Şimdi Ara

SAATLER (1458. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14561457145814591460
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Hafta sonu bir erken dogum günü hediyesiyle Orient sahibi oldum

iskelet sevdamdan vazgectikten sonra

Orient in CFD0E004W modelini aldım

SAATLER

Diğer kayışları kullanamadığım için deri olanını aldım:)
  • @scrafea
    http://forum.donanimhaber.com/m_56439536/mpage_2//tm.htm#57561133

@Creative_Director
    Şık ve temiz bir kadrana sahip güzel bir model, bende yakından incelemiştim. İyi günlerde kullanın.
  • Cretive_Director çok güzel bir model güle güle kullanın
  • @Creative_Director hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creative_Director

Merhaba arkadaslar Hafta sonu bir erken dogum günü hediyesiyle Orient sahibi oldum

iskelet sevdamdan vazgectikten sonra

Orient in CFD0E004W modelini aldım

SAATLER

Diğer kayışları kullanamadığım için deri olanını aldım:)

Güzel saat güle güle kullanın.
  • ben bu konuya yazmıyacaktım aşagıda söyledigim sebepten dolayı ,ama ustalara saygımdan son bir mesaj daha atmayı istiyorum bir mahsuru yoksa ..

İstedim ki elit bir başlık olsun önüne gelen trol tabir ettigimiz er kişi buraya gelip karalamasın ,hayatında armaniyi vitrinde gören adam gelip çöp yazarsa ,orient uydu markasıdır saati alınmaz diyen adam gelip konuya yazarsa ,en ufak bizim forum yararına bildigimiz bir bilgi paylaşımımız sabote edilirse , bu konuya gelen arkadaşlar son 3 sayfa gibi dolu olan diger sayfalarla yanlız kalacaklardır .bilgisi olmadan fikri olan kişiden korkalım konuyu sabote etmelerine engel olalım okuyacagımız ve pas gececegimiz (muhatap bile almıyacagımız )cevaplar bellidir özen gösterelim ...

diger konularda görüşmek üzere ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrafea

merhaba arkadaşlar,

yazın vostok amfibi alıcaktım ama kararsız kalmıştım,şimdi seiko snzg05 modeline karar verdim.ebayda 130 dolara buldum ama sıcak yaklaşmadığımdan önceliğim türkiyeden almak istiyorum.ama bu modeli bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
     SAATLER
    aradığım snzg05k1
    gördüğüm kadarıyla k1'in kordonu parlak gri.j1 ise mat gri

Arkadaşım bu saati ben geçen sene skywatches sitesinden aldım. Sanırsam İsveç menşeili bir site. Sattıkları ürünler orjinal ve güvenilir. Sorunsuzca kargo takip numarası ile bana gönderdiler. Bende bahsettiğin fiyat civarında almıştım.
    Seiko 5 ler avaş yavaş türkiyeye gelmeye başladı modeller yaygınlaşıyor fakat bu modele hiç bir yerde rastlamadım. Saate gelince kesinlikle resimdekinden çok daha şık. Tavsiye ederim. Performansıda gayet tatmin edici. İlk aldığımda günde 5 saniye geri kalıyordu fakan 1 sene sonra yaklaşık 2 haftada 1.5 dk ileri gidiyor. Buda fena değil tabiki. Saat hakkında sormak istediğin olursa mesaj atabilirsin.

YANLIZ BU SAAT HAKKINDA ÖNEMLİ BİR UYARIM VAR!...
    Bilindiği gibi Seiko Çamaşır Makinesi üreten bir firmadır saatleri Keko saatleri gibidir. Bunu göze alıyorsan al.

• Edit: Scrafea kardeş son yazdığımı sakın ciddiye almayasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

modadan harbi anlamiyorsunuz , tommyninde her saati orientten iyi olacak demiyorum , genelleme yapmadim ama anlamidiniz olayi

Tommy'nin hiçbir saati Orient'ten iyi değildir zaten. Sadece Tommy değil, diğer tüm moda markaları da aynı kefede. Orient saat yapar, moda markaları aksesuar.

Mesela aşağıdaki cümle Fossil'in ABD sitesinde herhangi bir saat modelini incelediğinizde, alt kısımda önerilen diğer modeller için kullanılan ibare:

Our Stylist Also Suggests…

Adamlar saat önerisini stilist vurgusuyla yapıyor. O saatlerin kıyafetlerinizi tamamlayacak bir aksesuar olarak satıldığını bundan daha iyi bir cümle özetleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: metaltometal

quote:

merhaba arkadaşlar,

yazın vostok amfibi alıcaktım ama kararsız kalmıştım,şimdi seiko snzg05 modeline karar verdim.ebayda 130 dolara buldum ama sıcak yaklaşmadığımdan önceliğim türkiyeden almak istiyorum.ama bu modeli bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
     SAATLER
    aradığım snzg05k1

Arkadaşım bu saati ben geçen sene skywatches sitesinden aldım. Sanırsam İsveç menşeili bir site. Sattıkları ürünler orjinal ve güvenilir. Sorunsuzca kargo takip numarası ile bana gönderdiler. Bende bahsettiğin fiyat civarında almıştım.
    Seiko 5 ler avaş yavaş türkiyeye gelmeye başladı modeller yaygınlaşıyor fakat bu modele hiç bir yerde rastlamadım. Saate gelince kesinlikle resimdekinden çok daha şık. Tavsiye ederim. Performansıda gayet tatmin edici. İlk aldığımda günde 5 saniye geri kalıyordu fakan 1 sene sonra yaklaşık 2 haftada 1.5 dk ileri gidiyor. Buda fena değil tabiki. Saat hakkında sormak istediğin olursa mesaj atabilirsin.

Bilindiği gibi Seiko Çamaşır Makinesi üreten bir firmadır saatleri Keko saatleri gibidir. Bunu göze alıyorsan al.

• Arkadaşın hakkını yemeyelim şimdi, orient marka uydu alıcısı yan iş olarak saat üretiyorlar

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan2017 -- 12 Şubat 2012; 22:41:58 >

• @metaltometal

son cümle bitirdi beni

@ozan2017

süper foto

•  SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozan2017

Arkadaşın hakkını yemeyelim şimdi, orient marka uydu alıcısı yan iş olarak saat üretiyorlar

SAATLER

SAATLER

Anaaaaaa....... Ben bundan aldım bugün saat diye yanlış mı almışım şimdi :(

• quote:

Orijinalden alıntı: ozan2017

Arkadaşın hakkını yemeyelim şimdi, orient marka uydu alıcısı yan iş olarak saat üretiyorlar

SAATLER

SAATLER

hdleri çekiyo mu o

• quote:

Orijinalden alıntı: metaltometal

quote:

merhaba arkadaşlar,

[simage]http://i298.photobucket.com/albums/mm259/timewares/SNZG/SNZG05K1-2.jpg[/simage
    aradığım snzg05k1

yorumun için teşekkürler.türkiyede bulamayız diyorsan mecbur burdan alıcaz.

uydudan iyidir hocam

• @scrafea
    Aradığın seiko yu sanırım ankara uğur saatte (Kızılay Şubesinde) gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan2017 -- 12 Şubat 2012; 23:57:49 >
  • Geçen hafta ebay den aldığım Victorinox otomatik saatim çok geri kalıyor( 5 saatte yaklaşık 15 dakika kadar ) , herhalde arızalı saati kakaladılar İstanbul'da Victorinox saat servisi bilen varsa irtibat bilgisi rica ediyorum, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: hozburun

Geçen hafta ebay den aldığım Victorinox otomatik saatim çok geri kalıyor( 5 saatte yaklaşık 15 dakika kadar ) , herhalde arızalı saati kakaladılar İstanbul'da Victorinox saat servisi bilen varsa irtibat bilgisi rica ediyorum, teşekkürler

aldığından berimi böyle yoksa yenimi başladı.
  • kimsenin mesajından alıntı yapmıyorum, zira kimseyle polemiğe girmek istemem, girmemde.

basit ve düz bir mantık yürütelim.

aşşağıdaki kare gömlekli kişi Thomas Jacob, bilindik adıyla Tommy Hilfiger. Kolundaki saat "Audemars Piguet Royal Oak Offshore" yani AP ROO.
    Şimdi ben saat üreten biriyim. hemde kendi adımla üretilen bir saat. iyi saat diye satıyorum. Alan insanlarda iyi saat diye alıyor, hatta iyi saat diye savunuyor. Madem ben iyi saat üretiyorum, kendim niye kullanmıyorum da gidip başkasının ürettiği saati kullanıyorum? ben maddi değeri yada maliyeti 10 TL bile olan bir saat üretsem, o saatle gurur duyar takarım. üstelik bu saate insanlar da ilgi gösterip alıyorken. adamın kendi saatine inancı yok, siz neyin kavgasını yapıyorsunuz ki?

SAATLER

SAATLER

• 
Sayfa: önceki 14561457145814591460
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.