Şimdi Ara

SAATLER (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Rica ederim.

@asiruh2008

Rica ederim. Ya sadece basit bir pil değişimi için adamlara göndereceksin saati, 10 YTL olan pil için en az 30 YTL isteyecekler. Kargo parası ve saatinden nereden baılsa 1 hafta mahrum kalman da cabası. Çok teferruatlı olmayan, kronometreli bir Seiko saatin pilini değiştirebilmek ne kadar zor olabilir ki? Bence şark kurnazlığı yapıyorlar. En iyisi saatçinizle görüşün, ama tahminimce o da benim gibi düşünüyordur.

Saat ise oldukça şık, klasik Seiko çizgileri taşıyan bir saat. Uzun bir süre sorunsuz bir şekilde hizmet edeceğini düşünüyorum.
  • @rozek

Saatin markası nedir?

Bir de sanırım ikinci el, saat ne durumda?
  • Merhaba arkadaşlar,

SEIKO kaliteli replika arıyorum. Sizce bulma şansım nedir? Türkiye'de varmıdır?
    teşekkürler..
  • Öncelikle bu türde bir başlığı gördüğümde ne kadar sevindiğimi anlatamam. Sanırım saatlerdei sayfalarda yazılanları okuyorum büyük bir keyif aldım bu anlamda emeği geçen başta yiğit ve Azizim beylere teşekkür etmek istiyorum.

Genel olarak kendi kişisel sayfamda ilgimi çeken saatleri paylaşıyordum ve sadece kaba hatları ile kavram ve konulara hakimim diyebilirm, bu anlamda forum içeriğinin bana olumlu katkısı olacağını umuyorum.

Şu sıralar kullanmakta olduğum saat bir Emporio Armani AR0547
     SAATLER

Temsili fotoğraftır.

Aslında hem daha hafif hem de daha ince kasası olan saatleri seviyorum... Bundan yaklaşık 1 yıl önce büyük bir hevesle gittiğim Singapur da replica saat namına birşey yok, mustafa center da saatlere bakındığımda tüm önceliklerime ters olan bu Armaniyi 489.- Ytl. den aldım... Şimdi önümde kasım'da Taiwan(daha kesin değil) ve arkasında Ocak ayı içerisinde tekrar bir Singapur seyahatim olacak. Asya saatleri hakkında genel düşüncelerinizi biliyorum ancak acaba Taiwan da replica bakınırken nelere öncelikle asya replicalarında dikkat etmek gerektiğini benimle paylaşabilirseniz çok mutlu olurum.

Edinmek istediğim saatler

Yine oldukça ağır olmasına rağmen
    Vacheron & Constantin Overseas Chronograph Model Number: 49150/BO1A-9097
     SAATLER

SAATLER

ve

Jaeger-LeCoultre 8-Day Power Reserve Reverso Style Number: 240815

SAATLER

Alternatiflere de açığım ancak öncelikle düşündüklerim bunlar. Siz ne dersiniz, nelere dikkat etmek lazım?

Şimdiden yorumlarınız ve yardımlarınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Walka -- 6 Ekim 2008; 0:01:32 >

• polemik dostum saol izmirde günkut saatten aldım saati onlarda ilk etap da pilsiz demişlerdi benim de seıkolarla ilgili pek bir bilgim yoktu daha sonra araştırınca ve kullanma klavuzunu okuyunca anladım pilli olduğunu gidecğim günkut saate büyük ihtimalle ordan pili bitince değiştireceğim bakalım tabi servise gönder demezlerse ama hayret verici aydın saatin böyle yapması.üzgünüm valla bir de şu saatlerin pilleri bir 10 yıl gitse çok iyi olur kinetik almak isterdim ama malum fiyatlar işte ...
  • Bugün gittigidiyordan Seiko marka bir saat (Seiko SNAB03) aldım elime yarın geçicek saatin orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim,satıcı replika olmadığını söylüyor diğer ürünlerinede baktığımda replika gibi durmuyor fakat aldığım ürünün fiyatı baya uygundu aynı model saati baya yüksek fiyatlardan satanlar var ggde.Yarın resimlerini eklerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Quaker

Bugün gittigidiyordan Seiko marka bir saat (Seiko SNAB03) aldım elime yarın geçicek saatin orjinal olup olmadığını nasıl anlayabilirim,satıcı replika olmadığını söylüyor diğer ürünlerinede baktığımda replika gibi durmuyor fakat aldığım ürünün fiyatı baya uygundu aynı model saati baya yüksek fiyatlardan satanlar var ggde.Yarın resimlerini eklerim.

Arkadaşım bende aynı siteden SNA451P1 model bir seiko aldım.Bu akşam elime geçtim.İşi bilenlere gösterdim.%100 orjinal ve mükemmel bir ürün gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.Saatim harika inan saate aşık oldum.Saatin hepsiburada satış fiyatı 1080 ytl ben 500 e aldım.sanada hayırlı olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: okyanus57
    Arkadaşım bende aynı siteden SNA451P1 model bir seiko aldım.Bu akşam elime geçtim.İşi bilenlere gösterdim.%100 orjinal ve mükemmel bir ürün gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.Saatim harika inan saate aşık oldum.Saatin hepsiburada satış fiyatı 1080 ytl ben 500 e aldım.sanada hayırlı olsun.

Teşekkürler sanada hayırlı olsun, iyi günlerde kullan.
  • Arkadaslar OFFICINE PANERAI' in basarili replikalarini bulabilecegimiz bir site var mi? Kuvarsitin sitesini gezdim ama attigim mesaja cevap alamadigim icin baska sitelerin tavsiyesini rica ediyorum sizden.

not: bi OP deliligi sardi beni ama hadi bakalim hayirlisi
  • quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

Arkadaslar OFFICINE PANERAI' in basarili replikalarini bulabilecegimiz bir site var mi? Kuvarsitin sitesini gezdim ama attigim mesaja cevap alamadigim icin baska sitelerin tavsiyesini rica ediyorum sizden.

Hayırdır, Panerai başını döndürdü sanırım. PO'dan OP'ye. Tam ters istikamet...

Daha önce de söylemiştim, replika bilgim olmadığından ben yardımcı olamıyorum, kusura bakma dostum.

• böyle sosyetik saatlerin replikalarını takıp napıcaksın. sosyete değilsen kimse ne olduğunu bile bilmez zaten sosyeteysende bas parayı al sahte olduğu anlaşılırsa rezil olursun sonra
  • PO'nun aralığa kadar vakti var, orjinal bir saatimiz illa ki olacak ama diğer beğendiğim modeller için parayı har vurup harman savurmanın alemi yok. Sonuçta hobiyi hırsla karıştırmamak lazım diye düşünüyorum sadece OP değil V.const, Tag heuer vs.... birçok markadan beğendiğim saatleri yabancı sitelerde inceliyorum. Güvendiğim ve ikna olduğum bir yer olursa alıp fikrimi sizlerle de paylaşırım ki hepimiz nasiplenelim....

quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Arkadaslar OFFICINE PANERAI' in basarili replikalarini bulabilecegimiz bir site var mi? Kuvarsitin sitesini gezdim ama attigim mesaja cevap alamadigim icin baska sitelerin tavsiyesini rica ediyorum sizden.

Daha önce de söylemiştim, replika bilgim olmadığından ben yardımcı olamıyorum, kusura bakma dostum.

• Saat takmaktaki amaç bana göre sosyete olma yada olmamak veya sadece zamanı görüp geçmek değildir. Üstte de yazdığım gibi bu bir HOBİ Sadece ben istediğim için ve ben beğendiğim için takacağım, orjinal tek bir saati de bu hobiyi taçlandırmak için istiyorum, yoksa illaki şu olacak diye kör bir inadım yok.

Bilinen markaların abes replikaları ile ortada dolaşıp rezil olmak için sosyete olmaya / olmaya çalışmaya hiç gerek yok, makine zaten SAHİBİNİN NE OLDUĞUNU kendisi anlatır...

quote:

Orjinalden alıntı: vires

böyle sosyetik saatlerin replikalarını takıp napıcaksın. sosyete değilsen kimse ne olduğunu bile bilmez zaten sosyeteysende bas parayı al sahte olduğu anlaşılırsa rezil olursun sonra

• quote:

PO'nun aralığa kadar vakti var, orjinal bir saatimiz illa ki olacak ama diğer beğendiğim modeller için parayı har vurup harman savurmanın alemi yok. Sonuçta hobiyi hırsla karıştırmamak lazım diye düşünüyorum sadece OP değil V.const, Tag heuer vs.... birçok markadan beğendiğim saatleri yabancı sitelerde inceliyorum. Güvendiğim ve ikna olduğum bir yer olursa alıp fikrimi sizlerle de paylaşırım ki hepimiz nasiplenelim....

quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

OP replika olacak yani, yanlış anlamışım sanırım.

• arkadaşlar merhaba konu gerçekten çok güzel ilerlemiş okumak bi zevk açıkcası ..

siz bilgili arkadaşlara bisi sormak isterim seiko düşünüyorum rosa-gold görünümlü modeli var SNL044 bu saat GG'de 750-800 arası ama diğer birkaç sitede 1200-1500 arası birisi açıklayabilir mi ayrıca bu saat hakkında bilgi verirmisiniz rica etsem nasıl bi saattir fiyatına göre özellikleri nelerdir cok güzel görünümü gerçekten

meselahttp://urun.gittigidiyor.com/SEIKO-PREMIER-KINETIC-CHRONO-ROSE-GOLD-SNL044_W0QQidZZ12376272

http://www.istanbultoptan.com/fractalv33/alisveris/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=676030&ref=nekadar

herkese iyi forumlar ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgrays -- 7 Ekim 2008; 22:59:30 >

• Doğrudur, orjinal alacağım saat dışında -ki en büyük adayı Omega OP- koleksiyonumda toplamayı düşündüğüm saatler replika olacak. Zaten bu yüzden iyi ve gerçeğine en yakın saatleri araştırıyorum
  • Eğer bu parayı gözden çıkardıysan yani 750-800 yada 1200-1500; saat satan bir dükkandan alman daha yerinde olur diye düşünüyorum. Hiç olmazsa aklında bir soru işareti kalmaz.Sonuçta Seiko yaygın bir marka

quote:

Orjinalden alıntı: bgrays

arkadaşlar merhaba konu gerçekten çok güzel ilerlemiş okumak bi zevk açıkcası ..

siz bilgili arkadaşlara bisi sormak isterim seiko düşünüyorum rosa-gold görünümlü modeli var SNL044 bu saat GG'de 750-800 arası ama diğer birkaç sitede 1200-1500 arası birisi açıklayabilir mi

meselahttp://urun.gittigidiyor.com/SEIKO-PREMIER-KINETIC-CHRONO-ROSE-GOLD-SNL044_W0QQidZZ12376272

http://www.istanbultoptan.com/fractalv33/alisveris/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=676030&ref=nekadar

herkese iyi forumlar ...

• quote:

Orjinalden alıntı: bgrays

arkadaşlar merhaba konu gerçekten çok güzel ilerlemiş okumak bi zevk açıkcası ..

siz bilgili arkadaşlara bisi sormak isterim seiko düşünüyorum rosa-gold görünümlü modeli var SNL044 bu saat GG'de 750-800 arası ama diğer birkaç sitede 1200-1500 arası birisi açıklayabilir mi ayrıca bu saat hakkında bilgi verirmisiniz rica etsem nasıl bi saattir fiyatına göre özellikleri nelerdir cok güzel görünümü gerçekten

herkese iyi forumlar ...

Fiyat farkı sanırım garantiden kaynaklanıyor. Pahalı olan saat 2 yıl garantilidir, GG'deki ise 1 yıl garantili, ama uluslararası garanti falan diyor, belki garanti konusu sıkıntılı olabilir.

Saat güzel, Kinetic mekanizma da pilli ve otomatik karışımı bir mekanizma, iki sistemin de avantajlarını barındırıyor. Bildiğinizi varsayarak uzun bir açıklamaya girmiyorum, ama eğer bilmiyorsanız söyleyin, uzun uzadıya anlatırım.

Saat ile ilgili tek endişem altın olması. Altın kaplama saatlerin kaplaması bir süre sonra sıyrılıyor, kötü bir görüntü meydana geliyor. Tavsiyem aynı modelin çelik ya da varsa titanyum olanını tercih etmeniz yönünde olacaktır.

• quote:

Doğrudur, orjinal alacağım saat dışında -ki en büyük adayı Omega OP- koleksiyonumda toplamayı düşündüğüm saatler replika olacak. Zaten bu yüzden iyi ve gerçeğine en yakın saatleri araştırıyorum

Anladım.

Tag yine Omega ile benzer fiyatlarda ama VC fiyatları çok ama çok yüksek, zaten biliyorsundur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: resimsiz

quote:

Orjinalden alıntı: bizantolog

Arkadaşlar elbette her ay 31 gösterecek. Dijital göstergeli bir saat alsaydınız keşke. Ama elle düzeltmenin ne gibi bir zararı olabilir? Sonuçta makinenin içinde bir tane disk var, 1-31 arası düzenli olarak değişir. Ay başı geldiğinde hemen düzelteceksiniz, sorun olacak bir konu değil, işin doğası budur.

Mekanik saatlerde Perpetual Calender tabir edilen modellerin fiyatları cüzdanı cebi filan yakar. Ama öyle bir mekanizma ki bu adamlar bu iş için kafa patlatıyorlar ve zaman/emek harcıyorlar, ucuz olmaz zaten.

işte size bence türünün en güzel Perpetual Calender örneklerinden biri:

SAATLER

aşık oldum.Nerede bulabiliriz bu saati.Herhalde tr yoktur.Birde fiyat herhalde epey tuzludur.

Begendiğin saatin fiyatı 86.725.00 $ yani 100 bin ytl

Arnold & Son True North White Gold Watch
    Model #1qpaw-s01a-c40b

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.