Şimdi Ara

SAATLER (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

quote:

Orjinalden alıntı: ziyaliv

şu anda şehir dışındayım sınavlarım okula gelmek zorundaydım kastamonu ya geçince gerçek fotolarını da yayınlayacağım..... sizi o saatle tanıştıracağım...

Ne okuyorsun, kaçıncı sınıftasın?

manisa celal bayar universitesi ingilizce maliye 3. sınıf.
  •  SAATLER

SAATLER

fiyatları nasıl acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: MortingenStrasse

fiyatları nasıl acaba

fiyatlariiiiiiiiii, eeeee, uuuuuuu, ahem hmmmm, gak guk yaniiii
  • anlaşıldı tamam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MortingenStrasse

SAATLER

fiyatları nasıl acaba

Genelde skeleton saatleri tipsiz bulurum ama bunu beğendim.
    Bir ağırlığı var saatin ama fiyatıda ağır herhalde
  • Arkadaşlar silikon kayışlı bir saati takım elbise ile takmak komik kaçar mı?
  • zaten limited edition mış. 40 tane sarı altın 100 tane de beyaz altın üretilmiş, ya da tam tersi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dslrman

Arkadaşlar silikon kayışlı bir saati takım elbise ile takmak komik kaçar mı?

renkler uyumlu ise neden olmasın.
  • quote:

Takım elbise ile kullanacaksan deri kordon uygundur.
  • Deri kordonun ömrü kısaymış ve terletiyormuş.
    Hem spor hem takım elbise ile en sağlıklısı çelik kayış olsa gerek.
    Ama silikon kayış çok kullanışlı görünüyor.
  • Silikon da çok toz toplar. Biraz daha pasaklı bir şeydir yani.

Bence en kullanışlı olanı metaldir. Ben de metal alırdım ama saatimin orjinal metal kordonu bana biraz kaba gelince deriyi tercih ettim.

Deri daha şık, metal daha kullanışlıdır. Ama ben açıkçası silikon kordonu çok spor saatler dışında uygun bulmuyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Silikon da çok toz toplar. Biraz daha pasaklı bir şeydir yani.

Bence en kullanışlı olanı metaldir. Ben de metal alırdım ama saatimin orjinal metal kordonu bana biraz kaba gelince deriyi tercih ettim.

Deri daha şık, metal daha kullanışlıdır. Ama ben açıkçası silikon kordonu çok spor saatler dışında uygun bulmuyorum.

Asagida bir resim, kordon sorununun cozumu

SAATLER

• Kordon 100 yıllık filan galiba :).İzmir de swatch bayii nerde var bilen var mı ? :S
  • quote:

Komik kaçmaz günümüzde birçok lüks saat üreticisi rubber strap yani kauçuk kayışlı saat üretiyor ve bu saatler de oldukça pahalı prestijli modellerde kullanılıyor Rolex bile artık kauçuk kayışlı saat üretmeye başladı.Kullanım açısından çok rahat ayrıca oldukça dayanıklı kaliteli bir kauçuk kayış alınırsa toz vs.problemle karşılaşılmaz özellikle nitril esaslı kauçuk kayışlar daha kaliteli olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: captainzodiac

Kordon 100 yıllık filan galiba :).İzmir de swatch bayii nerde var bilen var mı ? :S

Kordon el yapimi, fil derisi, benim degil, yabanci forumdaki bir arkadastan istedim resmi, gonderdi
    ama kordon degistirme sorununa cozum bence

Polemik dostum bravo, panerai icin yapilmis bu kordon
    Bu arada mesajin kayboldu, nereye gitti yahu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watcher6150 -- 31 Mayıs 2009; 19:55:12 >
  • arkadaşlar böbrekler kaçtan gidiyor şöyle swiss made bi skeleton a yeter mi
  • quote:

Kordon 100 yıllık filan galiba :).İzmir de swatch bayii nerde var bilen var mı ? :S

alsacak a giderken gül sokak var orada SWATCH STORE var
  • quote:

Orjinalden alıntı: watcher6150

quote:

Kordon el yapimi, fil derisi, benim degil, yabanci forumdaki bir arkadastan istedim resmi, gonderdi

Mesajı yazan bendim watcher6150 ama sildim bu kayışlar vintage tarzı görünümünde olduğu için sofistike bir görünüme sahip özellikle eski tren koltuklarında üretilen kayışlar var ve Panerai saatlere çok iyi gidiyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: watcher6150

quote:

Arkadaşlar merhaba.. yurtdışındaydım gelir gelmez de hafta sonu için kilitlediler beni hastaneye, 2 gündür kaçırdığım son 7 sayfayı okuyorum...ve notlar alıyorum kime ne konuda ne yazacağım diye, bir de üstelik kendi paylaşmak istediğim bir kaç not vardı...
    Watcher abi bu son gönderdiğin deri kordonun sihirini anlamadım tam olarak... sabahtan beri hasta bakıyorum kafa basmıyor artık galiba... Bir de sana sormak istediğim bir konu var bir doktor arkadaşım sürekli isviçreye gidip geliyor. sen de avrupaya sık gittiğin için bilirsin muhakkak oradaki fiyatlar burdakilerle aynı mı çünkü burda da isviçre frankı üzerinden hesaplıyor satıcılar (tabii bu bir göz boyası da olabilir bilmiyorum) yani burdan bir modeli sipariş etsem ordan daha ucuza alabilir mi arkadaş genel olrak bir fiyat farkı söz konusu mu? Abi senden bir şey daha soracağım, çukucuma'dan başka bitpazarı biliyormusun eski saat bulabileceğim? eskiden kadıkoyde pazar gunleri kurulan bir pazar vardı hala devam ediyor mu bilmiyorum. bildiklerini listelersen sevinirim.
    Replika konusu kapanmış olsa da teng ile aynı fikirde olduğumu belirtmek istiyorum. bu konudaki duygularıma 1e1 tercuman oldu kendisi.. Replika saatim yok daha, Daniel Roth'un replikalarının çıkmasını bekliyorum... Teng'in de dediği gibi Evimde bir sürü Dali resimlerinin kopyası var, orijinalini alamıyorum diye kopyasını da almayacağım diye bir şey bence... Kısaca bir de bu orijinal saatlerin bu kadar uçuk fiyatlar biçmelerini de anlamsız kılmamdaki mantığımı söyleyeyim, daha önce de dile getirdim forumda bu dünyanın en iyi beyin cerrahının veya kalp damar cerrahının yapyığı mikroskobik ameliyat gibi düşünecek olursak hiç bir ameliyatın fiyatı 500.000 euro olamaz.. bu firmalar Teng'in de dediği gibi bir nevi isimlerini satıyorlar adını da işçilik çok zor bilmem ne diyorlar.. tamam abi zor da ama bir saate 100.000 dolar biçecek kadar da değildir be... adam orda 15 yıl mikrocerrahi okuyor o kadar para istemiyor ki o orda canlı bir insanla uğraşıyor, hata yapma payı yok...
    Bence haksız kazanç ele edliyor bu saatlerden... her emeğin bir hakkı varsa bunu hesaplayan bir sistem getirilmeli "abicim sen bu kadar emek harcadın senin hakkın budur" diye..
    Arkadaşlar bir de sizlerle Orient'leri masaya yatırmak istiyorum.
    http://www.orient-watch.com/product/classic_automatic/cdb05001t.html ben çok beğendim fiyatı uygun bulursam siyah kardanlısını alacağım.
    bence 3 baba japon saat üreticileri arasında otomatik saat üretimine taviz vermeden bir tek Orient devam ediyor ve oldukca başarılı modelleri var..Mekanizmaları hakkında bilgisi olan arkadaşlardan paylaşmalarını rica edeceğim..
    teşekkurler.

• 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.