Şimdi Ara

SAATLER (444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ahh arkadaşlar hamiltonla ilgili bir kaç mesaj attım deve yüküne sanırım bu sefer ciddiye aldılar Sormuş olduğunuz ürünle ilgili gerekli düzeltmeler yapılmış olup ürün resmi değişmiştir ve ürünün özellikleri aşşadadır gibi mesaj atmışlar fakat fakat ZAM yapmışlar aaah naaptım ben. dün havale ile 356 ytl idi bugün 440 ytl olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Danube

quote:

Orijinalden alıntı: Danube

Üstadlar, 5 parası olmayan bir öğrenciyim ama fena halde para biriktirip bir saat daha almayı düşünüyorum.

Gönüllerde tabi ki Longines'in aşağıdaki modeli var ama, onu mühendis olduktan sonra inşallah

Buna benzer önerebileceğiniz bir saat var mı acaba.. Özellikleri alta veriyorum:

- Otomatik olması çok çok iyi olur. Ancak iyi bir markanın Quartz'ını alabilirim.
    - Fiyat aralığı 300-500 TL arası. Ama bu 700'e kadar çıkabilir. Yurtdışından getirtme gibi bir ihtimalim olabiliyor zaman zaman.
    - 41-43 mm çapı olmalı. Bileklerim biraz kalın zira.
    - İsviçre olması da çok çok iyi olur.
    - Gayet sade, deri kayış,
    - Son olarak, rakamlar da gözüksün.

Belki çok şey istiyorum biliyorum ama, mezun olmadan 4 haneli rakamlar benim için imkansız gibi gözüküyor. Her gün kenara 3-5 ata ata biriktircez artık.

Şu an T2m518 kullanıyorum. Güzel bir saat aslında ama, İsviçre değil uzakdoğu olması pek hoşuma gitmiyor.

Arkadaşlar daha önce sormuştum ama axiaziz ve teng üstadlar da burdayken soruyu yinelemek istedim. Gerekli bilgi yukarıdadır

Bir de şöyle birşey var; herkes pek sıcak bakmaz genelde göz ardı edilen bir seçenektir
    ama ben bazı durumlarda ikinci el saat de alıyorum. Gayet de hoşuma gidiyor hatta bu...
    Mesela geçtiğimiz ay 500-600 lira civarına çok güzel Omega lar buldum Ankara'da...
    Hatta bir ara gidip, bir tane alayım diyorum. Bunun gibi yaşadığınız ilde veya internet ortamında ikinci el saatleri de araşırabilirsiniz.
    600-700 liralara güzel saatler bulunabileceğine inanıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Axiaziz -- 30 Temmuz 2009; 20:50:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

Beyler Bu saat nası ?

http://www.saatturk.com/?urun-detay_10586_Citizen_CBE011_.html

Dostum NASIL çok geniş bir kavram

Hangi açıdan nasıl ?

Biraz sınırlama getirirsen net olarak yardımcı olmaya çalışırız.
  • arkadaşlar bu g shockların espirisi nedir yetişkinler de kullanıyor koleksiyonunu yapanlar bile var. benim gözümde 5 para etmezler ama belki bilmediğim bir şeyi vardır diye soruyorum.

edit : fletch saat bence estetik değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortingenStrasse -- 30 Temmuz 2009; 22:04:11 >
  • http://www.saatturk.com/?urun-detay_10589_Citizen_CBE005.html

ARkadaslar bu nası ? bunu daha cok begendım cıtızent ne malıdır ? kalıte oranı nedır bıraz bılgı ..

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fletch -- 31 Temmuz 2009; 22:46:33 >
  • citizen ve bi dünya marka hakkında bilgileri burada bulabilirsin

http://saatforumu.forumactif.net/index.htm
  • O kadar cok alternatıf varkı bunu cok begendım .

http://www.saatturk.com/?urun-detay_6333_NAUTICA_A29507.html

Acaba 22 yasında bı ınsanın bu tarz saatlermı takması daha ıyı olur . CITIZENT lınk ını verdıgım saat dahamı klasık yaşlı işi :D
  • sen hangisini beğeniyorsan onu al. ben 20 yaşındayım ama senin deyiminle klasik yaşlı işi saatler daha hoşuma gidiyor kadranı olanlar arasında. ama iskelet saatler yok mu ahhh mazlumu getirin banaaa

geçen sene o tarz bi saat aldım özellikli fln pilli ama kullanmıorum onları artık karışık gözüküyor saat bana. ama her sade saat güzel değildir tabii ki, sadeliği ve güzelliği bir arada barındıran saatler ise senin aradığın fiyatlarda değiller pek

bu arada hazır sayfanın başlarındayken sorayım. oscar markası hakkında bilgisi olan var mı acaba?

kadranlı saatler arasında en sevdiklerimden birisi. çok çok sade değil ama çok şık

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortingenStrasse -- 30 Temmuz 2009; 23:10:41 >

• Ben sanırım bunu alıcam

SAATLER

Harika ya gerçekden NATUICA hakkında bılgısı olan nerede uretırlı ne derecede dayanıklıdır . Arkadaşlar bu tarz saatlerin pilleri bulunabılır herhalde ....... aşık oldum ya benım ıcın saat budur ıste
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortingenStrasse

kadranlı saatler arasında en sevdiklerimden birisi. çok çok sade değil ama çok şık

SAATLER

saat güzel de 27.000 USD eder mi tartışılır ne biliiim o arayı verecek olduktan sonra seç beğen al, buna dönüp bakmaz kimse sanırım

• 27 bin miymiş fiyatını bilmiyordum, 15 gibi tahmin etmiştim : )

bu bence oldukça güzel bir saat neden kimse bakmasın ki ? 16binlik patekin giriş modeli yerne 10 bin daha fazla vererek bu saat alınabilir. ki bu da çok kaliteli bir marka yüzbinlerce dolarlık saatlere imza atmış bir marka.

bi saate ztn 30bin dolar verenin milyon dolarları vardır bu 30binliklerle koleksiyon yapıyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

replica değil dostum

MZI marka, 130 euro.

Bu MZI markasını bir ara incelemiştim. Alman malı gibi gözükse de içerisinde çin malı mekanizma var ve çeşitli markalar altında satılıyorlar. Bence uzak durun.
  • @peugeot206WRC

Herşeye rağmen alıcam galiba dostum bu full iskeler saati.

Çünkü orjinal olarak 3 seçenek var bu kategoride.

Maurice Lacroix = 3500$

IWC = 30.000 $

Vacheron Cons = 520.000 $

işte bu durumdan dolayı tüm olumsuzluklara rağmen şansımı deneyeceğim yoksa içimde kalacak
  • Vacheron Cons = 520.000 $ mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fletch

Vacheron Cons = 520.000 $ mı

Evet dostum,

SAATLER
  •  SAATLER

Bir Lamborgihini Gallardo alıp onun ıcındekı saate bakmayı tercıh ederım
  • Bir restorantın kapısından [hava atmak için]

520.000 $'lık Vacheron Cons.'ini sokabilirsin ama

520.000 $'lık Lamborgihini'yi sokamazsın

• Kardeş bizim ülkemizde o saatin aynısını alıp taksan salak bu herif derler . Aynı zamanda adama bak be chine malı almıs gelmıs koluna takmıs derler aynı zamanda olm o ne bıcım saat lan derler . yanı kısacası bu senın soledıgın laf bızım ulkemız ıcın gecerlı deıl . Ben gallardoyla restorana gırmem Restorandakı musterıler cıkar gallordama gırer
  • ogameci ben de iskelet istiyorum replicalara çok baktım ama replica almamaya karar verdim. sanırım oscarın iskeletini alacağım 900-1000 civarına düşerse 1400den
  • 
Sayfa: önceki 442443444445446
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.