tam 90.000 km kullandığım BRC marka filtre..Bence hiç fena değiller.Öyle parçalanıp enjektörlere zarar verecekmiş gibide durmuyorlar.Demem oki 40-50 binden önce değiştirlmemeli bence..

90.000 KM KULLANILMIŞ FİLTRE FOTOĞRAFLARI

Değişik başlıklar altında LPG sistemlerin filtrelerinin değişimiyle ilgili çeşitli görüşler okudum.
Yardımcı olması için kendi tecrübemi aktarayım istedim.Opel astra classic 2005 aracıma,2006 ağustosunda 7500 km de iken BRC Fast sistem taktırdım.Lastik ve triger seti hariç düzgün çalışan hiçbir parçaya dokunmamak gibi bir prensibim olduğundan şu an 97.000 km de olan aracımda LPG ile ilgili olarak hiçbir sorun yaşamadım.Demem oki rölanti düzensizliği,çekiş sorunu felan yaşamadıkça filtreye 50 ytl vermeyin.Hadi olmadı 50.000 de değiştirin.Ne bu arkadaş yağ filtresi gibi 20.000 km de bir değiştirilirmi?Bence önerimi dikkate alın arkadaşlar...
Hakkında
Meslek: tabib
Forum İmzası:
Peugeot 5008 2023,Citroen C3 Aircross dizel 2021
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Audi
Otomobil
Citroen
Mobil cihaz
Apple 6S 64 GB
Operatör
Vodafone
Takım
Fenerbahçe
TV
Samsung
Klima
Airfel
Notebook
Lenovo
Notebook
Sony
Notebook
Toshiba
Kombi
Vailant
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.295
İkinci El Bölümü Mesajları: 71
Konularının görüntülenme sayısı: 14.598 (Bu ay: 457)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 62 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.