Şimdi Ara

SABA CO-38P2C DVD PLAYER 109 ytl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
1
Favori
22.964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • usb den çatır çatır okuyo filmleri..altyazılarıda usb belleğe atınca ismleri aynıyapıyorum izliyorum..1 dakkamı alıyor filmi belleğe atmak...sanırım görüntü iyi olması için hızlı bir usb bellek gerekiyo..bigboyun okuma hızı yüksek sorubsuz izledim filmleri..ama altyazı hakkaten ufak.birde ekranı doldurmuyo görüntü..toshiba LCd ve sabayla adüzeltemedim sorunu alltta üstte siyah bant kalıyo..samsung EZ wiev özelliği ile hallediyo bu sorunu
  • arkadaşlar yukarıda ki arkadaşların hepsiburada da bulduğu sepia nın güncelleme durumları hakkında bir bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim???
  • Ben bu model dvd player kullanıyorum.Çok da memnunum.Görünüşü gayet şık.Altyazılar Beyaz renkte ve gayet okunaklı.Taktığım her cdyi okuyor.USB Girişi sayesinde Flash diskime attığım filmleri sorunsuz bir şekilde açıyor.Film ve altyazı dosyası ayrı olsa bile kendi tanıyıp altyazılı şekilde oynatıyor.Kart okuyucusunu henüz denemedim ama onunda sorunsuz çalıştığına eminim.Herkese tavsiye ederim
  • mewrhabalar arkadaşlar şimdi ben sabanın dvd sini aldım iyimi ettim kötümü ettim bilmiyorum.daha önce bu formu okumuş olsaydım sizlere sorardım hangiisi daha iyidir diye ama rtık aldım bana biraz teknik açıdan alt yazı fontunu nasıl değişcem hangi dvcdyi okuyacak yada divxi okuyacak mp3 çalarmı yada trac mı olucak kafam allak bullak oldu çokta iyi anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirm.şimdiden yardımlarnız için saolun.
  • bi arkadaşımda usb okumama hatası verdi ve sonra hicbirşey olmamasına ragmen alet bozuldu.evet evet bozuldu yani cd falan okumaz oldu.sonramı ..philips
  • aldım kullanıyorum alet iyi yalnız dvix altyazılarında sorun yaşıyorum her altyazıyı okumuyor daha çözemedim neden ne yapmam lazım bilmiyorum yardım eder misiniz
  • arkadaslar bende teknosadakı bu ılenı gorup almayı dusunuyordum fakat burda paylasılanları gorunce anladım kı urun bıraz sorunlu...max 130 lıraya alabılecegım duzgun bır dvd player tavsıyesınde bulunur musunuz... tabı servıs agını da goz onune alarak...
  • bende kullanıyorum bana göre tek kusuru divxlerdeki altyazı fontunun çok küçük ve iğrenç olması.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

bende kullanıyorum bana göre tek kusuru divxlerdeki altyazı fontunun çok küçük ve iğrenç olması.

evet onu yazacaktım şimi çok kötü bunun çözümü yok mu?
  • merhaba , SABA CO-38P2C DVD PLAYER
    almayı düşünüyorum ama ,daha önce sadece 5 dk kadar kullanma şansım oldu bi arkadaşta ve divx altyazı uyumsuzluğu olduğunu gördüm.altyazıları kaydırma şansımız var mı bu alette bilginiz varsa lütfen acilen paylaşırsanız sevinirim.teşekkürler ....
  • merhaba , SABA CO-38P2C DVD PLAYER
    almayı düşünüyorum ama ,daha önce sadece 5 dk kadar kullanma şansım oldu bi arkadaşta ve divx altyazı uyumsuzluğu olduğunu gördüm.altyazıları kaydırma şansımız var mı bu alette bilgin varsa lütfen paylaşırsanız sevinirim.teşekkürler ,iyi günler dilerim...
  • Divx player alacağım.
    Forumdaki bir çok yazıya şöyle göz attım ama kafam daha da çok karıştı,
    herkez bir şey yazmış, walla nerdeyse vazgeçiyorum...
    SABA ya karar verdim ama 2 sorum olacak,
    yeni F/W çıktı mı bu cihaza, altyazı boyutu ile oynamak mümkün mü?
    ve usb flash diskler nasıl bağlanıyor, önündeki USB yuvası küçük....yoksa özel bir kablo ile mi geliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Levcho

Divx player alacağım.
    Forumdaki bir çok yazıya şöyle göz attım ama kafam daha da çok karıştı,
    herkez bir şey yazmış, walla nerdeyse vazgeçiyorum...
    SABA ya karar verdim ama 2 sorum olacak,
    yeni F/W çıktı mı bu cihaza, altyazı boyutu ile oynamak mümkün mü?
    ve usb flash diskler nasıl bağlanıyor, önündeki USB yuvası küçük....yoksa özel bir kablo ile mi geliyor.

yeni fw çıkmadı ama ürünün kutusundan çıkıcağını işaret eden bir takım broşürler çıkıyor.ewet içinden kablo çıkıyor onunla istediğiniz usb cihazı bağlaya biliyorsun
  • ya çıkmadı yeni fw altyazı fontu yüzünden film izlemek istemiyorum.
  • ehuehueheu arkadaşlar bugün ben de görünce dayanamadım ve bir alıp deneyeyim dedim. DVD film attım görüntü ve ses gayet iyiydi. MMC karta mp3 attım denedim onda da dosya isimlerinin görünümü haricinde sorun yok. Sonra MMC karta divX attım alt yazısıyla birlikte. DivX ve alt yazıyı da açtı. Yalnız seçime bakın; o kadar divx filmden ingilizce alt yazılı olanı seçmişim.

Alt yazı ile görüntü arasında senk. sorunu vardı ancak bilgisayarda izleyince öyle bir sorun olmadığını gördüm. Alt yazılar beyaz renk ankcak harfleri siyah çigiler çevrelemekte ve seçilen font REZELET!!! Her türlü Türkçe desteği verse de maalesef hayal kırıklığı demeden geçemeyeceğim.

Asıl bomba kısmı, kutudan player haricinde sadece pilsiz kumandasının çıkması. NO garanti belgesi, NO kullanım kılavuzu, NO SCART kablosu, NO USB kablosu, NO pil, NO oğlu NO anlıycanız. Galiba ben sade sürümünü aldım.

Yarın, dvd'den bir dvd filmini ve karttan bir divX filmini tam izlemeyi deniycem. Isınma ve atlama gibi sorunlar çıkacak mı, alt yazı senkronizasyon problemi yine olacak mı bunları kontrol edeceğim. Eğer sorun çıkmazsa; kutu içeriği tam olan bir tanesiyle değiştirmek için, değilse iade etmek için geri götüreceğim.

• Ewet arkadaşlar, bu sabah aynı divx i tekrar denedim. Nasıl oldu anlamadım ama galiba benim hatamdı senkronizasyon problemi. filmi başlatıp ileri sardım ve play dediğimde alt yazıda hiç bir senk. prob.i yoktu. Alt yazıya rağmen ben bu cihazı beğendim. Yarın geri götürüp kutu içeriği tam olan bi tane almayı düşünüyorum. Herkese iyi seyirler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gansh

Ewet arkadaşlar, bu sabah aynı divx i tekrar denedim. Nasıl oldu anlamadım ama galiba benim hatamdı senkronizasyon problemi. filmi başlatıp ileri sardım ve play dediğimde alt yazıda hiç bir senk. prob.i yoktu. Alt yazıya rağmen ben bu cihazı beğendim. Yarın geri götürüp kutu içeriği tam olan bi tane almayı düşünüyorum. Herkese iyi seyirler...

hocam senkronizasyon olayı bendede oluyor bazen.ama tekrar başlatınca kayboluyor o sorun.altyazı fontunu seçen arkadaş acaba seçerken kafasımı iyiydi.7 ay faaln oldu alalı ama bir tane divx izlemeim.nedeni ise altyazı problemi.sağolsunlar bi düzeltme yoluna da gitmiyorlar.
  • Arkadaşlar bu player' ı çoktandır kullanıyorum ve alt yazı haricinde hiç bir sorunu yok.
    Alt yazı içinde örnek bir yazı ve mail adresi verilirse saba kullanıcıları olarak ilgili yerlere göndeririz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fenerbesto

Arkadaşlar bu player' ı çoktandır kullanıyorum ve alt yazı haricinde hiç bir sorunu yok.
    Alt yazı içinde örnek bir yazı ve mail adresi verilirse saba kullanıcıları olarak ilgili yerlere göndeririz.

evet ya ortak bir mail hazırlanıp farklı adreslerimizden mail atsak belki ilgilenirler.
  • Ewet arkadaşlar bugün gittim ve cihazı full versiyonuyla değiştirdim

Meğer Player ve kumanda yanında tahmin ettiğim gibi usb bağlantı kablosu, video kabloları, kumanda pilleri, kullanım kılavuzu ve garanti belgesi. Bu gece ve yarın yeni cihazı yine teste tutacağım. Ne yalan söylim cihazı beğendim. Voxline isimli playerın bundaki gibi kart okuyucusu veya usb bağlantısı olmadığından vazgeçtim. Bunda izlediğim bir dvd filmden etkilenip dvd koleksiyonu yapmaya karar verdim. Biraz tuzluya mal olacak ama değeceğine inanıyorum.

Neyse konuya dönelim, bence baya güzel bir cihaz. Şimdilik tavsiye etme durumundayım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.