Şimdi Ara

SATILIK BERNARD H. MAYER ve CHAIROS kol saatleri...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    iki ürününde kutuları açılmamıştır.. saatlere el sürülmemiştir.. garantileri, faturaları, kullanım klavuzları duruyor... özel tasarlanmış kutularında verilecektir... Saatlerin özellikleri resim üzerinde yazıyor.. İki saatte özel siparişim üzerine el yapımıdır..  boşuna piyasa araştırtması yapmayınız piyasada yok (ilanlar dışında). sadece özel sipariş üzerine elle yapılıyorlar.. takaslara açığım

Bernard H. Mayer -- Apollo Galaxy
    FIYAT: SATILDI

CHAIROS -- Conquest Nero
    FIYAT: 1000TL
    NOT: LIMITED EDITION >> TOPLAMDA SADECE 9.999 ADET ÜRETILECEKTIR..

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldf1re -- 14 Ağustos 2009; 19:52:00 >

• arkadaşlar bu arada saatler doğal olarak pahalı ürünler o yüzden sizden ricam "fiyatlar çok tuzlu", "çok pahalı" vs vs gibi yorumlar yapmayınız.. saatten anlayanlar zaten bu ürünlerin fiyatlarını bilirler.. istanbulda bu saatleri satın alan özel koleksiyoncular var ve bu fiyattan biraz daha yüksek fiyat biçtiler saatlere fakat istanbula gitmem mümkün olmadığı için biraz daha ucuzdan ilan açmak durumunda kaldım..

saatleri daha önce kullanmış arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coldf1re -- 13 Mayıs 2009; 17:39:08 >

DeVastating ( Parlak Gri Zippo satıldı), m_ikbal ( Bottomz Up Special Edition Zippo satıldı )
    adanaliyik ( Parlak Gri Zippo satıldı )
    Visor ( İki adet parlak gri Zippo satıldı ), Dh06 ( Zippo Armor Case Special Edition satıldı ), Amortiiii ( Kol saati, Nokia 9300 takası), CΛRNIVΛLE(Rap|dsh@re accountu satın alındı), SIBGATULLAH(HP iPAQ Data Messenger satın alındı)
  • Conquest Nero ' nun en büyük özelliği PVD kaplama olmasıdır.bu da onu özel kılıyor zaten.PVD kaplamalı saatler çok uzun ömürlü ve dayanıklı olurlar.
    PVD kaplama ayrıca silahların üzerinde kullanılan özel bir madde diye biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi technician77 -- 27 Mayıs 2009; 7:14:37 >
  • APOLLO SATILDI.. CHAIROS'un satışına devam..
    SATILIK Aula F 75 Klavye
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aman Allahım bu fiyatlara saat alanlar var......
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMAZOM

aman Allahım bu fiyatlara saat alanlar var......

Bu fiyatlar ve saatler gene amatör,sen esas saatlerin fiyatlarını bir bilsen

elimde daha var apollo saatten.. satılığa koymadım ama var.. ilgilenen olursa pm atabilirsiniz..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.