Şimdi Ara

SAATLER (1457. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14551456145714581459
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pprodigyy

quote:

Orijinalden alıntı: cihancndn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

SAATLER

bu saat nasil?

çöp

Benzerini 4 senedir kullanıyorum.Çok memnunum.

Bu durum saatin çöp olduğu o parayı haketmediği gerçeğini değiştirmez. Resimdeki saat ilk saatimdir, hala duruyor 11 Yıl oldu zamanında babam 5-6 liraya almıştı. şimdi de yanılmıyorsam 25-30 lira gibi bir fiyata satılıyor.

SAATLER

tmm hemen çöpe atayım.

Olayı çarpıtmayınız. Bu saatler max 50 TL maliyetli saatlerdir. gidipte 500 lira bayıldıysanız mecburen kullanacaksınız. Biz saat almayı düşünenlere yardımcı oluyoruz, önceden almışlar gidip soğuk su içsin.

• bana gore casio saat markasi degil, casio nedir ya? 500 TL casio verecegime daha iyi bi markadan alirim

cok paraniz yoksa lacoste un saatlerini almayin gereksiz pahali ve cok sade..

bu benim sahsi gorusum sadece fikrimi soyluyorum
  • CASIO EQS-500C-1A1 modelini İzmirde nerede bulabilirim acaba ?(tanınmış bir mağaza olursa iyi olur)
    İnternette disbiritörün satış yaptığı bir site bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

bana gore casio saat markasi degil, casio nedir ya? 500 TL casio verecegime daha iyi bi markadan alirim

Ayrılabilen bütçeye göre hocam.

Bence

0-200 TL arası Casio
    200-500 TL arası Citizen-Seiko
    500-800 TL arası Orient (bana göre güzel saatleri bu fiyat aralığında)
    800+ Victorinox,Hamilton

gibi olmalı bence, yani benimde 500 lira bütçem olsa açıkça gidip bi casio almam kesinlikle

örnekler çoğaltılabilir sadece şimdilik aklıma gelenleri yazdım. Önce saate verebileceğiniz bütçenizi belirleyin, sonra markayı seçin ardından 4-5 modele kadar düşürün, sonra kardeşinize abinize arkaşınıza sorup fikir alın ona göre model seçin ve gidip alın.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gurkαn

bana gore casio saat markasi degil, casio nedir ya? 500 TL casio verecegime daha iyi bi markadan alirim

Ayrılabilen bütçeye göre hocam.

Bence

0-200 TL arası Casio
    200-500 TL arası Citizen-Seiko
    500-800 TL arası Orient (bana göre güzel saatleri bu fiyat aralığında)
    800+ Victorinox,Hamilton

gibi olmalı bence, yani benimde 500 lira bütçem olsa açıkça gidip bi casio almam kesinlikle

örnekler çoğaltılabilir sadece şimdilik aklıma gelenleri yazdım. Önce saate verebileceğiniz bütçenizi belirleyin, sonra markayı seçin ardından 4-5 modele kadar düşürün, sonra kardeşinize abinize arkaşınıza sorup fikir alın ona göre model seçin ve gidip alın.

Şimdi kimse kızmadan düzeltme yapayım ; burada verdiklerim sadece örnek. Yani burada 200-500 Citizen-Seiko 'o zaman 600 veya 1000 liralık seiko,citizen alınmaz' demek değil. Bir fikir vermesi açısından yazdım.

• yok alıcaktımda sen öyle söyleyince vazgeçtim.
    bu arada avatardan etikete gerek olmadığını anlıyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haydar. -- 12 Şubat 2012; 15:34:02 >
  • Evet, biz zaten Orient'i biliyorduk da seni tanıdığımız iyi(!) oldu. Adamın yorumlarına bak yahu...

Şurada kıt kanaat bir şeyler öğrenmeye, parasının karşılığını almaya ve bütçesinin izin verdiği ölçüde koluna olabildiğince hoş bir saat takmak isteyen insanların kafasını bulandırıyorsun. Başka ne türlü meziyetlerin var, bilemiyoruz tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydar.

yok alıcaktımda sen öyle söyleyince vazgeçtim.
    bu arada avatardan etikete gerek olmadığını anlıyoruz

hosuma gidiyor dostum coluk cocuk gibi spiderman batman koyacak degildim

quote:

Orijinalden alıntı: eddy

@Gurkαn sen Tommy saatinle mutlu mesut yaşa, kimsenin kafasını da bilmediğin konularda yorum yaparak karıştırma.

sana mi soracaktim yorum yapip yapmayacagimi? adamlara sanki hakaret ediyoruz nasil guclerine gdiyor biz sadece fikrimizi sunuyoruz ,

quote:

Orijinalden alıntı: freedom36

Evet, biz zaten Orient'i biliyorduk da seni tanıdığımız iyi(!) oldu. Adamın yorumlarına bak yahu...

Şurada kıt kanaat bir şeyler öğrenmeye, parasının karşılığını almaya ve bütçesinin izin verdiği ölçüde koluna olabildiğince hoş bir saat takmak isteyen insanların kafasını bulandırıyorsun. Başka ne türlü meziyetlerin var, bilemiyoruz tabi.

modayi sevmem takip etmem modadan anlamam , diyorsaniz eyv kardesim keyfinize bakin

• Cahillik çok kötü bir şey, Allah'ım sen koru....
  • bugunku msjimizda verelim ;allah fakir insalara yardim etsin
  • yok hocam arada böyleleri çıksın eğlenelim biraz. bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanlarda konuşsun.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

Orijinalden alıntı: rooftop

SAATLER

bu saat nasil?

çöp

Benzerini 4 senedir kullanıyorum.Çok memnunum.

Bu durum saatin çöp olduğu o parayı haketmediği gerçeğini değiştirmez. Resimdeki saat ilk saatimdir, hala duruyor 11 Yıl oldu zamanında babam 5-6 liraya almıştı. şimdi de yanılmıyorsam 25-30 lira gibi bir fiyata satılıyor.

SAATLER

tmm hemen çöpe atayım.

bende cope attim

SAATLER

• bu saati alıyım diyorum. site güvenilir midir? bir de fiyat iyi değil mi daha uygun bulamam heralde?

http://www.bingomingo.com/ayrinti.php?katid=1841&id=62759

SAATLER
  • Siteye üyeliğim yok o yüzden göremedim kaç para demişler fiyata?
  • Orient Erkek-SEM65001B 250 tl

ayrıca;

Orient Erkek-SEM65002D 250 tl
    Orient Erkek-SEM75001B 323 tl
    Orient Erkek-SEM76001B9 217 tl
    Orient Erkek-SEM7C001B9 275 tl
    Orient Erkek-SEM7C002B9 250 tl
    Orient Erkek-SEM7C003B9 240 tl

3 taksit vade farksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA006

bu saati alıyım diyorum. site güvenilir midir? bir de fiyat iyi değil mi daha uygun bulamam heralde?

http://www.bingomingo.com/ayrinti.php?katid=1841&id=62759

SAATLER

ben siteden daha önce alışveriş yaptım site güvenilir.

• Sitenin güvenilirliğini bilmiyorum ama fiyat iyi. Forumdaki Orient Mako konusuna da bakabilirsiniz.
  • @eddy
    @mertsamet

teşekkürler.

Orient Erkek-SEM65001B modelini aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uA006 -- 12 Şubat 2012; 17:58:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CasLoW

Beyler Tıssot Racing-touch aldım dokunmatik.nasıldır? süper gidiyor şuan.ama denizdeki gelgiti ölçüyormuş onu anlayamadım

Birde dokunmatik olduğu için pili çabuk mu biter?uyku moduna alıyorum kullanmadıım zaman

Lütfen bakınn !!!

• merhaba arkadaşlar,

yazın vostok amfibi alıcaktım ama kararsız kalmıştım,şimdi seiko snzg05 modeline karar verdim.ebayda 130 dolara buldum ama sıcak yaklaşmadığımdan önceliğim türkiyeden almak istiyorum.ama bu modeli bulamadım.yardımcı olursanız sevinirim.
     SAATLER
    aradığım snzg05k1
    gördüğüm kadarıyla k1'in kordonu parlak gri.j1 ise mat gri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lumpazivagabundus -- 12 Şubat 2012; 19:21:42 >
  • 
Sayfa: önceki 14551456145714581459
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.