Şimdi Ara

SAATLER (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet linkdeki saatin durumu pek içaçıcı değildi,daha önce fotolarını verdiğin süperdi.
    quote:

Orjinalden alıntı: watcher6150

quote:

Orjinalden alıntı: de-ka

ne diyim özelliklede dönemini göz önüne alırsak saat müthiş,dönem itibari ile saatin çapı kaç mm. acaba?,tabiki birde şu an için değerini merak etmiyor değilim.

Saat 38x40 mm, gercekten muthis bir saat, icindeki makine rolex daytona'da kullanilmis, hatta daytona'nin el primero makineli modelleri yenilerinden daha cok araniyor.
    Iyi durumdaysa degeri 2000-3000 eurolari gecer, yukarida verdigim link'teki saat cok kotu durumda, fiyati dusuk gidebilir.

ZIYALIV

• quote:

quote:

ne diyim özelliklede dönemini göz önüne alırsak saat müthiş,dönem itibari ile saatin çapı kaç mm. acaba?,tabiki birde şu an için değerini merak etmiyor değilim.

Saat 38x40 mm, gercekten muthis bir saat, icindeki makine rolex daytona'da kullanilmis, hatta daytona'nin el primero makineli modelleri yenilerinden daha cok araniyor.
    Iyi durumdaysa degeri 2000-3000 eurolari gecer, yukarida verdigim link'teki saat cok kotu durumda, fiyati dusuk gidebilir.

ZIYALIV

abi saat sıfır babam zamanında satmaya almış kıyamamış satmaya kendim takayım diye ayırmış ama o da kullanmamış saat de hiç bir şey yok gelin gibi.....

• quote:

Orjinalden alıntı: Sultan El Kebir

Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda yurtdışına çıkma imkanım olacak.Yurtdışından kendime,aileme bir iki tanede satabileceğim saat almak istiyorum.Kaç adede kadar bavulama saat koyup gümrüğe takılmdan geçirebilirim.Eğer gümrüğe takılırsa, çok yüksek oranda bir vergi çıkar mı?

valla 3 tane elektronic eşya ve 6 saate kadar birşey demiyorlardı sanırım ama yakalanırsan yaklaşık gümrükl değerinden ele alsak saat başı 30 dolar fln ödersin gibi düşünüyorum.
  • gelin gibi olduğu uzakdan çekilmiş fotolardan ve senin ifadelerinden anlaşılıyor,ama fiyatını sormaya yürek ister herhal.
  •  SAATLER

Klasik bir Zenith chrono 30 yıldır pek bir değişikliğe uğramadı ama bence dünyanın en iyi chrono calibrelerini Zenith üretiyor.

• saatin durumu şu resimdeki saaatle aynı bizimkinin hatta daha temiz kadran beyaz kadran içi çerçeveler siyah
     SAATLER

SAATLER

bunlar da yeni versiyon datronlar
     SAATLER

• quote:

Orjinalden alıntı: ziyaliv

quote:

quote:

ZIYALIV

abi saat sıfır babam zamanında satmaya almış kıyamamış satmaya kendim takayım diye ayırmış ama o da kullanmamış saat de hiç bir şey yok gelin gibi.....

Way bee, iste bu tam muzelik bir saat, sifirina rastlamak mumkun degildir diye dusunuyorum, iste babanla tanismak simdi daha elzem oldu, tum hayatin sikintilarina ragmen kiymayip satamayan birisi gercekten de saat meraklisidir

• 1. linkdekine diyecek birşey yok.
  • quote:

gelin gibi olduğu uzakdan çekilmiş fotolardan ve senin ifadelerinden anlaşılıyor,ama fiyatını sormaya yürek ister herhal.

yalan yok geçen babama birisi 3000 tl teklif etti babam adama direk hayır dedi satmam ben o saati dedi.
  • şu anda şehir dışındayım sınavlarım okula gelmek zorundaydım kastamonu ya geçince gerçek fotolarını da yayınlayacağım..... sizi o saatle tanıştıracağım...
  • tanışmayı sabırsızlıkla bekleriz.

• Datron 800 lerle ilgili bilgi buldum ama peuh yani,
    fiyati 3000 dolar civari ve makinesi eta2894-2
    Yani el primero ile ilgisi yok
    gorunum guzel ama makinesi bof bof
  • türkiyeye gidince bir pırlanta uğrayıp vacheron constantinilere bakacağım. vitrinden de olsa canlısını bir göreyim
  • abi bende daha bişey bulamadım bunlarla iligili movado nun ululararası sitesinde yok sanırım yeni üretecekler bunları eğer bir efsaneyi yeniden üretirlerse süper olur bi sitede buldum ingilizce ama çevirmeye çalışacağım: orjinal metni ve çevirisini yaptığımı ekliyorum

Movado’s new Series 800 Datron is inspired by the classic 1970 Datron automatic chronograph. The new model is the first entry in Movado’s Collector’s Edition series. The 40mm tonneau-shaped Datron is powered by the ETA caliber 2894-2 automatic chronograph with 37 jewels and a 42 hour power reserve. The round date aperture at 12 is an homage to Movado’s iconic Museum dot. Two dials are available: black with silver subdials and silver with black subdials, as shown below. The Datron is available exclusively on a combination brushed and polished stainless steel bracelet with butterfly deployant clasp. The Datron has an anti-reflective sapphire crystal, and exhibition case-back, and it is water-resistant to 5 ATM.

The Datron is priced at $2990. Look for it in stores in May.

Movado nun yeni serisi 800 datron 1970 lerin datron otomatik chronosundan ilham alındı. bu yeni model movado kolleksiyonerlerine en üst sıradan giriş yapar. 40mm geniliğe sahip olan gücünü ETA calibre 2894-2 den alan 37 elmaslı and 42 saat güç rezervli bir makinaya sahip. tarih modu müzelik icon gibi 12 üzerine yerleştirlimiş. 2 adet kadran mevcut, siyah kadran üzerine beyaz çerçeveler ve beyaz kadran üzerine siyah çerçeveler. kaliteli temiz ve parlak çelik kordon ve kelebek tasarım kilite sahip. Datron yansıma yapmayan safir kristale ve şeffaf arka kapağa ve 5 atm su geçirmezliğe sahip.

Datron un fiyatı 2990 dolar. mağazalarda mayıs ayında görülecek.
     SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ziyaliv -- 31 Mayıs 2009; 15:25:47 >

• quote:

şu anda şehir dışındayım sınavlarım okula gelmek zorundaydım kastamonu ya geçince gerçek fotolarını da yayınlayacağım..... sizi o saatle tanıştıracağım...

Ne okuyorsun, kaçıncı sınıftasın?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Polemik

Hamilton iyi bir İsviçre markasıdır.

Gösterdiğin saatlerin de hepsi çok güzel. Ama fiyatları bu kadar eder mi diye sorarsan işte orası tartışılır. Yeni distribütör çok uçuk fiyatlar çekmiş. Omega fiyatına dahi Hamilton'lar var.
    ,

HAMİLTON AMERİKA nın önde gelen işviçre de üretim yapan 1892 yılında kurulmuş bir saat firmasıdır, şöyle iyi araştırılsa bugün saatçilerin depolarında fln mutlaka eski tip hamilton çıkar iki versiyon saat üretimi yapar KHAKİ adlı seri havacılıkla iligilenler için ürettiği modellerdir amerikan pilotlar hamilton kullanırlar, AMERİCAN CLASSİC serisi var bu seride genelde klasik otomatik saat serisi olarak üretilir. ben şu anda HAMİLTON KHAKİ X-WIND kullanıyorum ve 2500 tl verdim 3 gündür kullanıyorum şaşma yapmadı daha ve SAFİR CAM, ETA OTOMATİK veya QUARTZ makina, komple çelik kasa, el yapımı deri kayış kullanır saatlerinde.

ben tavsiye ederim ebayda bile gücenilir satıcılardan khaki almak yaklaşık 1000 usd a patlıyo ben tavsiye ederim....

kendi saatimin resimlerini de ekledim
     SAATLER

SAATLER

SAATLER

2500 tl aldıysan burdakı rakama gore 400 lıra ucuz ıyı almıssın

http://www.saatvesaat.in/urun.asp?id=17330&urun=HAMILTON+HM77616533

•  SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.