Şimdi Ara

SAATLER (437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu saatleri takmanin bir de guvenlik boyutu var, misal bu forumdki bir kullanici takmis koluna 1milyon USD'lik saati Istanbul'da cikmis sokagaaa...

Mafya duysa pesine ekip takar, degil saati almak kolunu koparir alir adamin

Diyecegim o ki, biz olsa bile takamayiz gibime geliyor. Onu takan amcanin eminim ada boyutunda yati, jeti, 55 tane araci bankada da 9-10 haneli hesabi vardir
  • kardeş bende hep düşünmnüşümdür altın sarı uyduruk bir metal benim gözümde gümüş mesela daha şık ama bu gümüşü daha değerli kılmıyor.Sonuçta parayıda düşünürsen 3 kuruşluk bir kağıt parçası 200 tl yani çok kafa yorunca yol çıkmaza gidiyor selamlar
    quote:

Orijinalden alıntı: ten_don

hiçte saçma degil ben lüksün sınırını tartışmıyorum makulun izini sürüyorum

birbirinin aynı makine birisi 1ooo$ digeri 1o.ooo$ ediyorsa ve bunu firmanın 18oo'lerde kurulmasıyla ruhuyla falan açıklıyorsa orada gülerim ben işte(bkz),kendimi özel hissetmem için böyle alicengiz oyunlarına ihtiyacım yok çunkü parayı neye verdigimi sorgularım en nihayetinde,firma bu pazar kurulmuş olsun ama içindeki makina aşmış olsun benim için daha makul

• değerli olan nedir?

değer neye göre biçilir?

"aynı mekanizma" "farklı fiyat" gibi değerlendirmeler bana yüzeysel geliyor. kapitalizmin çarkları dönüyor elbette, ancak daha ince bakmak gerekli. düz düşünürsek parası olanlara aptal gözüyle bakmamız lazım.
  • anlamadığımız ve anlayamayacağımız nokta şu adam zibil gibi para kazanıyor ve bunu bir yere harcayıp kendini tatmin etmesi lazım biri gider 2milyar dolara antalya da otel yaptırır öteki gider 2milyon dolara bugatti veron alır biri de gider 200k dolara rolex molex alır durum bundan ibaret eğer ki sizin de banka hesabınızda 2milyar dolar olsa siz de şaşkın tüccar gibi camdan bir şeye elmas parası verirsiniz.

Ama olmadığı için bize saçma geliyor onun için Hamilton Rüyasına devam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merm -- 22 Temmuz 2009; 16:29:09 >
  • arkadaşlar bu katolog için form dolduruyoruz ya.orada state(us only) kısmına ne yazıyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewittfan

arkadaşlar bu katolog için form dolduruyoruz ya.orada state(us only) kısmına ne yazıyoruz?

ülkeyi US değil de başka bir yer seçemiyorsan salla gitsin
  • ülke seçiminin haricinde birde state seçeneği oluyor.elle yazmak gerekiyor.yani herhangibir seçim yok.
  • yaz new york işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

Bu saatleri takmanin bir de guvenlik boyutu var, misal bu forumdki bir kullanici takmis koluna 1milyon USD'lik saati Istanbul'da cikmis sokagaaa...

Mafya duysa pesine ekip takar, degil saati almak kolunu koparir alir adamin

Diyecegim o ki, biz olsa bile takamayiz gibime geliyor. Onu takan amcanin eminim ada boyutunda yati, jeti, 55 tane araci bankada da 9-10 haneli hesabi vardir

valla hiç güvenlik problemi olmaz benim için

3.000.000$ lık Jaeger Hybris ile İETT otobüsüne binsem saati ayaktayken elemanın gözüne sokacak gibi tutsam

adamın 25.000 yıl aklına gelmez gözünün önünde 3.000.000 $ duruyor.

özellikle biri söylemediği sürece ve saatten anlayan birine denk gelmediğin sürece fifti fifti gezersin sokakta

ama bir bugatti ile gez hemen kitlerler gazi mahallesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 22 Temmuz 2009; 18:07:22 >

• peki diyelim ki sen gördün o saati birinde otobüste ve 3milyondolar olduğunu biliosun. naparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MortingenStrasse

peki diyelim ki sen gördün o saati birinde otobüste ve 3milyondolar olduğunu biliosun. naparsın

önce bir besmele çekerim

sonra bir fotoğraf çektirmek isterim saat kolumda iken

otobüs içinde bu saat 4,5 trilyon desem bile EMİNİMKİ kimse inanmaz güler bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewittfan

ülke seçiminin haricinde birde state seçeneği oluyor.elle yazmak gerekiyor.yani herhangibir seçim yok.

City bölümüne ili , state bölümüne ilçeni yazacaksın.Eğer Amerika dışında yaşıyorsan country bölümünü boş bırakacaksın.Zaten bu tip formlarda Amerika dışını seçerseniz country bölümünü otomatik olarak kilitler.
  • Üstadlar, 5 parası olmayan bir öğrenciyim ama fena halde para biriktirip bir saat daha almayı düşünüyorum.

Gönüllerde tabi ki Longines'in aşağıdaki modeli var ama, onu mühendis olduktan sonra inşallah
     SAATLER

Buna benzer önerebileceğiniz bir saat var mı acaba.. Özellikleri alta veriyorum:

- Otomatik olması çok çok iyi olur. Ancak iyi bir markanın Quartz'ını alabilirim.
    - Fiyat aralığı 300-500 TL arası. Ama bu 700'e kadar çıkabilir. Yurtdışından getirtme gibi bir ihtimalim olabiliyor zaman zaman.
    - 41-43 mm çapı olmalı. Bileklerim biraz kalın zira.
    - İsviçre olması da çok çok iyi olur.
    - Gayet sade, deri kayış,
    - Son olarak, rakamlar da gözüksün.

Belki çok şey istiyorum biliyorum ama, mezun olmadan 4 haneli rakamlar benim için imkansız gibi gözüküyor. Her gün kenara 3-5 ata ata biriktircez artık.

Şu an T2m518 kullanıyorum. Güzel bir saat aslında ama, İsviçre değil uzakdoğu olması pek hoşuma gitmiyor.

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Danube -- 23 Temmuz 2009; 1:00:27 >

• veyrona milyarlarca dolar arge yatırıyolar!....1800 lü aldatmacalar..saat ruhu..marka imajı....otomobil üreticileri karlarından kat ve kat daha fazla....2 milyon dolarlık bir saatin bence açıklaması yok...(milyonda bir bulunan değerli taşlarla bezenmedikten sonra...)

TAG resmi için kusura bakmayın..bilgisayarda o kayıtlıydı....

quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

sacma karsilastirmalar yapmayin lutfen, saate su kadar verilir mi diye bir sorunun kendisi bile yeterince sacma...

o zaman bugatti veyrn alan adam da sacmaliyor, gitsin sahin alsin... gidecegi yere o da goturuyor nihaytinde
  • deri tercihin olmasa benim kullandığım hamiltonu tavsiye ederim şiddetle.Ama söylediğin fiyat aralığında isviçre otomatik olarak en iyi seçenek kesinlikle hamilton
    quote:

Orijinalden alıntı: Danube

Üstadlar, 5 parası olmayan bir öğrenciyim ama fena halde para biriktirip bir saat daha almayı düşünüyorum.

Gönüllerde tabi ki Longines'in aşağıdaki modeli var ama, onu mühendis olduktan sonra inşallah
     SAATLER

Buna benzer önerebileceğiniz bir saat var mı acaba.. Özellikleri alta veriyorum:

- Otomatik olması çok çok iyi olur. Ancak iyi bir markanın Quartz'ını alabilirim.
    - Fiyat aralığı 300-500 TL arası. Ama bu 700'e kadar çıkabilir. Yurtdışından getirtme gibi bir ihtimalim olabiliyor zaman zaman.
    - 41-43 mm çapı olmalı. Bileklerim biraz kalın zira.
    - İsviçre olması da çok çok iyi olur.
    - Gayet sade, deri kayış,
    - Son olarak, rakamlar da gözüksün.

Belki çok şey istiyorum biliyorum ama, mezun olmadan 4 haneli rakamlar benim için imkansız gibi gözüküyor. Her gün kenara 3-5 ata ata biriktircez artık.

Şu an T2m518 kullanıyorum. Güzel bir saat aslında ama, İsviçre değil uzakdoğu olması pek hoşuma gitmiyor.

SAATLER

• Corum Limited Edition Discontinued Skeleton : 3.350$

SAATLER

------------

DİKKAT

beyler 21 kişi arasında süper kapışma var gelin gelin

5 $'dan Patek attırmaya çıktı

bid history'e mutlaka bakın.

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330345296437

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 23 Temmuz 2009; 11:32:09 >

• oooo bu ne yaa yalniz 500'den 2500'e ceken arkadas fitili ateslemis bence
  •  SAATLER

merhaba arkadaşlar.
    bu resimdeki saat hakkında bilgisi olan var mı?marka,kalite,fiyat...
    şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggkhann

SAATLER

merhaba arkadaşlar.
    şimdiden teşekkürler

Yandaki kurma kolunda H yazıyor olabilir.
    Yani Hublot olma ihtimali var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggkhann

SAATLER

merhaba arkadaşlar.
    şimdiden teşekkürler

Ben bu markaya benzettim. watcher agbi onermisti daha onceleri.

http://www.choisi.ch/fr/collections.php?type=3&id=46

• 
Sayfa: önceki 435436437438439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.